deadkin
کاربر سایت
بله کاملا عادیهسلام دوستان
یه سوالی داشتم من تازه بازی قانونی رد دد۲ رو ps4 slim ریختم همچیش اوکیه ولی تو جا های شلوغ مثل شهر های بازی دچار افت فریم میشه مخصوصا تو سنت دنیس میخواستم بدونم این افت فریم عادیه؟
بله کاملا عادیهسلام دوستان
یه سوالی داشتم من تازه بازی قانونی رد دد۲ رو ps4 slim ریختم همچیش اوکیه ولی تو جا های شلوغ مثل شهر های بازی دچار افت فریم میشه مخصوصا تو سنت دنیس میخواستم بدونم این افت فریم عادیه؟
سلام دوستان
ارا داداش من خودم رو چند دستگاه تست کردم و همه افت فریم دادن مخصوصا تو اون مناطق شهری
اگه داخل دستگاهتون و دور فن گرد و خاک کم باشه.بله طبیعیهدر مورد صدای فن دستگاه چطور اونم عادیه؟
چون تو هیچ بازی دیگه ای صدای زیادی تولید نمیکنه در حد نرماله ولی تو بازی red dead 2 صدای فن خیلی زیاده یه جورایی آزاردهندست رو مخ کلا
این صدای فن چی عادیه؟
اگه داخل دستگاهتون و دور فن گرد و خاک کم باشه.بله طبیعیه
البته اگه توی بازی های دیگه دور فن کمتر هست پس احتمالا دستگاه تمییز هست و اینم بگم که رد دد و گاد اف وار خیلی خیلی فن رو به پرواز در میارن
سعی کن هر هفته یبار شیار ها و محیط کنار دستگاهت رو تمییز کنی و زیر 4 گوشه دستگاهت 4 تا پاک کن یا مثلا در شیر بزاری که هم تراز باشه و هم یکم از میز فاصله بگیره که بهتر خنک بشه
ببیت خوب بستگی مدل دستگاتم داره مثلا ۱۱۱۶ با مدل ۲۱۱۲و .....به عبارتی اره عادیه مگه تو همه بازیا دور فن داشته باشه که باید خمیر سلیکن عوض بشه ولی در کل فلسفه دور فن کنسولا چیز پیچیده هست و باید بررسی شه مثلا تو ردد برا منم دور فن داشت دستگاه من فته ولی رو مدل بالاتر فت تست کردم خیلی پایین تر بود کلا ربط به مدل دستگاه هم داره قرار نیست دور فن همه یکی باشهدمت گرم فقط در مورد صدای فن دستگاه چی اونم عادیه آخه من تو بازیای دیگه صدای فن دستگام عادیه یعنی در حد نرمال ولی تو red dead صدای فن خیلی زیاد میشه میره رو مخ
یعنی چی کند کار میکنه بیشتر توضیح بده؟سلام به همگی خسته نباشید و وقت بخیر
یه سوال داشتم. امکان دارد که به خاطر نت، ps4 fat یکم کند کار کنه؟
چون من تو حالت آفلاین، بدسکتوری هارد رو احساس نکردم
حتی چند فرمان مثل باز کردن بازی و بعد خاموش کردن و در عین حال گوش دادن به اسپوتیفای و....
ولی وقتی به نت وصل میشم یکم کند کار میکنه
آیا مشکل جدی ایی هست و باید ها دو عوض کنم؟
خیلی ممنون میشوم که پاسخ دهید
بله عادیه این مشکل جای نگرانی نیست برای خیلی ها همین جوری هست این مشکل فقط در حالت انلاین هسته که ربط به اینترنت دارهسلام به همگی خسته نباشید و وقت بخیر
یه سوال داشتم. امکان دارد که به خاطر نت، ps4 fat یکم کند کار کنه؟
چون من تو حالت آفلاین، بدسکتوری هارد رو احساس نکردم
حتی چند فرمان مثل باز کردن بازی و بعد خاموش کردن و در عین حال گوش دادن به اسپوتیفای و....
ولی وقتی به نت وصل میشم یکم کند کار میکنه
آیا مشکل جدی ایی هست و باید ها دو عوض کنم؟
خیلی ممنون میشوم که پاسخ دهید
سلام عزیزیعنی چی کند کار میکنه بیشتر توضیح بده؟
خیلی ممنونبله عادیه این مشکل جای نگرانی نیست برای خیلی ها همین جوری هست این مشکل فقط در حالت انلاین هسته که ربط به اینترنت داره
نه مال psn هه، من اکانتم لول 484 هست کلا توی منو خیلی کند هست نسبت به اکانت صفر کیلومتر، کلی روش تست زدم یه نمه بهتر شده ولی درست بشه نه، کلا چون psn تمام پردازش رو میندازه روی نت ما و پردازش روی سرورها انجام نمیگیره و نیز سرعت فاجعه آپلود ما این مشکل هست، یه چیز جالب بهت بگم تونستی با نت گوشی تست بزن ببین چقدر سریعتر میشه من بخاطر همین مشکلات فعلا adsl استفاده نمیکنم تا ببینیم نسل بعد این مشکل هست یا نهسلام عزیز
وقتی ps4 fat خودمو روشن میکنم
خیلی زود و سریع میره صفحه اصلی
هیچ لگی نداره و در حالت آفلاین سرعت پردازشش خیلی خوبه
ولی وقتی به نت وصل میشم
یکم کند کار میکنه
مثلا وقتی به نت وصل میشم یکم طول میکشه تا برم تو بخش دوستان یا پارتی
یا حتی بازی ها هم با کمی لگ کار میکنه
که تو حالت آفلاین از این خبرا نیست
میخاستم بدونم که هاردم بدستور شده یا مشکل نت منه؟
باید ریجن های بازیهات با سیو و dlc هات یکی باشنمن قبلا چند تا بازی رو نسخه های معمولی که دیسک دست دوم میگرفتم رو تموم کردم مثل ac unity - syndicate- origins - batman arkham night - mad max - mafia 3- deus ex mankind divided- resident evil 7 evil within 1
حالا که دستگاهم رو روی ورژن 7.02 کپی خور کردم میخوام دی ال سی های بازی هایی که بالا گفتم رو بازی کنم حالا آگه بریزمشون روی دستگاه dlc رو سیوهای قبلی که بازی هارو رفتم میشناسه؟ آگه نشناسه میشه dlc هارو بازی کرد؟؟
چطور میشه سیوهام رو به بازی ها بشناسونم؟؟