مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه مقدار پیچ های دسترو شل تر ببند ببین درست میشه. ( 4 پیج اصلی ) تاچ پدت راحت وقتی فشار میدی تو عمل میکنه؟ گیر نداره وقتی با دست فشار میدی تو؟
نه گیر نداره فقط احساس میکنم تو بازی ها وقتی فشار میدم درست عمل نمیکنه! ولی موقع تایپ تست کردم کلمات رو مینویسه
ممنون تست میکنم اون پیچ هارو

سلام
کنسول من فت هست
مشکلی که داره اول که روشن میکنی چه هک چه دیسک ریست میکنه چند بار روشن خاموش میکنی تا روشن میمونه
به اینصورت که بعد از چندین بار ریست و رفتن تو سیف مود و ... دیگه روشن میمونه ، چجوری بفهمم مشکل از چیه ؟

اینم بگم که وقتی خاموش میشه ابتدا صدای بیپ (که وقتی از دکمه لمسی رو کنسول استفاده میکنی) میاد و خاموش میشه ، بعضی وقتها هم چندین صدای بیپ پشت هم ( مثل اینکه دکمه پاور رو پشت هم میزنی) میاد و خاموش میشه
بعضی وقتها هم خاموش نمیشه میره تو رست مود ، دوباره بازی رو میاره .

اینم بگم که وقتی خاموش میشه ابتدا صدای بیپ (که وقتی از دکمه لمسی رو کنسول استفاده میکنی) میاد و خاموش میشه ، بعضی وقتها هم چندین صدای بیپ پشت هم ( مثل اینکه دکمه پاور رو پشت هم میزنی) میاد و خاموش میشه
احتمالا هاردت مشکل نرم افزاری داره چون اگه سخت افزاری بود اصلا بالا نمیومد
من تا همین حد میدونم موفق باشی

دوستان joystick سمت راست دسته جدیدا احساس میکنم خوب کار نمیکنه و در حین بازی کردن گاهی اوقات به مدت چند ثانیه دوربین بازیو تکون میده.کسی تا حالا این مشکلو داشته و اگه اره چجوری درستش کنم؟سپاس

نه گیر نداره فقط احساس میکنم تو بازی ها وقتی فشار میدم درست عمل نمیکنه! ولی موقع تایپ تست کردم کلمات رو مینویسه
ممنون تست میکنم اون پیچ هارو
سلام
فلتش احتمالا از جا درومده، واسه منم این مورد بوجود اومده، احتمالا موقع باز کردن کنترلر درومده
تست کنید، ممکنه واسه شما هم همین مورد باشه

• Like
Reactions: residen

احتمال زیاد اگه کنسولت سری اول هست، کلید پاور لمسی هست و گاهی وقت اجکت و بعضی وقت پاور خود به خود عمل میکنن.
کنسول رو از برق بکش
پنل جلوش و روی کنسول رو کامل تمیز کن .
مکان و وضعیتش رو تغییر بده ببین رفع میشه یا نه.

آخرین ویرایش:
دوستان joystick سمت راست دسته جدیدا احساس میکنم خوب کار نمیکنه و در حین بازی کردن گاهی اوقات به مدت چند ثانیه دوربین بازیو تکون میده.کسی تا حالا این مشکلو داشته و اگه اره چجوری درستش کنم؟سپاس
احتمالش هست که دستت فیک باشه. دسته فیکا معمولا زود انالوگاش قاط میزنه

با سلام
دوستان من بازی ها رو با اکانت قانونی ریختم رو هارد ولی لود اسکرین بازی ها خیلی طولانی
بازی هاهم وسطش گیرمیکن و ری استارت میشه
میخواسم بدونم بازی هارو بهم انداختن یا کلا سیستم بازی اکانتی همینجوری یا کنسول خراب و یا کلا باید انلاین باشه(اخه به علت مصرف نت موقعی بازی کردن وای فای قطع میکنم)

• Like
Reactions: se.phi.roth
با سلام
دوستان من بازی ها رو با اکانت قانونی ریختم رو هارد ولی لود اسکرین بازی ها خیلی طولانی
بازی هاهم وسطش گیرمیکن و ری استارت میشه
میخواسم بدونم بازی هارو بهم انداختن یا کلا سیستم بازی اکانتی همینجوری یا کنسول خراب و یا کلا باید انلاین باشه(اخه به علت مصرف نت موقعی بازی کردن وای فای قطع میکنم)
مال هاردته احتمالا حالا باز از ممد بپرس @8030v2

احتمالش هست که دستت فیک باشه. دسته فیکا معمولا زود انالوگاش قاط میزنه
ولا همچین زودیم نیس از سال اولی که ps4 اومد دارم از بدبخت کار میکشم جدیدا اینجوری شده?ولی کلا خیلی ازش کار نکشیدم و خیلی مراقبش بودم...میشه درستش کرد؟

ولا همچین زودیم نیس از سال اولی که ps4 اومد دارم از بدبخت کار میکشم جدیدا اینجوری شده?ولی کلا خیلی ازش کار نکشیدم و خیلی مراقبش بودم...میشه درستش کرد؟
درست که میشه. ببر یجا که بلد باشن. نزنن یجا دیگه رو خراب کنن. ۱۰۰ تومن شاید هزینش باشه

معلومه که درست میشه ولی باید بفهمی که اصله یا فیک
اگه فیکه نظرم اینه که یه نو اصلی بخر فیک زود خراب میشه

سلام دوستان من یه ماهیه که کنسولم وقتی روشن میکنم هی لگ میشه حتی توی منو و بعد 10 دقیقه خاموش میشه
قبلا هم این مشکلو داشتم رفت توی ریست مود که کامل اطلاعاتشو پاک کردم از اول سیستم عاملو نصب کردم ولی الان هم اینجوره بنظرتون مشکل از چیه؟
لطفا کمک کنی خیلی ممنون

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام دوستان من یه ماهیه که کنسولم وقتی روشن میکنم هی لگ میشه حتی توی منو و بعد 10 دقیقه خاموش میشه
قبلا هم این مشکلو داشتم رفت توی ریست مود که کامل اطلاعاتشو پاک کردم از اول سیستم عاملو نصب کردم ولی الان هم اینجوره بنظرتون مشکل از چیه؟
لطفا کمک کنی خیلی ممنون
سلام
اگر فریز میکنه حتما مشکل از هارد کنسول هست
اگر یه هارد اضافه داری یه تستی بزن ببین ردیف نمیشه
شاید هارد کنسول ضربه خورده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or