مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا کنسول من این مشکلو میده
View attachment 161849
تو ویدیو هم ببینید اخرش صدا فن یکم بلند میشه
مشکلش چیه؟
روشن میشه کار هم میکنه باهاش تو بازی هم رفتم ولی این صدای بوق و صدای فنو که میده سری خاموش کردم
و تعمییرکار سراغ دارین؟
مال خمیر سیلیکون داداش سی پیو داغ می کنه این طور می شه درست می شه خیالت راحت

• Like
Reactions: VICE
سلام دوستان ps4 من از وقتی خریدمش یعنی ۱ شهریور دچار یه مشکلی شده اول که دکمه پی اسو میزنم لگ میده بعدش که اکانت انتخاب میکنم هیچ لگی نمیده حتی تو رد دد ۲ هم تست کردم بعد از ۴ ساعت هیچ مشکلی نداشت راستی مدل ps4 ام فت هستش و دوتا دسته اسلیم داره ممکنه مشکل از این باشه که چون دسته اسلیمه به فت وصل میکنم یکم لگ بده؟؟؟؟ لطفا جواب بدید
SENT FROM MY NOTE 10 PLUS ON TAPATALK
قبل انتخاب یوزر که چیزی نیست که بخواد لگ بده. از دسته هم نیست اصا به دسته ربطی نداره

دوستان عزیز سلام، شدیدا نیازمند کمکتون هستم چون هیچ جای اینترنت چیز بدرد بخوری پیدا نکردم،من به مدت 2 ساله که روی کنسولم ارور 34878 رو میگیرم، اولش از بازی tomb rider شروع شد بعد horizon و الان توی تمام بازی ها به صورتی که هر 3 تا 4 دقیقه ارور میده و از بازی میاد بیرون، همه کاری کردم اما درست نشده، از نصب مجدد سیستم عامل تا 3 بار تعویض هارد دستگاه اما همچنان مشکل سر جاشه و هی بدتر میشه حتی چند بار توی اپ یوتوب هم این ارور رو داد، من ساکن ترکیه هستم و کنسولم رو برای مرکز تعمیرات رسمی سونی فرستادم جالب اینجاست اونا هم نتونستن درستش کنن و بهم گفتن نمیدونم کنسولت چشه! بعضی وقتا صدای فنش خیلی زیاد میشه اون وقته که از بازی ها بیرون نمیپره اما یک دفعه صدای فن در حدی کم میشه که حس میکنم خموشه حتی و بعد از چند ثانیه از بازی میاد بیرون، لطفا کمکم کنید

• Like
Reactions: Bizhanl
دوستان عزیز سلام، شدیدا نیازمند کمکتون هستم چون هیچ جای اینترنت چیز بدرد بخوری پیدا نکردم،من به مدت 2 ساله که روی کنسولم ارور 34878 رو میگیرم، اولش از بازی tomb rider شروع شد بعد horizon و الان توی تمام بازی ها به صورتی که هر 3 تا 4 دقیقه ارور میده و از بازی میاد بیرون، همه کاری کردم اما درست نشده، از نصب مجدد سیستم عامل تا 3 بار تعویض هارد دستگاه اما همچنان مشکل سر جاشه و هی بدتر میشه حتی چند بار توی اپ یوتوب هم این ارور رو داد، من ساکن ترکیه هستم و کنسولم رو برای مرکز تعمیرات رسمی سونی فرستادم جالب اینجاست اونا هم نتونستن درستش کنن و بهم گفتن نمیدونم کنسولت چشه! بعضی وقتا صدای فنش خیلی زیاد میشه اون وقته که از بازی ها بیرون نمیپره اما یک دفعه صدای فن در حدی کم میشه که حس میکنم خموشه حتی و بعد از چند ثانیه از بازی میاد بیرون، لطفا کمکم کنید
ریست فکتوری کردید ؟

• Like
وقتی بردید مرکز تعمیرات و گفته مشکلش حل نشدنیه، از دست هیچکس دیگه هم کاری ساخته نیست، کنسول هایی که به مشکلات اینچنینی بر می خورن و به قول شما مدام بیشتر می شه مطمئنا مشکل از برد دستگاهه و نرم افزاری نیست. معمولا توی مواردی که مشکل مشخصه، باید ریبال کرد کنسولو، پایه های پردازنده رو از نوع شستشو و با عمل قلع کش روی پایه هایی که بنظر فیکس نیستنو انجام می دن و با لحیم کردن دوباره فیکسش کنن، کنسول شما چون مشکلش مشخص نیست اگر کسی هم اینکارو انجام بده فقط در حد آزمونو خطاست، جوابم نده هزینه بالایی براتون داره که صرف خرید کنسول جدید بهترین راه حلیه که می شه بهتون پیشنهاد داد.

اقا دیشب ps4م رو وصل کردم ب تلویزیون و گذاشتم اپدیت بشه وقتی ک داشت اپدیت اینستال میشد ی نوار افقی با عرض 5 سانتی متر بالای تلویزیون هی کمرنگ و پر رنگ میشد.
دیگه وقتی اپدیت نصب شد هیچ اتفاقی نیوفتاد، الان چیز نگران کننده ای وجود نداره؟
اینم بگم ک تازه اسباب کشی کردیم ولی تلویزیون و ps4 رو خودم با ماشینم جابجا کردم و احتمالی داره اتفاقی افتاده باشه براشون؟
مشکل از کدوم یکی بوده بنظرتون؟

• Like
Reactions: ITz!_MAHAN
اقا دیشب ps4م رو وصل کردم ب تلویزیون و گذاشتم اپدیت بشه وقتی ک داشت اپدیت اینستال میشد ی نوار افقی با عرض 5 سانتی متر بالای تلویزیون هی کمرنگ و پر رنگ میشد.
دیگه وقتی اپدیت نصب شد هیچ اتفاقی نیوفتاد، الان چیز نگران کننده ای وجود نداره؟
اینم بگم ک تازه اسباب کشی کردیم ولی تلویزیون و ps4 رو خودم با ماشینم جابجا کردم و احتمالی داره اتفاقی افتاده باشه براشون؟
مشکل از کدوم یکی بوده بنظرتون؟
داداش چه نسخه ای بوده و چه نسخه ای اپدیت کردی؟؟
شاید مربوط به نسخه اپدیت بوده

داداش چه نسخه ای بوده و چه نسخه ای اپدیت کردی؟؟

دقیق نمیدونم کد کنسول رو ولی فت 1 ترابایت هستش از همونایی ک قسمت روی هاردشون براق هستش.
اپدیت هم ک ب اخرین ورژن اپدیت کردم همینی ک جند وقت پیش اومد.

دقیق نمیدونم کد کنسول رو ولی فت 1 ترابایت هستش از همونایی ک قسمت روی هاردشون براق هستش.
اپدیت هم ک ب اخرین ورژن اپدیت کردم همینی ک جند وقت پیش اومد.
داداش فک کنم به خاطر قدیمی بودنش بوده مال من هاردش ماته ۱ترابایتم هست از قدیم داشتم به نسخه ۵.۰۵ خودم اپدیتش کردم چون داداش کوچیکم زده بود فریمور و اپدیتو رو پرونده بود، هیچی نبود از تو فلش ریختی اپدیتو یا از رو psn

داداش فک کنم به خاطر قدیمی بودنش بوده مال من هاردش ماته ۱ترابایتم هست از قدیم داشتم به نسخه ۵.۰۵ خودم اپدیتش کردم چون داداش کوچیکم زده بود فریمور و اپدیتو رو پرونده بود، هیچی نبود از تو فلش ریختی اپدیتو یا از رو psn
نه با خوده کنسول اپدیت کردم.

• Like
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or