مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا شما مشکل این داشتی که L2 یا R2 خودش یهویی میزد؟
-----------------
این فن زدن زیاد کنسول عادیه؟
من الان کنسولم روشن هم هست خیلی فن میزنه موقع بازی!
خب به مدل بستگی داره اگه مدل قدیمیه طبیعیه. به بازی هم مربوطه.واسه من ۱۲۱۶ هست پس و فیفا عادیه ولی تو ردد۲ فن صداش میومد که اونم از قفسه میز تلویزیون برداشتم گذاشتم بالای میز که چهار طرف بازه خیلی کمتر فنش صدا میده.

خب به مدل بستگی داره اگه مدل قدیمیه طبیعیه. به بازی هم مربوطه.واسه من ۱۲۱۶ هست پس و فیفا عادیه ولی تو ردد۲ فن صداش میومد که اونم از قفسه میز تلویزیون برداشتم گذاشتم بالای میز که چهار طرف بازه خیلی کمتر فنش صدا میده.
قدیمی که خیلی قدیمیه! من اینو سال 92 یا 93 خریدم سری فت هست.
قبلا توی ساختمون قبلیمون چون تو پذیرایی بود و فاصله نمیفهمیدم الان آوردم گذاشتم رو میز کامپیوتر صداش میاد گفتم شاید داستانی داره.
الان مرد عنکبوتی و Daysgone داشتم بازی میکردم!

اقا شما مشکل این داشتی که L2 یا R2 خودش یهویی میزد؟
-----------------
این فن زدن زیاد کنسول عادیه؟
من الان کنسولم روشن هم هست خیلی فن میزنه موقع بازی!
سلام
کلا R2 کار نمی‌کرد یا به زور کار می‌کرد، بجاش R3 کار R2 رو انجام میداد!
هنوزم خوب کار میکنه و این روش جواب داد فقط نتونستم لایت بار دسته رو درست کنم

سلام
کلا R2 کار نمی‌کرد یا به زور کار می‌کرد، بجاش R3 کار R2 رو انجام میداد!
هنوزم خوب کار میکنه و این روش جواب داد فقط نتونستم لایت بار دسته رو درست کنم
دقیقا منم همین مشکل رو دارم! این مشکل دقیقا توی PS3 هم بود :| مجبور بودیم یه لاستیک پشتش بزاریم ولی سازمان اون خیلی فرق میکرد
با این تفاوت که L2 ام با R3 یکی شده! و سمت چپ تاچ پد که فشار میدی یهو L2 میزنه!!! جفت دسته هامم اینطور شده :|
برای لایت بار سیم اش هم عوض کردی درست نشد؟ البته چیز بدرد بخوریم نیست!

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ
دقیقا منم همین مشکل رو دارم! این مشکل دقیقا توی PS3 هم بود :| مجبور بودیم یه لاستیک پشتش بزاریم ولی سازمان اون خیلی فرق میکرد
با این تفاوت که L2 ام با R3 یکی شده! و سمت چپ تاچ پد که فشار میدی یهو L2 میزنه!!! جفت دسته هامم اینطور شده :|
برای لایت بار سیم اش هم عوض کردی درست نشد؟ البته چیز بدرد بخوریم نیست!
آره کابل فلت 14 پبن بود عوض کردم باز درست نشد
البته دسته شارژ میشه و مشکلی با وصل کردن کابل USB نداره فقط چراغش نمیدونم چرا روشن نمیشه!

• Like
Reactions: Assassin's Creed
سلام
خسته نباشید
دستگاه من اسلیم 500 گیگ هکی هست
بازی رو بدون هیچ ارروری می اندازه بیرون
اپدیت کردم به 6.72 ایندفعه با اررور می اندازه بیرون
اررورش CE-34878-0 بود
هارد رو در اوردم زدمش به کامپیوتر سلامت و عملکرد هر دو تا 100
دوباره با فایل ریکاوری نسخه 6.72 روش نصب کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست دو بار هم اررور system software داد
حتی با بازی فیزیکی هم امتحان کردم
Fifa 16 و Fifa 20
دیگه زد به سرم دستگاه رو باز کردم خمیر سیلیکون رو عوض کردم
حالا دیرتر می اندازه بیرون و حتی مثلا تو بازی کراش یه مرحله هم میشه رفت بعد هنگ می کنه اما صدای فنش خیلی زیاد شده
چیکار کنم؟؟

کل برد لایت بار منظورمه..اونموقع که دلار 14 تومن اینا بود من 15 خریدم..الان شاید 30 شده باشه
سلام
دوست عزیز اگه یادت باشه گفتم کابل 14 پین رو عوض کردم درست شد مشکل قاطی کردن دکمه ها، ولی لایت بار روشن نمیشه، حالا اینا به کنار
یه مشکل دیگه هم که تاچ پد دسته کار نمیکنه!! البته فشار میدی عمل میکنه و مثلا توی کیبورد مجازی کنسول حروف رو وارد نمیکنه ولی Swap نمیشه، یعنی میخوام به هر سمت از چهار جهت بکشم و لمس کنم نمیره و سوئیچ نمیشه بین کلمات
مشکل وقتی بزرگتر میشه که من Tlou2 رو تازه شروع کردم و همون اول بازی نیازه که با تاچ پد عمل Swap انجام بدم!!! راهی نداره درست بشه؟ امکان داره کابلش رو دربیارم دوباره بندازم درست بشه؟
ممنون

• Like
Reactions: Bijanlll
سلام
دوست عزیز اگه یادت باشه گفتم کابل 14 پین رو عوض کردم درست شد مشکل قاطی کردن دکمه ها، ولی لایت بار روشن نمیشه، حالا اینا به کنار
یه مشکل دیگه هم که تاچ پد دسته کار نمیکنه!! البته فشار میدی عمل میکنه و مثلا توی کیبورد مجازی کنسول حروف رو وارد نمیکنه ولی Swap نمیشه، یعنی میخوام به هر سمت از چهار جهت بکشم و لمس کنم نمیره و سوئیچ نمیشه بین کلمات
مشکل وقتی بزرگتر میشه که من Tlou2 رو تازه شروع کردم و همون اول بازی نیازه که با تاچ پد عمل Swap انجام بدم!!! راهی نداره درست بشه؟ امکان داره کابلش رو دربیارم دوباره بندازم درست بشه؟
ممنون
یه مقدار پیچ های دسترو شل تر ببند ببین درست میشه. ( 4 پیج اصلی ) تاچ پدت راحت وقتی فشار میدی تو عمل میکنه؟ گیر نداره وقتی با دست فشار میدی تو؟

• Like
Reactions: Bijanlll

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or