دیتا بیس رو ریبوت کردم حتی ریست فکتوری هم کردم ولی مشکل حل نشد
اینم بگم هر وقت رزولیشن رو از تو خود کنسول عوض میکنم بازم تصویر رو چند ثانیه ای میاره بعد میپره
ولا دیگه نمیدونم چرا درست نمیشه تلوزیون هم رزولوشن و از 4 یا 8 یا 16 هرتز هم تغییرشون بده
دیتا بیس رو ریبوت کردم حتی ریست فکتوری هم کردم ولی مشکل حل نشد
اینم بگم هر وقت رزولیشن رو از تو خود کنسول عوض میکنم بازم تصویر رو چند ثانیه ای میاره بعد میپره
سلامسلام دوستان من ps4 رو با یه مبدل hdmi به dvi به مانیتور وصل میکردم و هیچ مشکلی نداشت تا اینکه یه روز وقتی کنسولو روشن کردم تصویر ۲ ثانیه بالا اومد و بعدش صفحه سیاه شد چند تا هم کابل دیگه امتحان کردم بازم ۲ ثانیه تصویر میومد بعد سیاه میشد مشکل از مانیتور نیست چون به لپ تاپ وصل میشه و تصویرو میاره کنسول رو هم وقتی به تلویزیون وصل میکنم تصویرو بدون مشکل بالا میاره مشکل از چی میتونه باشه؟
طبیعیهسلام به همگی. من تازگی یه ps4 fat1216 گرفتم ظاهرا خیلی تمیزه. فقط وقتی رد دد۲ رو گذاشتم حس کردم کنسول داغه مخصوصا قسمت بالا سمت راست. آیا این طبیعی هست یا نه؟ ممنون
سلام من نمیدونم چرا وقتی ps4 رم رو روی رست مود میزارم تا چند ساعت خاموش میشه
اون ۲ تا گزینه هم رو do not off هست ولی بازم خاموش شد وقتی هم ک خاموش میشه روشن میکنم ی چیزی میاد پر میکنه بعد ps4 روشن میشه
ترو خدا کمک کنید
با سلام
Ps4 من وسط بازی لگ داره یعنی بازی وامیسته
آیا هاردش نیم سوز شده؟
هارد یک ترا مدل اسلیم هست.
لطفا کمک کنید
بله رو همه بازی ها این مشکل هستاگه کنسول و بازیتون اورجینال و هدو اپدیت هستند و این مشکل تو همه بازی ها هست یعنی یه مشکل جایی هست.
ولی اگه فقط یه بازی خاص این حالت میشه یه سرچ راجب اون بازی بزنید شاید مشکل فنی از خود بازی باشه.
تی وی هم رو حالت گیم مود قرار بدید و تنظیمات خروجی رو مجدد انجام بدید.
بله رو همه بازی ها این مشکل هست
بازی ها رو پاک کردم و دادم دوباره نصب کردن
هارد رو در اوردیم وصل کردیم به pc تو نرم افزار
میزان سلامتی هارد رو ۱۰درصد نوشت
بهم گفتن باید هارد عوض کنم، هارد یک ترا هم گرونه کمک کنید مشکلم حل بشه
ممنون
پس یعنی باید چیکار کنماحتمال زیاد پریز برق مشکل داره یا نوسان برق یا اتصالی خفیف دارید.
اون خط هم مثل ریکاوری میمونه.
بر اثر قطع برق کنسول اتفاق میوفته.
باید باز شه دسته تعمیر بشه. تو بهترین شرایط با یه تمیز کردن اوکی میشه.سلام دوستان
شوک راست من تو بازی فورتنایت خود به خود میچرخه بعد که خودم میچرخونم درست میشه دوباره بعد از یکی دو دقیقه میچرخه
به نظرتون راهکارش چیه ؟
اتوماتیک دور فنش میره بالا داغ کنه. صدای سوت هم عادی نیست کاور زیرو باز کن فنشو تمیز کن. اون چیزاییم که کنار کنسولته فقط گرد و خاکه. تمیزش کن.یه چیز دیگه. تو بازی rdr2 صدای فن زیاد نیست مثلا صدای تلویزیون تو حالت عادی باشه صدای فن به گوش نمیاد ولی دستگاهو که دست میزنی داغه این عادیه؟ خیلی وسواسی شدم