اگه از کابل و پورت ها مطمئن هستی یبار از قسمت تنظیم های خروجی کنسول و دوباره با تی وی هماهنگ کن.دوستان من یه مشکل عجیب دارم چند وقته با ps4 م.تصویرم مخصوصا تو یه سری بازیا کیفیت کمی داره.طوری که شبیه به برفک میشه.برفک نه به اون شگلی که نقطه های سفید مشخص بشه.یه سری پیکسلارو حرکتشونو میبینم اگه دقت کنم از نزدیک.مخصوصا تو تصاویر تیره.انگارمثلا رزولوشن بیاد پایین.با دو کابل hdmi امتحان کردم و رو دو نمایشگر مختلف.فقط چون مانیتور کوچیکتره یکم کمتر دیده میشه این مشکل اما بازم هست.عجیبه واقعا.توضیحشم سخته.حتی با فیلم گرفتنم نمیشه نشونش داد.برفک نیست شبیه برفکه.بیشر شبیه اینه که حرکت پیکسلارو ببینی.یا مثلا شبیه فیلمای قدیمی که شارپن sharpen هستن و تصویر نقطه نقطه میشه.هر دو نمایشگرم فول اچ دی هستن.کسی تا حالا چنین مشکلی داشته؟!
والا وقتی با دو تا کابل چک کردم طبیعتا نمیتونه از کابل باشه.ولی منظورت رو از تنظیم های خروجی کنسول نفهمیدم.نمایشگرا فول اچ دین و منم رو ۱۰۸۰ گذاشتم.کنسول و بازیم آپدیتن.نمیدونم مشکل از کجاست.خیلی واضح نیستا ولی به تصویر نزدیک بشی تو بافتای تیره میتونی حرکت پیکسلا و نقطه ها رو ببینی که شبیه فیلمای قدیمیهاگه از کابل و پورت ها مطمئن هستی یبار از قسمت تنظیم های خروجی کنسول و دوباره با تی وی هماهنگ کن.
بازی و کنسول هم اپدیت باشه چه بهتر.
سلام وقت بخیر
نسخه ۷۰۱۶ دستگاه رو خریدم
در بازی هایی مثل کراش ماشینی،جی تی ای و چندتا بازی دیگه دستورات با تاخیر اجرا میشن در حد میلی ثانیه.
اول فکر کردم از دسته باشه و با چندتا دیگه امتحان کردم و بازم همینطور بود،
این تاخیر اجرای فرمان فقط در بعضی بازی ها هست و در دیگر بازی ها حس نمیشه و یا مثلا در منو اصلی کنسول سریع اجرا میشه،
چون اطرافم مدل pro نبود با اسلیم مقایسه کردم و اونا خیلی سریع دستورات دسته را اجرا میکردن
نمیدونم مشکل از چیه،فقط با سرچ هایی که کردم رفتم تو سیف مود و ریبیلد دیتابیس زدم و احساس میکنم بهتر شده.
با این توضیحات راه حل دیگه ای هست یا مشکل از دسته یا کنسوله؟
سلام
این کابل فلت سوکت شارژر دسته من خراب شده
از کجا میشه خرید؟ 14 رشته ای هستش
سلامبا سلام، کنسول من یه مدته وقتی خاموشه به فاصله هر چند دقیقه دوتا بوق ممتد میزنه،حتی یه بار وقتی کنسول روشن بود دوتا بوق ممتد رو زد، میخواستم ببینم مشکلش چیه و چجوری درستش کنم؟ آخه خیلی رو اعصابه.مشکل از اون روزی شروع شد که من یه دیسکو از توی کنسولم درآوردم و درایوش همینجوری میچرخیدبا وجود اینکه دیسکی داخل کنسول نبود، حتی وقتی کنسول خاموش بود. مجبور شدم کنسول رو از برق بکشم و Rebuild Database بزنم که چرخش درایوش هنگام خاموشی درست شد ولی مشکل بوقش درست نشد
تهرانم ولی حال ندارم تا اونجا برمسلام
اگه تهرانی توپ خونه پشت شهرداری داره
اگه تهران نیستی سایتای فروش قطعات و لوازم دارن
تهرانم ولی حال ندارم تا اونجا برم
سایتی هست ارزون بفروشه؟ اصلا چنده؟
سلام مجددGame mode روی tv فعال کن