مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستانمن خیلی وفت پیش بعضی وقتا که کنسپلو روشن میکردم اولش تصویر نبود ولی بعدش کابلو در می اردم میزدم میومد البته تلویزیون خودش یه مشکلاتی هم داره بعضی اوقات کانال خودکار عوض میشه صدا کمو زیاد میشه یه چند وقتی هم با یه تلویزیون دیگه کار میکردم تصویر میرفت میومد ولی بعد خودش درست شد ایا دستگاه من مشکلی دارد ممنون میشم از پاسخ گویی
شاید باروش سخت باشه براتون اما اگر از از محافظ استفاده میکنی ، محافظتو کلا عوض کن یا مستقیم بزن تو برق ببین مشکلت حل میشه یا نه.

سلام من مشکل خاموش شدن رو داخل بازی ace combat دارم همچنان.واسه همین liquid metal گریزلی سفارش دادم میخواستم بپرسم liquid metal بهتر از خمیر سیلکون هست؟؟thermal pad گریزلی هم سفارش دادم که کل thermal pad عوض کنم
از چه سایتی خرید میکنین که از امازون براتون میاره؟ معتبره؟ قیمتهای نجومی نمیشکه روش؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان gta باز یه سوال داشتم

من تازه gta خریدم و تو بخش انلاین وقتی وسط شهر میرم افت فریم شدید میگیرم که بازی رو سخت میکنه تو استوری مود اینجوری نیست حتی تو گیمای دیگه هم افت فریم ندارم

میتونین بگین شما هم همچین مشکلی دارین یا نه؟
یا روش حل این مشکلو بهم بگین؟

ممنون میشم از جوابتون

سلام من کنسولم پلی استیشن پرو هست بعد چند هفته پیش بازش کردم که تمیزش کنم و خمیر cpu عوض کنم بعد اینکه بازش کردم مشکل فن پیداکرد همش فنش با آخرین سرعت کار میکرد یه چند باری هم ارور داد که کنسول خیلی داغ شده خاموش میشه دوباره بازش کردم و بستم سرعت فنش درست شد ولی الان بعضی مواقع وسط بازی سه تا بوق میزنه و خاموش میکنه هیچ اروری روی صفحه نمینویسه داخل سایت خارجی ها سرچ زدم یه جا نوشته بود واسه اینه که خمیر سیلکون نمیتونه گرما رو انتقال بده به هیت سینگ واسه همین اینجوری میشه.خمیر سیلکونی هم که استفاده کردم یکی از بهترین برندها هست.کسی اگه میدنه مشکل چیه راهنمایی کنه لطفا
سلام من Liquid metall با thermal pad گریزلی که سفارش داده بودم امروز رسید به دستم و به جای خمیر سیلکون liquid metall زدم به cpu با کل thermal pad رو عوض کردم حتی روی آی سی HDMI با اون فلزه که که میاد پشت cpu پیچ میکنی thermal pad زدم.من مشکلم صدای زیاد فن بود با وسط بعضی از بازیها بدلیل گرمای زیاد خاموش میکرد .صدای فن هم میرفت روی Decibel 65 که خیلی رو اعصاب بود الان دیگه وسط بازی خاموش نمیکنه و صدای فن هم اومده روی 30 decibel انگار که ps4 خاموشه.واقعا این Liquid metall عالیه انگار معجزه میکنه الان صدای فن حتی از روز اولی که ps4 خریدم کمتره اونایی که مشکل صدا و گرمای بیش حد دارن این ۲تا کار رو انجام بدن تضمینی مشکلشون حل میشه.

شاید باروش سخت باشه براتون اما اگر از از محافظ استفاده میکنی ، محافظتو کلا عوض کن یا مستقیم بزن تو برق ببین مشکلت حل میشه یا نه.

از چه سایتی خرید میکنین که از امازون براتون میاره؟ معتبره؟ قیمتهای نجومی نمیشکه روش؟
داداش من ایران نیستم.

از کجا سفارش دادی داداش liquid درسته خیلی قویه ولی مایع فلزه باید حواست خیلی باشه الومینیوم رو میخوره امکان اتصالی داره تو چیپ باید رو خازن های دور بر چیپ رو بایه چسب مخصوص بپوشونی من میخواستم انجام بدم ترسیدم کرایونات سفارش دادم کاشکی خمیر معمولی گریزلی کرایونات میخریدی که کرایوناتم شانسی شده اصل باشه فیکش اومده تو بازار خارج
داداش همون liquid metall زدم واقعا معجزه میکنه الان من میگم ای کاش Liquid metall خریده بودی.آره دور cpu رو از این برق ناخن ها زدم قشنگ عایق شد.گریزلی واسه اینکه فیک محصولاتش زیاد شده داخل محصولاتش یه کارت گذاشته که روی کارته یه کد 12 رقمی نوشته بعد میری داخل سایت خود گریزلی اون کد میزنی با اسم فروشگاهی که خرید کردی بعد بت میگه که این ارجینال هست یا نیست داخل liquid metall که خریدم بود و رفتم داخل سایت زدم زد ارجینال هست.

• Like
Reactions: se.phi.roth
خسته نباشید دوستان. من امروز داشتم بازی میکردم و قشنگ فهمیدم که R2 م داره گیر میکنه. یعنی در حالت نورمال خودش قرار داره ولی هر از گاهی یک دفعه بدون اینکه فشارش بدم تو بازی دکمش عمل میکنه و تیر میزنه یا چیزی پرتاب میکنه.
اینو خودم میتونم حلش کنم (با یکم تمیز کردن یا ...) یا مشکلش سخت افزاریه و باید برم بدم بیرون برام درستش کنن؟ اگر خودم میتونم، چیکار باید بکنم دقیقا؟

• Like
خسته نباشید دوستان. من امروز داشتم بازی میکردم و قشنگ فهمیدم که R2 م داره گیر میکنه. یعنی در حالت نورمال خودش قرار داره ولی هر از گاهی یک دفعه بدون اینکه فشارش بدم تو بازی دکمش عمل میکنه و تیر میزنه یا چیزی پرتاب میکنه.
اینو خودم میتونم حلش کنم (با یکم تمیز کردن یا ...) یا مشکلش سخت افزاریه و باید برم بدم بیرون برام درستش کنن؟ اگر خودم میتونم، چیکار باید بکنم دقیقا؟
پست 5826 رو بخونین..چند صفحه قبل.

البته اگر ذغالیه R2 سالمه و هیچ مشکلی نداره اون پست رو بخونین.

سلام دوستان
پلی استیشن من فت ۱۲۱۶a هستش و چند وقته تو بازی که میرم صدای موتور F16 میده، طوری که شبا اصلا نمیشه روشنش کرد. حالا سوال من اینه که با تعویض فن مشکلش حل میشه؟ من هم خمیر سیلیکونش و هم پدای سیلیکونش رو عوض کردم و توشتم کاملا تمیز کردم، چون تو خیلی از سایتهای خارجی نوشته تعویض فن مشکلشونو حل نکرده و ممکنه مشکل از چیپ دماسنجش باشه. بعد اینکه الان قیمت فنش بخوام خودم بخرم جا بندازم حدودا چند در میاد؟
داداش خمیر سیلکون رو عوض کنی با thermal pad صد درصدی مشکلت حل میشه.فقط یه خمیر سیلکون درست بزن

• Like
با سلام
من یه فت دارم که تازگیها فهمیدم وقتی دستگاه روشن میکنم وایرلسش روشن میشه
یعنی شما با گوشی تو قسمت نتورک سرچ میکنی پیداش میکنی جالبه وقتی میخای بهش وصل شی ازت پسورد میخاد

سئوال : اینو چطوری خاموشش کنم؟
با تشکر

با سلام
یعنی شما با گوشی تو قسمت نتورک سرچ میکنی پیداش میکنی جالبه وقتی میخای بهش وصل شی ازت پسورد میخاد

با تشکر
منم پرو دارم از روز اول که خریدم همیشه روشن هست فکر کنم قبلا توجه نکره بودی

آخرین ویرایش:
با سلام

با تشکر
مشکلی نیست همه دست گاه ها اینطورن،
برا وصل شدن هم باید بری قسمت ادد دیوایس و اونجا برات رمز رندوم نشون میده اونو بزن

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: VENOMEM
سلام من مشکل اتصالی L2 رو دارم اما مشکل از ذغال و اینا نیست چون وقتی برد خالی رو (عکس زیر) وقتی وصل میکنم هم اتصالی داره
m1fz_photo_2020-06-16_18-58-43.jpg

eqco_untitled.png

سلام من مشکل اتصالی L2 رو دارم اما مشکل از ذغال و اینا نیست چون وقتی برد خالی رو (عکس زیر) وقتی وصل میکنم هم اتصالی داره
m1fz_photo_2020-06-16_18-58-43.jpg

eqco_untitled.png

به پنبه الکل سفید بزن و روی برد رو فقط قسمت مدارهاش رو تمیز کن...فقط توجه کن به هیچ وجه به flex board الکل نزنی.

این قست برد رو هم که مربوط به L2 میشرو با الکل خوب تمیز کن.

148533

به پنبه الکل سفید بزن و روی برد رو فقط قسمت مدارهاش رو تمیز کن...فقط توجه کن به هیچ وجه به flex board الکل نزنی.

این قست برد رو هم که مربوط به L2 میشرو با الکل خوب تمیز کن.
ممنون
کل برد رو با اسپری شست و شو دادم یکم بهتر شد ولی نکته عجیب اینه که با تکون دادن انالوگ سمت چپ l2 واکنش نشون میده و بالا پایین میره توی برنامه
نمیدونم چرا به هم ربط دارن :-?
الان شک کردم مشکل از flex board (همون ریبون) هستش یا انالوگ رو عوض کنم اون مشکل برطرف میشه

ممنون
کل برد رو با اسپری شست و شو دادم یکم بهتر شد ولی نکته عجیب اینه که با تکون دادن انالوگ سمت چپ l2 واکنش نشون میده و بالا پایین میره توی برنامه
نمیدونم چرا به هم ربط دارن :-?
الان شک کردم مشکل از flex board (همون ریبون) هستش یا انالوگ رو عوض کنم اون مشکل برطرف میشه
بعیده با عوض کردن انالوگ مشکلتون حل بشه..اصلا این دوتا ارتباطی با هم ندارن...احتمالا بردتون اتصالی کرده...همیشه موقع باز کردن دسته از دستکش پلاستیکی استفاده کنین...دست ادم دارای الکتریسیته ساکنه با کوچکترین انتقال الکتریسیته به دسته کلا ممکنه هر قسمتش نابود شه.

فلکس برد اصلا برای انالوگ نیست..یعنی هیچ قسمتی از فلکس برد برای انالوگ طراحی نشده..ممکنه با عوض کردنش L2 درست بشه چون بخشی از همین ایرادات متداول R2,R1.L1,L2.LEFT,RIGHT,UP,DOWN و دکمه ها برای فلکس برد هست.

• Like
Reactions: sinart7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or