Black Roz
کاربر سایت
اکانتهای افزایش سرعت دانلود رو امتحان کن..نامحدود ماهیانش 12 تومنه.من برای دانلود تو کنسول خیلی مشکل دارم سرعت به شدت میاد پایین و اصلن دیتا نمیگیره . چندتا DNS هم امتحان کردم ولی درست نشد
اکانتهای افزایش سرعت دانلود رو امتحان کن..نامحدود ماهیانش 12 تومنه.من برای دانلود تو کنسول خیلی مشکل دارم سرعت به شدت میاد پایین و اصلن دیتا نمیگیره . چندتا DNS هم امتحان کردم ولی درست نشد
نه داداش خمیر سیلکون corsairخریدم برند خوبی هم هست خودم مستقیم از امازون خریدیدم پس ارجینال هم هست مشکل از خمیز سیلکون نیست.یه ویدئو دیدم که واسه فیکس کردن هیت سینگ به cpu دوتا واشر گذاشت زیر پیچه که هیت سینگ محکم بچسبه به cpu الان من این کارو انجام دادم درست شد.اگر میخواهید خمیر سیلیکون بزنین به دستگاه PS4 خودتون هر خمیری رو نزنین حتی اگر معروف باشه...بهترین خمیر سیلیکون برای PS4 خمیر grizzly هست که خیلی بد پیدا میشه و خیلی هم گرونه...5.5گرمش حدودا 520 الی 530 تومه.
این خمر سیلگونی که من خریدم از گریزلی گرونتر هست.اگر میخواهید خمیر سیلیکون بزنین به دستگاه PS4 خودتون هر خمیری رو نزنین حتی اگر معروف باشه...بهترین خمیر سیلیکون برای PS4 خمیر grizzly هست که خیلی بد پیدا میشه و خیلی هم گرونه...5.5گرمش حدودا 520 الی 530 تومه.
مارو یاد ایکس باکس 360 سه چراغ انداختی..اونموقع که دستگامون 3 چراغ میشد همین کارارو می کردیم درست میشد...هیت سینک با پیچ و واشر باید محکم میبستیم تا 3 چراغ رفع بشه برای مدت معدودی..اما بعد از چند ماه دوباره همون مشکل قبل که دیگه پیچو مهره جواب نمی داد باید دستگاه ریبال میشد یا سشوار صئعتی..سشوار صنعتی کلا بعد 1 ماه دوباره خراب میشد اما ریبال تا 6 7 ماه اوکی بود...اگر خدایی نکرده بعد از مدتی این اتفاق خاموشی تکرار شد دیگه با پیچ و مهره سعی نکن درستش کنی چون ممکنه ریبال های زیر cpu ذوب بشن.نه داداش خمیر سیلکون corsairخریدم برند خوبی هم هست خودم مستقیم از امازون خریدیدم پس ارجینال هم هست مشکل از خمیز سیلکون نیست.یه ویدئو دیدم که واسه فیکس کردن هیت سینگ به cpu دوتا واشر گذاشت زیر پیچه که هیت سینگ محکم بچسبه به cpu الان من این کارو انجام دادم درست شد.
?? من تاحالا ایکس باکس نداشتم ولی داستان سه چراغه شدن رو زیاد شنیدم.جالبی مشکلی که واسه من پیش اومد این بود که پلی استیشن من هیچ مشکلی نداشت من خودم اومدم بازش کردم ??مارو یاد ایکس باکس 360 سه چراغ انداختی..اونموقع که دستگامون 3 چراغ میشد همین کارارو می کردیم درست میشد...هیت سینک با پیچ و واشر باید محکم میبستیم تا 3 چراغ رفع بشه برای مدت معدودی..اما بعد از چند ماه دوباره همون مشکل قبل که دیگه پیچو مهره جواب نمی داد باید دستگاه ریبال میشد یا سشوار صئعتی..سشوار صنعتی کلا بعد 1 ماه دوباره خراب میشد اما ریبال تا 6 7 ماه اوکی بود...اگر خدایی نکرده بعد از مدتی این اتفاق خاموشی تکرار شد دیگه با پیچ و مهره سعی نکن درستش کنی چون ممکنه ریبال های زیر cpu ذوب بشن.
شاید واسه کپی خور بودنش باشه یا کلمات رو درست نمیگی که تشخیص بدهسلام دوستان
من یه مشکلی که دارم اینه که وقتی هدست رو به دسته وصل میکنه و میگم پلیستیشن میشناسه و هر دستوری که میگم میشناسه و پایین صفحه مینویسه ولی انجام نمیده
مثلا میگم پلیستیشن مینویسه بعد میگم گاد اف وار پایین صفحه مینویسه ولی نمیره رو آیکون گاد کلا هرچی میگم تشخیص میده و مینویسه ولی انجام نمیده با چند تا هدست دیگم تست کردم همینجوری بود تو قسمت
سیستم ویس آپوروشن هم تیکش خورده دستگام فت و کپی خوره میدونم مشکل جدی نیست ولی میخوام ببینم دلیلش چیه
ممنون
داداش کلمه رو تشخیص میده وقتی میگم پایین صفحه کلمه ای رو که میگم مینویسه مثلا میگم start پایین مینویسه کنارشم علامته میکروفونه ولی انجام نمیدهشاید واسه کپی خور بودنش باشه یا کلمات رو درست نمیگی که تشخیص بده
منظورت همون نور چراغ پشت دسته هست دیگه ارهقطع کردن کابل led دسته مشکلی برا دسته ایجاد نمیکنه؟
نه دیگه انقدر فضولی کردم ریبون پشت این رشته های سرش خراب شد باید یک کابل ریبون تهیه کنم براش . تا تهیه کنم گفتم یکوقت مشکلی تودسته پیدا نشه اگه باهاش دارم کار میکنممنظورت همون نور چراغ پشت دسته هست دیگه اره
نه مشکلی نداره ولی اون وقت توی تشخیص دادن که دسته شارژ شده یا نه به مشکل بر میخوری خودانی