زنگ بزن پشتیبانی کد ملی تو بهشون بگو درستش میکننسلام ببخشید اینجا سوال میپرسم برای تغییر نت تایپ مودم مبین نت چیکار باید کنم
سلام. من deep cool z9 استفاده کردم تو کنسول پرو که صدای بالای فنش معروفه، الان تقریبا 90 درصد مشکلش حل شده، البته من رو رم های کنسول هم خمیر زدمدوستان میخوام PS4 فت رو باز کنم تمیز کاری کنم صدا فنش یکم رفته رو اعصابم. دستگاه تو این مدت 6 سالی که خریداری شده اصلا تمیز یا باز نشده .مشکل اینه که نمیدونم چه خمیر سیلیکونی استفاده کنم. تو دیجی کالا داشتم میگشتم از خمیر 2 هزار تومنی هست تا بالای 300 تومن همشونم یه سریا میگن خوبه بعضی ها میگن خوب نیست واقعا گیج شدم. ممنون میشم کمک کنید
اگر پیچو نمیبندی اوکی هست ولی پیچو میبندی مشکل داره به خاطر اینه که ریبون دسته اون قسمت مدارهاش خوب روی برد دسته قرار نمی گیره..بایدبه مقدار خیلی کم ریبون بالاتر باشه تا وقتی برد میخواد بیاد روش کامل همجاشو بگیره.دستگاه را پس از مدت ها روشن کردم دستش هی r2 میزنه بازش کردم تمیز کردم پیچ ها رو نبستم مشکلی نداشت پیچ ها را میبندم هی r2 میزته انگار فشار به قسمتیش بیاد کسی میتونه کمک کنه بفهمم مشکل از کجاست
ممنون میشم راهنمایی کنید چون دسته خیلی نو و کم کارکرد هست
ممنون عزیز امروز دوباره بازش میکنم ببینم چه مرگش هست اولش که از کاور دراوردم دسته یکم چرب میزد ترسیدم اما داخلش نفوذی ندیدم وقتی به پشت برد فشار میارم r2 زده میشه ممنون بابت راهنماییاگر پیچو نمیبندی اوکی هست ولی پیچو میبندی مشکل داره به خاطر اینه که ریبون دسته اون قسمت مدارهاش خوب روی برد دسته قرار نمی گیره..بایدبه مقدار خیلی کم ریبون بالاتر باشه تا وقتی برد میخواد بیاد روش کامل همجاشو بگیره.
دقیق گوش ندادین چی گفتم...تمیز کردن تاثیری نداره....keypad flex دستتون یه تیکست یا 2 تیکه؟ اون قسمتهایی که به مدار برد می چسبه ( اصلا کاری به مدار R2 نداشته باش من منظورم اون فلکس اصلی هست که روش کلی مداره مثل عکس زیر که دورش خط قرمز کشیدم)پایه دسته را که فشار میدمr2 هی میزنه اما هر چی رو خود r2 میزنم کار نمیکنه کامل تمیز کردم ذغال هاش هم خوردگی نداره سه بار باز بسته کردمش امروز خودم خندم گرفته بود فایده ای نداشت
دمت گرم داداش خیلی لطف گردی جالبه تو یوتیوب تو کامنت ها یکی پیشنهاد شما را داده بود ولی هر کاری کردم منظورش را نفهمیدم کلی از خودم نامید شدم نفهمیدم چی میگه تا الان اینو گذاشتی دوزاریم افتاد مدار هم دو تیکست بازم ممنوندقیق گوش ندادین چی گفتم...تمیز کردن تاثیری نداره....keypad flex دستتون یه تیکست یا 2 تیکه؟ اون قسمتهایی که به مدار برد می چسبه ( اصلا کاری به مدار R2 نداشته باش من منظورم اون فلکس اصلی هست که روش کلی مداره مثل عکس زیر که دورش خط قرمز کشیدم)
ببین این قسمت زیرش یه پد خیلی نرم هست روی دسته که این میخوابه روش..حالا شما روی اون پد نرم یه چیزی شبیه خودش که ضخامت بسیار کمی داره تاکید میکنم بسیار کم بزارش روی اون پد نرمه که یه مقدار بالاتری بیاد بعد این Flex key pad بزار روش بعد دسترو ببند..اگر مدار دستت 2 تیکست باید رو 2 طرف این کارو انجام بدی...احتمالا مشکلت حل بشه.
دوستان سلام
دیروز در حین انجام بازی برق خونه یه قطع و وصل سریع شد طوری که اصلا محسوس نبود.محافظ PS4 به مدت دو دقیقه قطع شد و دوباره وصل شد.من دستگاه رو رشن نکردم تا الان. الان که روشن میکنم اصلا منوها نمیآید یه صفحه مشکی در حالت سیف مد با گرافیک پایین هست و میگه دستگاه رو آپدیت ....آخرین ورژن رو گرفتم و ریختم توی فلش وصل کردم اطلاعات رو میخونه ولی بعد از روشن خاموش شدن بازم میگه آپدیت کن.....ارور شماره CE-34788-0
ممکنه هارد سوخته باشه؟؟ زبونم لال.............چندین بار فایل آپدیت رو ریختم با سیف مد هم میرم همینه.کمک کنید لطفا.ممنون
سلام دوستان بهترین مدلی که میشه از پلی استیشن 4 خرید بین فت و اسلیم کدومه که خرابی نداشته باشه ؟ و اینکه اگر بخوایم دست دوم بخریم چه چیزایی رو باید چک کنیم ؟
دستگاهی میخوام بگیرم که استفاده کنم واینکه با دو تا سه تا بازی کردن بخواد خراب شه اصلا ارزش نداره.
سلام دوستان
من با ps4 pro دارم بازیهای PS+ رو دانلود می کنم; در حالتی که دستگاهم روشنه سرعت دانلود طبیعیه اما وقتی دستگاه رو تو حالت rest mode قرار میدم(تنظیمات stay connected to Internet هم فعاله) بعد از 1 یا 2 ساعت دانلود متوقف میشه؟ لطف کنید راهنماییم کنید؟
با تشکر