مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شاید هارد با دستگاهت سازگار نیست .
قبلا هارد جدید روی کنسولت کار میکرد؟
آره یبار هارد یه دستگاه دیگه رو گذاشتم گزینه ها فعال بودن مشکلی نبود
آخه این هارده رو توی سایت ها خوندم به کنسول میخوره
حتی توی آمازون هم که برای فروش گذاشتن توی قسمت مشخصات نوشتن با هر مدل پی اس فور سازگاری داره

آره یبار هارد یه دستگاه دیگه رو گذاشتم گزینه ها فعال بودن مشکلی نبود
آخه این هارده رو توی سایت ها خوندم به کنسول میخوره
حتی توی آمازون هم که برای فروش گذاشتن توی قسمت مشخصات نوشتن با هر مدل پی اس فور سازگاری داره
شاید اشکال از هارد هست.
هارد رو با کامپیوتر امتحان کن اگه هارد درست بود و همینطور کنسول هم که گفتی با هارد دیگه تست کردی اوکی بوده.
پس همون بحث ناسازگاری میمونه

• Like
Reactions: x5_memco
خب دوستان من خمیر سیلیکون MX-4 رو زدم که تاثیری رو صدای کنسول نداشت، الانم فنشو خریدم جا انداختم قد سه چهار دقیقه رفتم تو بازی بعد یهو خاموش شد، الانم میزنم روشن شه یه بوق میزنه چراغشم قد یه ثانیه روشن میشه بعد خاموش میشه. چش می‌تونه شده باشه؟؟؟

خب دوستان من خمیر سیلیکون MX-4 رو زدم که تاثیری رو صدای کنسول نداشت، الانم فنشو خریدم جا انداختم قد سه چهار دقیقه رفتم تو بازی بعد یهو خاموش شد، الانم میزنم روشن شه یه بوق میزنه چراغشم قد یه ثانیه روشن میشه بعد خاموش میشه. چش می‌تونه شده باشه؟؟؟
احتمالا کنسول باید ریبال بشه.
نمیدونم تو ایران ps4 ریبال میکنن یا نه.
اگه فن خودش مشکلی نداره همون رو جا بزن یه امتحان کن.

چرا آخه اینطوری باید بشه یهو؟ ممکن نیست از پاور یا چیز دیگش باشه؟
متاسفانه شما ادم بسیار بدشانسی بودین،فکر نکنم از پاور باشه.احتمالا اتصال پردازنده به برد کنسول مشکل پیدا کرده یا خود پردازنده کنسول مشکل بهم زده.
یه تعمیر کار حرفه ایی باید کنسول رو بررسی کنه.

دوستان یه مرکز تعمیر کنسول سونی توی تهران هست همه کار انجام میده
جهت اطلاع . البته من هنوز خودم از کیفیت کارشون اطلاعی ندارم اما طبق اعلام خودشون همه کار از جمله ریبال رو انجام میدن
سونی سرویس رو توی گوگل سرچ کنید برید قسمت کنسول

اورژانسیییییی...
اقا از شانس بد R1 خراب بود گیم‌پدو باز کردم تمیز کردم چند روز پیش درست نشد
امروز زغال گرفتم از مغازه عوض کردم درست نشد و R2 رو هم از دست دست دادم متاسفانه اونم دیگه عمل نمیکنه
فکر میکنم اون ورقه خراب شده باشه :-SS
اسمشو نمیدونم همون که زغالا بهش ضربه میزنه
مغازه‌ای هم که اعتماد دارم گفت تعمیر نمیکنه فقط زغالشو میفروشه (( شیراز ))
اقا من فقط اخر هفته رو دارم ی فکری کنید =((:|

احتمال اول این می تونه باشه که فن رو درس جا ننداخته باشید ( فن باید نسبتا با دقت سرجاش گذاشته بشه ) این که میگید روشن میشه سریع خاموش میشه احتمالا فن درس کار نمیکنه دما سی پی یو یهو میره بالا مادربرد اتومات دستگاهو خاموش میکنه
فیلم تو یوتیوب کمک زیادی میکنه

کسی نیست جواب بده
سلام دوست عزیز . کنسول پرو من وقتی فن روی دور بالا میاد توی سرویس خاموش میشه
طبق گفته تعمیر کار باید خمیر سیلیکونش عوض بشه . میگه یا کلا خیلی کم ازش استفاده کردی یا خیلی زیاد که این اتفاق افتاده . ولی اینم گفت که خمیر سیلیکون مصرفیه و تعویضش خیلی مسئله غیر عادی ای نیست .
اما توصیه من به شما دوستان اینه که حتی اگه یکبار هم کنسولتون به دلیل گرمای زیاد خاموش شد دیگه اصلا و ابدا استفاده نکنید و حتما به یه تعمیرکار مطمئن نشونش بدید . چون ممکنه سی پی یو دستگاه آسیب ببینه

سلام دوست عزیز . کنسول پرو من وقتی فن روی دور بالا میاد توی سرویس خاموش میشه
طبق گفته تعمیر کار باید خمیر سیلیکونش عوض بشه . میگه یا کلا خیلی کم ازش استفاده کردی یا خیلی زیاد که این اتفاق افتاده . ولی اینم گفت که خمیر سیلیکون مصرفیه و تعویضش خیلی مسئله غیر عادی ای نیست .
اما توصیه من به شما دوستان اینه که حتی اگه یکبار هم کنسولتون به دلیل گرمای زیاد خاموش شد دیگه اصلا و ابدا استفاده نکنید و حتما به یه تعمیرکار مطمئن نشونش بدید . چون ممکنه سی پی یو دستگاه آسیب ببینه
با تشکر من فکر می کردم دوره ای چیزی مثل اینکه ماشینو هر دوره میدیم چک میکنم ps4 رم همینطور باشه:Rose::Rose:

بچه ها روی یه کنسول فت چندتا اکانت هکی زدم دیتا ها رو هم انتقال دادم همه بازیا که اوکی شدن . نت رو قطع کردم . کنسول مشکلی نداشت . تحویل صاحابش که دادم چون ریستش کرده بودم دسته های خودش رو با کابل وصل کرد تا معرفی بکنه دستگاه هی ارور too many usb device is connected رو داد . بعد توی بازی ها که میریم از طریق هر یوزری بعد از چند ثانیه ارور میده دستگاه میگه فلان یوزر از دیسکانکتد ارور ce-30391-6 . دستگاه اصلا به اینترنت وصل نیست بعد کال آف جدید رو اجرا نمیکنه میگه باید آپدیت کنی . گاد آف وار رو اجرا نمیکنه میگه دیتاش خرابه !
در صورتی که قبل از آخرین خاموشی من تک تک بازیا رو اجرا کردم و یکم هم بازی کردم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or