مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان کنسولم روشن نمیشه
پرو هست
ی لحظه محافظی که سر راه تی وی و کنسول هست خاموش شد و روشن شد
میتونه بخاطر این باشه؟
البته کنسول اونموقع خاموش بود ولی دوشاخش داخل محافظ بود

سلام من اتفاقی مشابه مال شما پیش اومد
که برق رفت و اومد که به محافظ برق هم وصل بود و محافظ خاموش و روشن شد
و بعدش پلی من روشن میشه ولی تصویر نمی‌ده که قسمت آیسی اچ‌دی سوخته احتمالا
شما هم قبل از این که اقدام کنی به تعمیر
یه جستجو بکن ببین این اتفاق مال چیه
و احتمالا واسه شما مال پاورش باشه
که تعویضش کار سختی هم نیست به ظاهر

سلام من اتفاقی مشابه مال شما پیش اومد
که برق رفت و اومد که به محافظ برق هم وصل بود و محافظ خاموش و روشن شد
و بعدش پلی من روشن میشه ولی تصویر نمی‌ده که قسمت آیسی اچ‌دی سوخته احتمالا
شما هم قبل از این که اقدام کنی به تعمیر
یه جستجو بکن ببین این اتفاق مال چیه
و احتمالا واسه شما مال پاورش باشه
که تعویضش کار سختی هم نیست به ظاهر
والا بردم ی جا که فقط کابل رو امتحان کرد گفت مشکل از کابل نیست و به احنمال زیاد از پاور هست که میشه یک میلیون و هشتصد
بعد که بهش گفتم چند روزقبلش پورت لنش از کار افتاد گفت احتمال داره از سورس بریج ش هم باشه که علاوه بر usb hdmi lan ی قسمتیش هم مربوط به برق کنسول هست
قراره فردا صب خبرش رو بده
پاور رو از کجای تهران میتونم گیر بیارم؟(سایت معتبر)

آخرین ویرایش:
سلام
چند وقتی میشه کنسول صدا میده اول دوبار صدای بوق میده بعد صدای مثل چرخیدن دیسک میاد با اینکه هیچ دیسکی درون کنسول نیست و این صدا ادامه داره تا وقتی کنسول رو خاموش کنی کسی میدونه مشکل کجاست؟

دوستان بدبختانه کنسولم جوری خراب شده که ارزش تعمیر کردن نداره
هم پاور هست و هم سورس بریج
خرابش رو چند ازم میخرن ?
پرو هست
شما همون پاورت احتمالا فقط خراب شده.
شما کنسول رو باید بدی یه تعمیر کار خیلی خوب که چک کنه اول کنسول رو با پاور دیگه میتونه روشن کنه یا نه.
نهایت پاور خراب شده باشه میتونی با پاور کامپیوتر، کنسول رو روشن کنی ،کلیپهای اموزشش هم تو یوتیوب هست.
خودمم برای یه پرو این کار رو کردم ،اون پاورش بخاطر صاعقه سوخته بود ولی برد کنسول کامل سالم مونده بود.
اون موقع تازه پرو اومده بودوقطعاتش تو بازار نبود مجبور شدیم با پاور کامپیوتر راش بندازیم .
سلام
چند وقتی میشه کنسول صدا میده اول دوبار صدای بوق میده بعد صدای مثل چرخیدن دیسک میاد با اینکه هیچ دیسکی درون کنسول نیست و این صدا ادامه داره تا وقتی کنسول رو خاموش کنی کسی میدونه مشکل کجاست؟
معمولا پلی 4 هایی که کلید اجکت دیسک کنسول لمسی هست دچار این مشکل میشن.
کلید کنسول شما هم لمسی هست؟

سلام دوستان من یه کنسول دارم بعضی اوقات تو جی تی ای بیشتر اینطوری میشه هدفونو که وصل کردم به دسته ps4صدای بازی هی قطع میشه یهو بعد وصل ولی مثلا صدا پارتی که دوستام حرف میزنن رو دارم ایا این مشکل حادیه؟؟؟در زمن اصلن توی تصویرم مشکلی نیست نه لگی نه هیچی

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من یه کنسول دارم بعضی اوقات تو جی تی ای بیشتر اینطوری میشه هدفونو که وصل کردم به دسته ps4صدای بازی هی قطع میشه یهو بعد وصل ولی مثلا صدا پارتی که دوستام حرف میزنن رو دارم ایا این مشکل حادیه؟؟؟در زمن اصلن توی تصویرم مشکلی نیست نه لگی نه هیچی

سلام با دسته دیگه امتحان کردی که این مشکل بازم وجود داره ؟

با سلام خدمت همه
من ps4 کپی خور یک ترا فت دارم در طول دوسالی که ازش استفاده میکردم مشکلی نداشت ولی الان که روشنش کردم تمام بازی هاش پاک شده بود سیوشان هس ولی بازی ها نیس
تو بخش حافظه دستگاهم میرم فقط 50 گیگ خالی داره و بقیش پره ولی هیچی نشون نمیده ظاهرا بازی ها دیتاشون هست ولی بخش اجراییشان پاک شده
چجوری باید درستش کنم
ممنونم

با سلام خدمت همه
من ps4 کپی خور یک ترا فت دارم در طول دوسالی که ازش استفاده میکردم مشکلی نداشت ولی الان که روشنش کردم تمام بازی هاش پاک شده بود سیوشان هس ولی بازی ها نیس
تو بخش حافظه دستگاهم میرم فقط 50 گیگ خالی داره و بقیش پره ولی هیچی نشون نمیده ظاهرا بازی ها دیتاشون هست ولی بخش اجراییشان پاک شده
چجوری باید درستش کنم
ممنونم
شما دیتابیستون ریبلد شده بازیهاتون مخفیه
اگر ازشون بکاپ ندارید باید همه رو دوباره نصب کنید

با سلام خدمت همه
چجوری باید درستش کنم
ممنونم

با این اسکریپ میتونی بازیاتو برگردونی

PS4_DB_Rebuilder to Restore FPKGs After PS4 Database Rebuilding

سلام خدمت دوستان . یه پی اس فور پرو دارم مدت پیش هاردش مشکل پیدا کرد. یه هارد 2 ترا وسترن آبی 2.5 اینچی براش خریدم نصب کردم . تو منو سیف مود دستگاه میرم برای نرم افزار زدن همش ارور 34788-00 رو میده . با 2 تا فلش مموری امتحان کردم . آپدیت 7.2 و 7.5 رو تست کردم . نکته جالبش اینه که توی منوی سیف مود همه گزینه ها غیر فعالن بجز گزینه Intialize ps4 ( renistall system software ) قبلا اینجوری نبود همه گزینه ها فعال بودن

سلام خدمت دوستان . یه پی اس فور پرو دارم مدت پیش هاردش مشکل پیدا کرد. یه هارد 2 ترا وسترن آبی 2.5 اینچی براش خریدم نصب کردم . تو منو سیف مود دستگاه میرم برای نرم افزار زدن همش ارور 34788-00 رو میده . با 2 تا فلش مموری امتحان کردم . آپدیت 7.2 و 7.5 رو تست کردم . نکته جالبش اینه که توی منوی سیف مود همه گزینه ها غیر فعالن بجز گزینه Intialize ps4 ( renistall system software ) قبلا اینجوری نبود همه گزینه ها فعال بودن
شاید هارد با دستگاهت سازگار نیست .
قبلا هارد جدید روی کنسولت کار میکرد؟

• Like
Reactions: x5_memco

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or