مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دسته روی کنسول با شارژر موبایل سوخت این دوتا رو تازه خریدم این دسته های بازار با اینکه به اسم اورجیناله کیفیت نداره انالوگاش خیلی زود خراب میشه
به فست شارژ بزنی خراب میکنه،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Persona.Q
چرا جواب پست من رو نمیدین کارشناسان سایت و عزیزان ؟
سلام دوستان لطفا میشه راهنمایی کنین بد جوری دلمو زده ps4 pro خودم . اینکه تو بازی pes2020 و fifa 2020 موقع شروع مجدد بازی مثل شوت دروازه بان . بازی از وسط. سانتر.ضربه کاشته در حد 1 ثانیه صحنه اهسته میشه بعد درست میشه کلافم کرده چیکار باید کنم . ایراد نرم افزاری یا سخت افزاری . خواشها کمکم کنین اینم شماره بندست اگر امکان داره یه پیام بدین من خودم تماس بگیرم یا اینجا کمکم کنین یا کسیو معرفی کنین لطفا لطفا 09107467155

بازی ها روی هارد هستند

سلام خسته نباشین
دستگام یه مشکل عجیب پیدا کرده،تقریبا 200 گیگ خالی داره ولی میخوام بازی دانلود کنم مینویسه حافظه پر است،بنظرتون مشکل از چیه؟

سلام خسته نباشین
دستگام یه مشکل عجیب پیدا کرده،تقریبا 200 گیگ خالی داره ولی میخوام بازی دانلود کنم مینویسه حافظه پر است،بنظرتون مشکل از چیه؟
دوست عزیز ps4 حداقل50 60 گیگ حافظه خالی نیاز داره و احتمالا بازی به اندازه ای است که اون مقدار حافظه پر میشود

دوست عزیز ps4 حداقل50 60 گیگ حافظه خالی نیاز داره و احتمالا بازی به اندازه ای است که اون مقدار حافظه پر میشود
اون فضای خالی رو که احتیاج داره توی هارد خود کنسول خالیه،الان الان این 200 گیگ تو هارد اکسترنال خالیه،یه نکته ای بگم نمیدونم این باگه یا نه ولی همین قبلتر از این موضوع تقریبا 100 گیگ بازی پاک کردم بنظرم ممکنه باک خورده باشه و اون 100 گیگ رو به نحوی کنسول نتونسته تشخیص بده چون بنظرم 200 گیگ برای بازی drift rally 2.0 کافی باشه ولی میزنه 27 گیگ کم داره
بنظرت یعنی مشکلش چیه؟

دسته روی کنسول با شارژر موبایل سوخت این دوتا رو تازه خریدم این دسته های بازار با اینکه به اسم اورجیناله کیفیت نداره انالوگاش خیلی زود خراب میشه
دیگه هیچی بازار دیگه یه دفعه جنسش خوبه یه دفعه جنسش بده دیگه از شانس شماست کاریش نمیشه
منم تا همین جا بهت راهنمایی کردم کاریش نمیشه کرد

• Like
Reactions: desperados
اون فضای خالی رو که احتیاج داره توی هارد خود کنسول خالیه،الان الان این 200 گیگ تو هارد اکسترنال خالیه،یه نکته ای بگم نمیدونم این باگه یا نه ولی همین قبلتر از این موضوع تقریبا 100 گیگ بازی پاک کردم بنظرم ممکنه باک خورده باشه و اون 100 گیگ رو به نحوی کنسول نتونسته تشخیص بده چون بنظرم 200 گیگ برای بازی drift rally 2.0 کافی باشه ولی میزنه 27 گیگ کم داره
بنظرت یعنی مشکلش چیه؟
دوست عزیز 1-حجم اون بازی رو بی زحمت بزار2-به نظرم حجم هارده کنسول آنقدر پر نکن که فقط حافظه ای که خودش بگه بمونه چون بعدا خیلی تو بازیا و اینا دردسر برات درست میکنه هی کرش میکنه

لزومی نداره وقتی اطلاعی نداری حتما جواب بدی دو پست بالاتر و میخوندی میدونستی
برادر من من سوال شما رو واضح و درست نفهمیدم حالا شما چرا میخوای دعوا کنی!!!!!!

کسی کنسولش افت فریم داره
دوست عزیز همه کنسول ها در بعضی مواقع افت فریم دارن ولی اگه خیلی زیاد پیش بیاد احتمالا کنسول خاک گرفته یا فن خرابه یا اگر غیر اگر غیر از این بود برو به یه متخصص نشون بده

اقا سلام همگی من بازی و اپکس و فیفا اپدیت کردم تو اپکس وقتی میام زمین صدای بازیو ندارم و کلوز اپ میکنم دستگاه هنگ میکنه اصن کا نمیکنه دیگه تو فیفا ۲۰ هم وسط بازی یهو وای میسه ارور میده فیفارماپدیت کردم نمیدونم علتش چیه

سلام
یه مشکلی دارم دوستان
کالاف دیوتی یه اپدیت داد چند روز پیش حجمش هم ۱۲ گیگ تقریبا اومدم که دانلود کنم ارور داد هارد پره هارد رو خالی کردم حدود ۷۰ گیگ خالیه الان ولی بازم میخوام اپدیت کنم همون ارور پر بودن حافظه رو میده
مشکل از‌ چیه و چجوری رفع میشه؟

• Like
Reactions: mahdi....h
من کنسولم کرش میکنه و ۲۴ ساعته هنگیه مشکل از کجاشه بنظرتون؟؟؟؟؟
دوست عزیز ایا توی کالاف این شکلی میشه؟؟؟؟

من کنسولم کرش میکنه و ۲۴ ساعته هنگیه مشکل از کجاشه بنظرتون؟؟؟؟؟
دوست عزیز ایا توی کالاف این شکلی میشه
سلام
یه مشکلی دارم دوستان
کالاف دیوتی یه اپدیت داد چند روز پیش حجمش هم ۱۲ گیگ تقریبا اومدم که دانلود کنم ارور داد هارد پره هارد رو خالی کردم حدود ۷۰ گیگ خالیه الان ولی بازم میخوام اپدیت کنم همون ارور پر بودن حافظه رو میده
مشکل از‌ چیه و چجوری رفع میشه؟
دوست عزیز واسه ی بنده هم همین شکلی بود میگفت 100کیک میخواد من 200کیک خالی داشتم باگه فعلا تا جایی که میدونم راهی نداره جز پاک کردن و دوباره ریختن شما حالا یکم صبر کن ببین درست میشه یا نه

اقا سلام همگی من بازی و اپکس و فیفا اپدیت کردم تو اپکس وقتی میام زمین صدای بازیو ندارم و کلوز اپ میکنم دستگاه هنگ میکنه اصن کا نمیکنه دیگه تو فیفا ۲۰ هم وسط بازی یهو وای میسه ارور میده فیفارماپدیت کردم نمیدونم علتش چیه
ایا کنسول شما مشکل گرمایشی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or