desperados
کاربر سایت
دسته روی کنسول با شارژر موبایل سوخت این دوتا رو تازه خریدم این دسته های بازار با اینکه به اسم اورجیناله کیفیت نداره انالوگاش خیلی زود خراب میشه
ما الان به چی جواب بدیم؟؟دسته روی کنسول با شارژر موبایل سوخت این دوتا رو تازه خریدم این دسته های بازار با اینکه به اسم اورجیناله کیفیت نداره انالوگاش خیلی زود خراب میشه
به فست شارژ بزنی خراب میکنه،دسته روی کنسول با شارژر موبایل سوخت این دوتا رو تازه خریدم این دسته های بازار با اینکه به اسم اورجیناله کیفیت نداره انالوگاش خیلی زود خراب میشه
دوست عزیز ps4 حداقل50 60 گیگ حافظه خالی نیاز داره و احتمالا بازی به اندازه ای است که اون مقدار حافظه پر میشودسلام خسته نباشین
دستگام یه مشکل عجیب پیدا کرده،تقریبا 200 گیگ خالی داره ولی میخوام بازی دانلود کنم مینویسه حافظه پر است،بنظرتون مشکل از چیه؟
اون فضای خالی رو که احتیاج داره توی هارد خود کنسول خالیه،الان الان این 200 گیگ تو هارد اکسترنال خالیه،یه نکته ای بگم نمیدونم این باگه یا نه ولی همین قبلتر از این موضوع تقریبا 100 گیگ بازی پاک کردم بنظرم ممکنه باک خورده باشه و اون 100 گیگ رو به نحوی کنسول نتونسته تشخیص بده چون بنظرم 200 گیگ برای بازی drift rally 2.0 کافی باشه ولی میزنه 27 گیگ کم دارهدوست عزیز ps4 حداقل50 60 گیگ حافظه خالی نیاز داره و احتمالا بازی به اندازه ای است که اون مقدار حافظه پر میشود
لزومی نداره وقتی اطلاعی نداری حتما جواب بدی دو پست بالاتر و میخوندی میدونستیما الان به چی جواب بدیم؟؟
دیگه هیچی بازار دیگه یه دفعه جنسش خوبه یه دفعه جنسش بده دیگه از شانس شماست کاریش نمیشهدسته روی کنسول با شارژر موبایل سوخت این دوتا رو تازه خریدم این دسته های بازار با اینکه به اسم اورجیناله کیفیت نداره انالوگاش خیلی زود خراب میشه
دوست عزیز 1-حجم اون بازی رو بی زحمت بزار2-به نظرم حجم هارده کنسول آنقدر پر نکن که فقط حافظه ای که خودش بگه بمونه چون بعدا خیلی تو بازیا و اینا دردسر برات درست میکنه هی کرش میکنهاون فضای خالی رو که احتیاج داره توی هارد خود کنسول خالیه،الان الان این 200 گیگ تو هارد اکسترنال خالیه،یه نکته ای بگم نمیدونم این باگه یا نه ولی همین قبلتر از این موضوع تقریبا 100 گیگ بازی پاک کردم بنظرم ممکنه باک خورده باشه و اون 100 گیگ رو به نحوی کنسول نتونسته تشخیص بده چون بنظرم 200 گیگ برای بازی drift rally 2.0 کافی باشه ولی میزنه 27 گیگ کم داره
بنظرت یعنی مشکلش چیه؟
برادر من من سوال شما رو واضح و درست نفهمیدم حالا شما چرا میخوای دعوا کنی!!!!!!لزومی نداره وقتی اطلاعی نداری حتما جواب بدی دو پست بالاتر و میخوندی میدونستی
دوست عزیز همه کنسول ها در بعضی مواقع افت فریم دارن ولی اگه خیلی زیاد پیش بیاد احتمالا کنسول خاک گرفته یا فن خرابه یا اگر غیر اگر غیر از این بود برو به یه متخصص نشون بدهکسی کنسولش افت فریم داره
دوست عزیز ایا توی کالاف این شکلی میشه؟؟؟؟من کنسولم کرش میکنه و ۲۴ ساعته هنگیه مشکل از کجاشه بنظرتون؟؟؟؟؟
دوست عزیز ایا توی کالاف این شکلی میشهمن کنسولم کرش میکنه و ۲۴ ساعته هنگیه مشکل از کجاشه بنظرتون؟؟؟؟؟
دوست عزیز واسه ی بنده هم همین شکلی بود میگفت 100کیک میخواد من 200کیک خالی داشتم باگه فعلا تا جایی که میدونم راهی نداره جز پاک کردن و دوباره ریختن شما حالا یکم صبر کن ببین درست میشه یا نهسلام
یه مشکلی دارم دوستان
کالاف دیوتی یه اپدیت داد چند روز پیش حجمش هم ۱۲ گیگ تقریبا اومدم که دانلود کنم ارور داد هارد پره هارد رو خالی کردم حدود ۷۰ گیگ خالیه الان ولی بازم میخوام اپدیت کنم همون ارور پر بودن حافظه رو میده
مشکل از چیه و چجوری رفع میشه؟
ایا کنسول شما مشکل گرمایشی دارهاقا سلام همگی من بازی و اپکس و فیفا اپدیت کردم تو اپکس وقتی میام زمین صدای بازیو ندارم و کلوز اپ میکنم دستگاه هنگ میکنه اصن کا نمیکنه دیگه تو فیفا ۲۰ هم وسط بازی یهو وای میسه ارور میده فیفارماپدیت کردم نمیدونم علتش چیه