مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با یه اینترنت دیگه امتحان کردی شاید مشکل از اینترنت گوشی باشه حالا یه تستی بزن
اینترنت دیگه ای ندارم متاسفانه اینترنت خونه هست که تلفن از بیرون خراب شده هرچی هم زنگ زدم بیان درست کنن هیچکی نیمد
اگه از نت باشه یا پاور یا هارد باید موقع بازی انلاین هم اینجوری میشد فک کنم

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام دوستان علت لگ زدن PS4 در cd بازی مافیا چیه؟
بخاطره دستگاه یا واسه cd?
من دستگاه ۳ هفته است خریدم ریجن ۲
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوستان علت لگ زدن PS4 در cd بازی مافیا چیه؟
بخاطره دستگاه یا واسه cd?
من دستگاه ۳ هفته است خریدم ریجن ۲
ممنون میشم راهنماییم کنید
حتما بازیت رو ابدیت نکردی، ابدیتش کن

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
سلام. رفقا من موس و کیبوردمو وصل کردم به ps4 کیبورد عمل میکنه اما موس نه... هیچ جا عمل نمیکنه
هردو موس و کیبورد وقتی وصل میکنم شناسایی میکنه توی تنظیمات هم قسمت دیوایس رفتم سرعت موس رو حتی گذاشتم روی fast اما هیچ عمل نمیکنه

• Like
سلام. رفقا من موس و کیبوردمو وصل کردم به ps4 کیبورد عمل میکنه اما موس نه... هیچ جا عمل نمیکنه
هردو موس و کیبورد وقتی وصل میکنم شناسایی میکنه توی تنظیمات هم قسمت دیوایس رفتم سرعت موس رو حتی گذاشتم روی fast اما هیچ عمل نمیکنه
یه موس دیگه امتحان کن، ترجیحا یه موس با برند معتبر، چون همه مارک ها رو ساپورت نمیکنه

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: se.phi.roth and owj
سلام من ps4 slim دارم از سمت چپ دستگاه گوشمو می زارم صدای خش خش خفیف میاد طبیعیه
ممکن توش گردگبار پر شده باشه
سرعتش پایین اومده

همون فیفا19 رو که جدیدا برای سومین بار ریختم دباره همونجوره.بمن پاساژ مهدیه همدان گفتن فقط براتو مشکل داره وکم پیش میاد کسی بیاد بگه لگ داره برا درست شدنش باید دباره نصب بشه!
از اپدیت بازی
خیلی ازش استفاده میکنی

• Like
اسلیم
خوب داداش خیلی باید مواظب باشی

تو گوگل سرچ کن " آموزش تعویض هارد ps4 slim " بهت میگه که چجوری هارد رو بیرون بیاری از ps4 بعد اینکه درآوردی از گوشش آرو خیلی آروم فوت کن که اگه گردو گباری بود پاک شه به احتمال خیلی زیاد ممکن مشکلت حل شه

یه سوال دیگم خودم ازت داشتم ممنون میشم جوابمو بدی

Ps4 تو هم سلیم مال منم اسلیمه اما مال من جدید تو جاهای شلوغ بازی های ردد ، gta v افت فریم یا لگ میزنه مال تو هم لگ میزنه ؟

• Like
خوب داداش خیلی باید مواظب باشی

تو گوگل سرچ کن " آموزش تعویض هارد ps4 slim " بهت میگه که چجوری هارد رو بیرون بیاری از ps4 بعد اینکه درآوردی از گوشش آرو خیلی آروم فوت کن که اگه گردو گباری بود پاک شه به احتمال خیلی زیاد ممکن مشکلت حل شه

یه سوال دیگم خودم ازت داشتم ممنون میشم جوابمو بدی

Ps4 تو هم سلیم مال منم اسلیمه اما مال من جدید تو جاهای شلوغ بازی های ردد ، gta v افت فریم یا لگ میزنه مال تو هم لگ میزنه ؟
اره

اقا تو بازی بعضی موقع ها یه خط مشکی یا سفید میاد سریع می ره بعد اسکرین فیلمی هم میگیرم مشخص باگ

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or