مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز 1-حجم اون بازی رو بی زحمت بزار2-به نظرم حجم هارده کنسول آنقدر پر نکن که فقط حافظه ای که خودش بگه بمونه چون بعدا خیلی تو بازیا و اینا دردسر برات درست میکنه هی کرش میکنه
حجم بازی خام 27 گیگه و حجم آپدیت 48 گیگه،راستی یه بازی رو با حجم 64 گذاشتم دانلود بشه حجمشم که رزو شدست تو هارد،بنظرت دانلودش تمام بشه مشکل رفع میشه؟

حجم بازی خام 27 گیگه و حجم آپدیت 48 گیگه،راستی یه بازی رو با حجم 64 گذاشتم دانلود بشه حجمشم که رزو شدست تو هارد،بنظرت دانلودش تمام بشه مشکل رفع میشه؟
دوست عزیز به نظرم مشکل از همون بازی رزرو شدس و اگه بعضی وقتا هی برسد ستینگح apps storage میبینید که حجم other دائم در حال تغییر است مشکل از آن هم می تواند باشد من خودم این مشکلو نمیدونم برای منم هست:-??:-??:-??

• Like
Reactions: Behnams923
دوست عزیز به نظرم مشکل از همون بازی رزرو شدس و اگه بعضی وقتا هی برسد ستینگح apps storage میبینید که حجم other دائم در حال تغییر است مشکل از آن هم می تواند باشد من خودم این مشکلو نمیدونم برای منم هست:-??:-??:-??
دانلود بازی هم تمام شد ولی برای دانلود بازم میگه حافظه پره به احتمال زیاد باگه قبلا اینطور نبود جدیدا اینطوری شده

دانلود بازی هم تمام شد ولی برای دانلود بازم میگه حافظه پره به احتمال زیاد باگه قبلا اینطور نبود جدیدا اینطوری شده
بله دوست عزیز اگر دوستان عزیز نحوه حل این مشکلو بدونن ممنون میشم جواب بدن چون بنده هم درگیر این مشکلم

سلام دوستان ، من پلی استیشن فت دارم که با HDMI به تلویزیون هوشمند ال جی وصل هستش به مدت ۴ ساله
دیشب که شبکه نوسانات ولتاژ داشته ولی پلی استیشن خاموش کامل بوده
امروز صبح که دستگاه رو روشن میکنم دستگاه روشن میشه و تلویزیون هم ناتیفیکیشن HDMI رو میده ولی تصویر نمیاد
سلامت درگاه تلویزیون و کابل رو چک کردم با لبتاب که سالم بودن و تصویر انتقال میدادن
حالا راهکاری یا پیشنهادی دارید یا اینکه چه اتفاقی براش افتاده
و اینکه رنگ چراق سفید میشه مثل معمول و اینکه حالت سیف مود رو نمیدونم میره یا نه دوتا بوق رو میزنه ولی بازم تصویر چیزیو نمایش نمیده
در حال حاظر به مانیتور دیگه ای دسترسی ندارم
یجا دوستی گفته بود تلویزیون هنگه ولی بعیده
پیشاپیش از پاسختون ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
دیشب انلاین بودم که کنسول یهو پیام داد کابل شبکه وصل نیست!!
گفتم شاید مشکل از کابل باشه برا همین کابل رو زدم به کامپیوتر دیدم که سالم هست(کابل 5 متره)
کابلی که به مودم و کامپیوتر هم وصل بود زدم به کنسول دیدم که جواب نمیده و همون پیام رو میده
گفتم شاید ایراد از مودم هست با ی مودم دیگه هم امتحان کردم جواب نداد
یعنی پورت کنسول خراب شده؟ :|
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

بله دوست عزیز اگر دوستان عزیز نحوه حل این مشکلو بدونن ممنون میشم جواب بدن چون بنده هم درگیر این مشکلم
سلام دوست عزیز یک بار از طریق safe mode گزینه Database Rebuild
رو بزن چند دقیقه ای طول میکشه به احتمال زیاد okبشه.

سلام دوستان
دیشب انلاین بودم که کنسول یهو پیام داد کابل شبکه وصل نیست!!
گفتم شاید مشکل از کابل باشه برا همین کابل رو زدم به کامپیوتر دیدم که سالم هست(کابل 5 متره)
کابلی که به مودم و کامپیوتر هم وصل بود زدم به کنسول دیدم که جواب نمیده و همون پیام رو میده
گفتم شاید ایراد از مودم هست با ی مودم دیگه هم امتحان کردم جواب نداد
یعنی پورت کنسول خراب شده؟ :|
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
دوست عزیز ببینید ایا به صورت وای فای کار میکند یا خیر و اینکه گفتید شناسایی نمی کند یعنی انگار نه انگار کابل به ان وصل شده یا اینترنت ندارد؟؟؟

• Like
Reactions: db07
دوست عزیز ببینید ایا به صورت وای فای کار میکند یا خیر و اینکه گفتید شناسایی نمی کند یعنی انگار نه انگار کابل به ان وصل شده یا اینترنت ندارد؟؟؟
اره وای فاش کار میکنه ولی کابل رو اصلا نمیشناسه و پیام میده که کابل رو وصل کنید

سلام من مدل پلی ۴ پرو دارم
پلی خاموش بود برق پرید
بعد که برق اومد چند ساعت بعد پلی روشن کردم روشن نشد
فکر کردم از کابل عوض کردم روشن نشد؟

یعنی سوخته ? روشی ترفندی نیست شکی چیزی ?
اگه روشن نمیشه چیش سوخته.

دیسک زدم روشن نشد. دکمه روشن با کنسول و پلی بازم روشن نشد

کمک کنید تورو خدا ???

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or