به ورژن پایین تر به هیچ عنوان نمیشه برگشتسلام
یه سوال داشتم از این روش نمیشه اپدیت ۵.۰۵ نصب کرد روی کنسول ؟ من اپدیت ۵.۵۰ دارم میخامبرگردم رو اپدیت قبلی..این روش میگن تمام اطلاعات پاک میشه کامل حتی اپدیت درسته؟
Initialize PS4 (Reinstall System Software
اگه منظورتون ویدئو هاییه که از داخل بازی کپچر کردید میتونید فلش وصل کنید منتقل کنید بهشسلام من چجوری میتونم گیم پلی هامو از ps4 به گوشی منتقل کنم؟ لطفا بگین مرسی
دوستان ممنون میشم کسی راهنمایی کنه. من ps4 rpo دارم با مانیتور 2k و 4k وfhd و تلویزیون fhd امتحان کردم همه بازی هارو با کشیدگی تصویر اجرا میکنه. به این شکل که تو مثلا جی تی ای، وقتی دوربینو حرکت میدم، هیچ نوشته ای خانا نمیمونه و محیط تار و محو میشه. یا fps پایین داره بهم میده یا مشکل دیگه ای هست. انقدر زیاده که نیم ساعت بازی میکنم چشم درد میگیرم. ببرم گارانتی؟ راهنماییم میکنید لطفا؟
همه کاری کردم نمیشه سری پیش هم هرکاری کردم نشد ولی تعمیرکار فکر کنم در عرض چند دقیقه درست کرد گفت بیا ببر. ممکنه دسته های خودم مشکل داشته باشه ریست نشه؟ اون با یه دسته دیگه وصل میشه و درست میکنه؟برای منم اینطوری شد. دسته رو ریست کردم درست شد. پشت دسته جای ریست داره باید چند ثانیه نگه داری.