gamer_taji
کاربر سایت
سلام دوستان من بازی های هکی ریختم تو دستگاهم اگه بخوام سی دی بازی بخرم و آنلاین بازی کنم(فقط با سی دی) مشکلی برای دستگاه به وجود میاد یا قفل میشه؟
با اینکه استقلالی هستی ولی من جوابتو میدم.:grin:سلام دوستان من بازی های هکی ریختم تو دستگاهم اگه بخوام سی دی بازی بخرم و آنلاین بازی کنم(فقط با سی دی) مشکلی برای دستگاه به وجود میاد یا قفل میشه؟
ممنون از جوابت فقط اگه بازی های هکی رو پاک کنم بعد برم سی دی بخرمو آنلاین بازی بکنم مشکلی نداره؟با اینکه استقلالی هستی ولی من جوابتو میدم.:grin:
اگه منظورت از بازی هکی، اکانت های هکی هست وقتی به اینترنت وصل بشی فقط امکان داره بازی هات قفل بشن. اونم 50/50
واسه منم این مشکل پیش اومد ولی بعد دو سه ساعت درست شدسلام دوستان،یکی از رفقای من الان باهام تماس گرفت گفت ps4ش وقتی ک وارد بازیا میشه این ارور رو میده NP-36006-5 بقیشم اینجوریه
Asanservice wilii be logged out of the ps4 because an error has occurred
من ازش پرسیدم گفت مثل اینکه دستگاهش کپی خوره و بازیا رو هاردش هستن،مشکلش چیه و چجوری برطرفش کنه؟
ممنون از جوابت فقط اگه بازی های هکی رو پاک کنم بعد برم سی دی بخرمو آنلاین بازی بکنم مشکلی نداره؟
بازی هات رو اپدیت کن ببین مشکلت حل میشه .هیشکی اینجا جواب مارو نداره؟ هیچ راه حلی براش نیست؟
داداش این کنسول برای 5 ساله پیش، افت فریم تو صحنه های شلوغ طبیعی هست. اگه 60 فریم ثابت میخوای میتونی بری سراغ PC.هیشکی اینجا جواب مارو نداره؟ هیچ راه حلی براش نیست؟
منظور HDCP2.2 همون پشتیبانی از 4K هست.سلام دوستان
منظور از HDCP 2.2 توی مشخصات خروجی PS4 چیه؟
این مشکلات افت فریم و مسایلی از این دس توی پرو هم هست ؟داداش این کنسول برای 5 ساله پیش، افت فریم تو صحنه های شلوغ طبیعی هست. اگه 60 فریم ثابت میخوای میتونی بری سراغ PC.
معمولا با اپدیت کردن فریم ثابت تر میشه
سلام دوستان دو تا سوال دارم اولی اینه که اگه ما بازی های هکی ریخته باشیم و بعد پاکش کنیم میتونیم آنلاین بازی کنیم؟ سوال دومم اینه که دکمه های دسته ps4 خراب میشع اگه خراب بشع میشه درستش کرد؟لطفا جواب بدین ممنون
واسه سوال اولت من قبلا همینجا پرسیدم یک نفر گفت اگه پاک کنی ممکنه باز بن بشی بهتر این حالت اینه که پلی استیشنت ببری حالت کارخانه که با این کار همه چیزت حذف میشهسلام دوستان دو تا سوال دارم اولی اینه که اگه ما بازی های هکی ریخته باشیم و بعد پاکش کنیم میتونیم آنلاین بازی کنیم؟ سوال دومم اینه که دکمه های دسته ps4 خراب میشع اگه خراب بشع میشه درستش کرد؟لطفا جواب بدین ممنون