با اطلاعات كمي مه من دارم فك ميكنم برد نميتونه باشه چون قطعا سر مسير يه ic يا خازن چيزي قرار ميگيره تا مستقيم برد اسيب نبينه
فاميل مون گفت براي اون رو از دسته ديگه باز كردن زدن باتوجه به اينكه اگه اشتباه نكنم گفتي فقط شارژ نميشه ولي ميتوني بازي كني مشكل از ic شارژ يا يؤ اس بي هست بقيه سالمن
خوب منم گفتم همون اول شايد نشون نده ولي اسيب ميزنه كلا نه دسته كل لوازم قابل شارژ رو حدا ازبحث ورودي ولتاژ كه بايد چك بشه در غير اين صورت وسيله مورد نظر مرخص ميشه امپر ورودي هم نقش مهمى داره و هرچىزي رو بايد با مشخصاتى رو دستگاه استفاده كرد نه كمتر و نه بيشتر
راجب قسمت دوم بايد بگم مثلا شما گوشي نوكيا قديمي هارو يادت بياد شارژر سوزنى ها تو مدل هاي مشكل ic power داشتن و زود نسبتا ميسوختن ولي باتري تا زمان إتمام شارژ درست كار ميكرد فقط شارژ نميشد كه اون موقع طرف به جاي هزينه باز كردن كوشي باتري دوم ميزاشت و كار ميكرد و باتري هاش رو جور ديگه شارژ ميكرد اگه دسته پلي ٤ هم باتريش قابل دسترس بود قطعا با تعويض باتري دسته كار ميكرد ولي چون نيست بايد تعمير بشه
اميدوارم كمكتون كرده باشم و اشكال هم نداره تا جايي كه بتونم و البته بدونم خوشحال ميشم انجام بدم