مورد نداره شانس خوبي داري دست بهش نزنسلام دوستان
سه روز پیش که ps4 داشت روشن میشد شانس گند ما برق رفت
بعد وقتی ps4 رو روشن کردم و داشت هارد رو چک میکرد سر 23 درصد گیر کرد و نوشت cannot start ps4 و دسته را وصل کنید
وقتی دسته رو وصل کردم گفت باید بری فایل ریکاوری ورژن 5.05 یا بالاتر رو نصب کنی... یعنی همون فرمت ps4 و ورژن سیستم..
من هم گزینه نه رو زدم بعد ps4 خاموش شد و از برق کشیدم بیرون و دو دقیقه بعد زدم تو برق اینبار که هارد رو چک میکرد کامل چک کرد و به 100 درصد رسید و ps4 عادی اومد بالا و از ارور خبری نبود الان هم سه روزه بازی میکنم مشکلی نداره
سوال من اینجاست که این ارور به این بزرگی در حدی که میگه باید ps4 رو فرمت کنی و همه تو اینترنت ازش مینالن
برای من با یه خاموش کردن و از برق کشیدن ps4 حل شد
برای همین نگرانی تو من به وجود اومده که با اینکه ps4 اومده بالا ولی شاید مشکل داشته باشه یا در اینده مشکلی واسش پیش بیاد
تو فکر اینم که ps4 رو فرمت کنم با اپدیت
ولی بعد با خودم میگم وقتی درست کار میکنه مگه مرض دارم فرمتش کنم ...
اینم بگم دیروز هم حین بازی برق رفت ولی بعد چک کردن هارد اومد بالا سیستم بدون هیچ مشکلی..
نظر شما چیه الان به نظرتون محض احتیاط فرمت بزنم دستگاه رو یا دارم الکی خودمو نگران میکنم و کنسولم مشکلی نداره ؟
مشكل از نوار هستبا سلام
یه مشکل دارم در موقع بازی کردن در اغلب بازی ها بدون اینکه دکمه شلیک کردن رو بزنم اسلحه در میاره رو شلیک می کنه یا دکمه دویدن می زنم شلیک یا ضربه می زنه مشکل از چیه دسته رو تازه بردم تعمیر
با عرض پوزش قیل از تعمیر هم همین مشکل رو داشت
Last edited by a moderator: