سلام.خب میگی با دسته دیگه امتحان کردی و درست بود پس مشخصه دیگه جوابت باید ببری شوکر سمت چپت رو تعمیر کنی همینسلام دوستان من یه دسته دارم هر از گاهی موقع راه رفتن میره سمت چپ بعضی وقتا کم میچرخه بعضی وقتا زیاد این اواخر زیاد این طوری میشه با دسته دیگه هم امتحان کردم درست بود چه کار کنم ؟
اره نوار يدكيش هستاین کابل دسته خراب شده، دیگه دسته شارژ نمیشه
جایی میشه تهیه کرد یه باید بیخیال دسته بشم؟
کنسولت رو هک کردی؟؟؟ تمام کنسول های هکی این مشکل رو گزارش کردن و راه حلی هم نداره جز اینکه بیخیال هک شی.سلام دوستان ps4 من هنگام بازی خاموش میشه میخواستم بپرسم مشکلش چیع؟ به خاطر اینه که ۲۹ تا بازی ریختم یا اینکه خود بازی فیفا ۱۸ مشکل داره
بازی های هکی داخلش ریختم البته فقط داخل یک بازی خاموش میشهکنسولت رو هک کردی؟؟؟ تمام کنسول های هکی این مشکل رو گزارش کردن و راه حلی هم نداره جز اینکه بیخیال هک شی.
خیلی دقیق میخوای در جریان قرار بگیری اینجارو دنبال کن : آخرین اخبار هک PS4 و سوالات در اینجا : آموزش هک PS4 Jailbreakسلام
کنسولی که هک شده باشه چه مشکلاتی واسش بوجود میاد ؟ به نت هم میشه وصل شد؟؟؟
همین که میفرمایید دسته رو تازه بردید تعمیر یعنی اینکه به هر دلیلی بردید تعمیر اون تعمیرکار نابلد بوده و زده کل سیستم فرماندهی مرکزی دسته رو داغون کرده و دیگه دسته نمیتونه کد دستوری بازی رو درست تشخیص بده.اگر میتونی برو پیش خودش بهش بگو خراب ترش کردی.به نظرمم یه دسته جدید بخر که دیگه اذیت هم نشیبا سلام
یه مشکل دارم در موقع بازی کردن در اغلب بازی ها بدون اینکه دکمه شلیک کردن رو بزنم اسلحه در میاره رو شلیک می کنه یا دکمه دویدن می زنم شلیک یا ضربه می زنه مشکل از چیه دسته رو تازه بردم تعمیر
والا اصلا دسته ربطی نداره به کنسول که بگیم دستگاه خرابه.هر جور شده یه دسته گیر بیار بزنش رو کنسول ببینیم جریانش چطورهببخشید آقا مهدی من نگفته بودم که قبل از تعمیر هم همین مشکل رو داشت به همین خاطر بردم تعمیر اما اونجا تست کرد گفت سالم حالا ممکن دستگاه خراب شده باشه