gamer_taji
کاربر سایت
سلام میخوایم بریم مسافرت خونه ی مادربزرگم تلویزیون ال سی دی داره میخواستم بدونم مشکلی واسه ps4 ایجاد نمیشه یا اصن وصل میشه؟ مرسی
نه عزیز مشکلی پیش نمیاد. نهایتا شاید اوخ بشه. اگه ورودی HDMI داره مشکلی نیست اوف نمیشه.سلام میخوایم بریم مسافرت خونه ی مادربزرگم تلویزیون ال سی دی داره میخواستم بدونم مشکلی واسه ps4 ایجاد نمیشه یا اصن وصل میشه؟ مرسی
برای منم همینطوره .عادیه اکثر دوستانی هم که پرو داشتن به این موضوع اشاره کردن .آقا من یه PS4 Pro مدل 7116 دارم، موقع اجرای GoW فنش خیلی صدا میده تقریبا نزدیک به صدای سشوار! بازیای سبک تر مثل Uncharted 1,2,3 تقریبا بی صدا هست.
برای همه همینطوره؟ میدونم GoW خیلی سنگینه اما صدای فن انقدر زیاد؟
سلام.سلام من دستگاهم رو چندتا بازی هکی روش ریختم ورژن دستگاه 5.05 اما قبلا 4 بوده خودم دستی به ورژن نزدم
دستگاهم بعضی وقتا بعد از ریختن بازی ها ریستارت میشه حین بازی نه اولی که بازی رو استارت میکنم
میخوام بدونم مشکل از چیه و یک سوال دیگه هم دارم
من بازی pes 18 هکی رو دارم اول که میزنم استرت شه این پیام میاد
You must update the application to start it.Go to the home screen, highlight the application, press the OPTIONS button and then select [Check for Update].
چیکارش کنم ممنون میشم کمک کنید
این مشکل (ps4 eject issue) رو سرچ کردم تو یوتوب و چند روش برای رفع داره شما ساده ترین ها رو تست و امتحان کن احتمالا درست میشهاقا من دیسک درایوم ، دیسک رو تف میکنه بیرون !! هیچ الگوریتم مشخصی هم برای این مسئله نداره ! بعدم که دیسک رو داد بیرون دیگه دیسک رو نمیگیره ! تا اینکه روشن خاموشش کنم !!! کسی میدوپه چشه یا چطور میشه درستش کرد !!!؟ بردم یه جا میگه ۱۰۰ خرجش میشه سرویسش کنم
آقا من یه PS4 Pro مدل 7116 دارم، موقع اجرای GoW فنش خیلی صدا میده تقریبا نزدیک به صدای سشوار! بازیای سبک تر مثل Uncharted 1,2,3 تقریبا بی صدا هست.
برای همه همینطوره؟ میدونم GoW خیلی سنگینه اما صدای فن انقدر زیاد؟
ببین یه تنظیمی داره برای اینکه آیتم های توی صفحه home رو محدود میکنه ، ببین احیانا اون فعال نیست:سلام
برنامه ها و بازی ها را برای راحتی خودم در پوشه قرار دادم
حالا هر برنامه یا بازی را از پوشه در میارم اصلا نشون نمیده
ولی در قسمت EDIT پوشه میرم هست و انتخابش میکنم داخل پوشه قرار میدم داخل پوشه نشونش میده
از دوستان کسی راه حلی داره غیر از فاکتور ریست