دستتون درد نکنه بابت راهنمایی
پس مشکل سخت افزاریه و باید سریع پس بدم؟
بله.به احتمال ۹۰ درصد سخت افزاریه.
دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم کنسولو اپدیت کنم به 5.01 از همه روشی هم چک کردم حتی safemode .
همش این ارور و میده ! su-30645-8
یعنی تا حالا کسی این مشکل و نداشته که حل بشه بتونه اپدیت کنه ؟
با سلام.
برادر.این مشکل بیشتر به علت مشکلات قسمت درایوو نوری یعنی مدار دیسک خوان هست.این مشکل به ندرت حل میشه و من راه هایی براش دارم که توضیحاتش واقعا گیج کننده هست .به احتمال ۴۰ درصد حل بشه.
راه حل ..
۱-فرمت کامل هارد کنسول از طریق کامپیوتر و زدن آپدیت ریکاوری.ورژن ۵.۱.
۲-تعویض هارد دیسک و زدن آپدیت برای امتحان.
و در صورتی که کنسولتون ورژن لمسی فت باشه..
۳-در آوردن کامل های برق و اطلاعات درایو نوری و روشن کردن کنسول بدون اتصال دو کابل.
۴-باز کردن کنسول و در آوردن باتری ساعت مانند چیپ ست.
در صورتی که مشکل حل نشده مشکل از ناند کنسوله که برای حل مشکلش باید ناند عوض بشه که به علت ریسک بالاش برای تعمیر کار.خرج کنسول بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ تمن میشه.
با سلام
جدیدا موقع انجام بازیا هر دو دستهای که دارم، دکمههای R2 و L2 شون به صورت خودکار عمل میکنن.
مثلا توی فیفا، موقع کرنر زدن به صورت خودکار تاکتیک عوض میکنن یا درخواست تغییر ضربه زننده رو دارن یا توی منوها بعضی وقتا یوهو تغییر منو میدن.
یا توی بتمن کارکردایی که مربوط به این دکمه ها میشن به صورت خودکار فعال میشن.
چه جور تعمیری نیاز دارن دستهها؟
با سلام.
برادر این مشکل با راه کار های نرم افزاری حل میشه. و اگر که حل نشد باید کنسول رو دوباره آپدیت کنی.
خب.اگر میخای حلش کنی.این راحل حل ها رو دنبال کن.
از توی منوی سیتینگ قسم درایوس .قسمت بلوتوز.کلللیه دسته ها رو فوریگت کن یا بهتر بگم حذف کن.و شارژ دو دسته رو کاااملا خالی کن و دکمه ریست پشت دو دسته و تا ۱۰ ثانیه نگه داره و از نوع شارژ دسته ها رو تا حد تمام خالی کن و با خود کنسول دسته ها رو شارژ کن و دسته فابریک رو به کنسول وصل کن به عنوان دسته ۱.و کنسول رو ری استارت کن و بعد کنسول رو کاموش کن و دسته رو از کابل بکش و با دکمه دسته کنسول رو روشن کن و بعد او دسته رو به عنوان دسته ۲ وصل کن.اگر که درست نشد.باید آپدیت بزنی. و در صورتی که باز هم درست نشده باید هارد کنسول فرمت بشه و از نوع آپدیت ریکاوری ورژن ۵.۱ رو دانلود کرده و بزنی.
موففق باشید.
سلام دوستان . بتلفیلد 1 رو تا حالا دوبار می خواستم آپدیت کنم هر بار هم تا 10 گیگ دانلود شده ولی دیگه دانلود نمیکنه همش اررور میده مشکل از کجاس میشه راهنماییم کنید ممنون . (با کنسول دانلود میکنم)
باسلام.
برادر موقع آپدیت نت و یا آپدیت رو قطعو وصل نکن و آپیت رو حذف کن و ریبال دتا بیس ر بزن و از نوع تا آاااخر پایان آپدیت بزن رو دانلود.
موفق باشی.