با سلام.سلام دوستان،من PS4 slim دارم یه مدته که توی بازی ها تیک داره مخصوصاً تو FIFA 17 وقتی زمان بازی رو ۱۵ دقیقه میزارم از دقیقه ۵۸ به بعد هر چند دقیقه یکبار تیک میزنه یا زمانی که شوت میزنم سمت دروازه به شکل عجیبی بازی کند میشه و این کندیه تو جریان بازی خیلی زیاده و همچنین لود بازی خیلی طول میکشه، به نظرتون مشکل از چیه؟بازیم هکیه.
برادر بازی رو کاااملا حذف کرده و بعد از ۱۰ دقیقه کنسول رو خاموش کرده و برای روشن کردنش دکمه روشن کردن خود کنسول رو بگیرید تا دو بار بوق بزنه و دسته رو ب کنسول وصل کرده و دکمه ps رو بزن و گزینه ریبالینگ دتا بیس رو انتخاب کنو بعد از پایان و ورود به صفحه اول کنسول بعد از ۱۰ دقیقه دوباره کنسول رو خاموش کرده و روشن کنید.و دیسک را شستوشو دهید و بسیار تمیز وارد کنسول کنید و تا ۱۰ دقیقه توی بازی نرید و بعد که رفتید اگر که رفع نشد.
به احتمال...
۲۰درصد از هارد کنسول.
۳۰ درصد از بازی.
۲۰درصد هم از فریمر کنسوله که باید هارد کنسول رو کاااملا فزمت کرده و بدسکتور گیری کرده و از نوع آخرین ورژنو بزنید
اگر که رفع نشد.واقا مسعله پیچیده میشه و مشکل از چیپست کنسول و یا ماژون های گرافیکی یا همان رم های کنسوله.که باید به یه تعمیر کار تخسسی نشون بدید.
هر سوال و یامشکلی داشتید من در خدمتمو.
موفق باشید.
با سلام.سلام
دوستان این ارور ce34878 بیچارم کرده،کلافه شدم هر راهی که بگید رو امتحان کردم،این ارور مربوط به چیه؟توی fifa 18,batman,timb rider,horizon باهاش درگیرم
برادر این مشکل به احتمال ۶۰ درصد از قسمت پردازنده کارت گرافیکه که اگر اینجوری باشه هی بد تر میشه و توی جزعیات گرافیکی و یا در صحنه های گرافیک خواه بازی این جریان پیش میاد و به احتمال ۴۰ درصد از ریبال سی پی یو هست که بیشتر زمان ورود به بازی این ارور CE-34878-0 رو میده و از بازی در میاد و میگه که به سونی ریپورت بفرست.ایمن مشکل در آخر به حدی میرسه که در کلیه بازی ها پیش میاد و در آخر به مشکل چراغ آبی مرگ منجرب میشه.و این ارور بیشتر در کنسول های لمسی و و یا فت های دو طرف مات رفرش پیش میاد.
قابل توجه.؛؛این جریان کرش کرده نه به آپدیت بازی و نه به آپدیت کنسول و نه به هارد کنسول و نه از نرم افزار و نه بازی هست.الکی خودتونو خسته نکنید.این مشکل نا سازگاری در ای پی یو ورژن قدیمی پلی۴ هست که در آخر در کنسول های ورژن ۱۲۱۶ یعنی دو طرف مات هم هست.پس خودتونو خسته نکنید و سریعا تا چیپست و یا فیوز های گرافیکی نسوخته و ای پی یو یا همون سی پی یو به کلللیه از ریبال در نرفته و سی پی یو سدمه ندیده به یک تعمیرکار تخسسی مراجعه کنید.برای ریبال.و یا ترمیم فیوز های کارت گرافیک و یا تعویز چیپست.
مزینه ریبال ۲۰۰ تومنی هست و مشکلات دیگه غیر از ریبال هم ۱۵۰ تا ۲۰۰.
این سونی هم ۴ سالمه میگه بر طرفش میکنه و نتونسته و بیشتر مردم هم برای همین جریان زجر آور کنسولشونو به سونی باز گرداندند.
اگر که متوجه نشدید و یا نیاز به توضیحاتو راهنما های بیشتر دارید به تلگرام و یا واتساپ من مراجعه کنید.09038593418
عزیز به فکر کنسول باش که مثعله جدیه.
موفق باشید.
با سلام.سلام دوستان ، نمدونم سوال میتونم اینحا مطرح کنم یا نه تاپیک دیگه ای وجود داره ، به هر حال
من یه کنسول ps 4 (نسخه استاندارد ) ریجن ۳ ، سری ۱۲۰۶ دارم بعد وقتی به نت وصل میشم nat type 2 هست، حالا یه کنسول اسلیم(ریجن ۲، سری۲۰۱۶) خریدم جالبه با همون نت nat type 3 میشه ، چرا ؟! ربطی به نوع کنسول داره ؟! مشکل خاصی وجود داره ؟! با یکسری تنظیمات این مشکل حل کرد ؟!
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
این موزوع رپت به آی پی آدرس کنسول و وضعیت سینک شدن و درخاست آی پی بین مودم و روتور ادرنت کنسوله.هیییچ مسعله خاستی نداره.
موفق باشید.
Last edited by a moderator: