AMIN-PASHA
کاربر سایت
باید تلوزیون رو عوض کنی. منم همین مشکل رو داشتم تو فیفا ولی تلوزیون جدید که گرفتم درست شدچيكار بايد بكنمش قربان؟!تلويزيون ٤٢ ال جي هستش ، بازي هم اپديت هستش همينطور دستگاه هم
باید تلوزیون رو عوض کنی. منم همین مشکل رو داشتم تو فیفا ولی تلوزیون جدید که گرفتم درست شدچيكار بايد بكنمش قربان؟!تلويزيون ٤٢ ال جي هستش ، بازي هم اپديت هستش همينطور دستگاه هم
سلام.چيكار بايد بكنمش قربان؟!تلويزيون ٤٢ ال جي هستش ، بازي هم اپديت هستش همينطور دستگاه هم
سلام.
داداش.نیازینیست کار زیادی انجام بدی.
اگر که تواناییش رو داری حارد کنسول رو در بیار و بزن به یه سیتم کامپیوتر و کلیه پارتیشناشو یکی کن و فرمت کن و بعد بزن به کنسول و آپدت ریکاوری کهحدود ۹۰۰ مگابایتی هست رو دانلود کن و یه فلش۴ گیگ به بالا رو فرمت کن و تویفلش یه پوشه به اسم PS4 بساز و تو اون پوشه یهپوه دیگه به اسم UPDATE بساز و آپدین رو بریز توی این پوشه.و بعد دگمه پلور کنسول رو نگهدار و بعد از زدنبوق دوم ولش کن و دسته رو یا سیم وصل کن و فلش رو بزن به دستکاه و گژینه آخر رو بزن.وقتیتمام شد و رفتی اوی محیت اول کنسول یه ۱۰ دقیقهایصبر کن و یه ری استارت کن و دیسک
بستگی به بازی داره معمولا بعضی بازیا 60 فریم هم اجرا میشن افت فریمم زیاد پیش نمیاد فقط تو بازیای بزرگی که خوب بهینه نشده باشن ممکنه دیده بشه اونا هم معمولا با آپدیت حل میشنسلام به همه اعضا
ببخشید میخواستم بدونم ps4 slim همه بازی هارو رو ۳۰ فریم اجرا میکنه؟
بازی ای هست که ۶۰ فریم رو slim اجرا بشه؟
و اینکه چقدر افت فریم تو بازیا اذیت میکنه؟
برای بازیای جدید تو بحث فریم ریت به مشکل نمیخورم با slim?
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلامسلام به همه اعضا
ببخشید میخواستم بدونم ps4 slim همه بازی هارو رو ۳۰ فریم اجرا میکنه؟
بازی ای هست که ۶۰ فریم رو slim اجرا بشه؟
و اینکه چقدر افت فریم تو بازیا اذیت میکنه؟
برای بازیای جدید تو بحث فریم ریت به مشکل نمیخورم با slim?
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام.سلام دوستان
کنسول من فت هست و تقریبا چند یک هفته ای میشه که درایو دستگاه به مشکل خورده وقتی دیسک رو میخوام بزارم تو دستگاه دستگاه دیگه مثل قبل دیسکو نمی کشه یا این که خیلی کند دیسکو می کشه باید با دست فشار بدم دیسکو تا بده داخل و موقع اجکت هم همین مشکل هست خیلی کند دیسکو میده بیرون به نظرتون باید چیکار کنم؟؟
با سلامسلام دوستان من یه ps4 slim 1 t ریجن 2 اک خریدم 1 ساله و هیچ مشکلیم نداشتم تا به امروز همیشه هم از دیسک استفاده میکنم
خواستم ریجکت کنم دیسکو نشد با اموزش یو تیوب دیسکو خارج کردم الان هیچ دیسکی واردش نمیشه چیکار کنم !!!
آقا دمت گرم بابت اطلاع رسانیتون عالی بود منتها دادمش تعمیربا سلام
آقا.کنسول رو روشن کن و بعد از بالا اومدن صفحه دکمه اجکت رو ۱ دقیقه بگیر.ببین یه صدای غر غر کوچیک ازش میاد یا نه.اگر که اومد یعنی.
۱ تسمه آلکیچر اجکتر در اومده و یا پاره شده که خرجش بین ۲۰ تا ۳۰ تمنه و کار بیش از حد راحتیه و زمان درست کردنش ۲۰ دقیقه هست.
۲- دوتا پولی های چرمی که زمانی که دیسک رو گزاشتی داخل میچسبن به دیسک و دیسک رو میکشن داخل از جا در اومدن
۳-چرخ دنده های اجکتر از جا در اومدن .
و اجر که صدا نداد.از ۴ مشکله.
به احتمال..
۳۰ درصد از آلمیچر اجکتر هست که باید عوض بشه و خرج بین ۴۰ تا ۵۰ خست.
۳۰ درصد از فلت اتصال سیستم اجکتر به برد هست.خرج بین ۴۰ تا ۶۰.
۳۰ درصد از چند تا قطعه روی برد که مال سیستم برقی و اطلاعات درایو نوری هستند که ممکنه از قطعات سیستم برقی باشه چون فرایند داخل و بیرون کردن دیسک یک جریان برقی به مکانیکی هست.خرج بین ۷۰ تا ۱۰۰ تمن.
۱۰ درصد از چیپست کنسول که در این صورت فاطهه کنسول خوندست و تعمیر حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ هست.و پس از تعمیر صد در صد کنسول رو بفروش.
برای صحبت و یا سوالات بیشتر به واتساپ من مراجعه کن.09038593418.
موفق باشید.