با سلام.کنسولهای اسلیم و Pro مشکلات ریز و اسلیم متاسفانه مشکل با چنتا بازی خاص داره مترو هم یکی از اونهاست.
دقیقا همینه که گفتی ، ابتدا لانچ هر کنسول بحث رقابت و امکانات کنسول هستش یعنی کنسولهای سری اول طبق اعلام خودشون حتی با ضرر فروش میره.اما بعد یکسال با اومدن تکنولوژی های جدید تکنولوژی های قدیمی ارزونتر میشه و توجیه اقتصادی بیشتر میشه برای شرکت علاوه بر اون برای کم کردن بیشتر هزینه ها و بیشتر کردن سود از کیفیت و امکانات کم میشه البته توی PS3 این اتفاق زمان لانچ سوپر اسلیم افتاد و این نسل با اسلیم.توی نسلهای PS3 با کیفیترین و کم اشکالترین کنسول اسلیم بود و توی این نسل فت بیشترین کیفیت رو داشت.
من از طریق دوست فروشنده ای که داشتم اینو فهمیدم و یادم نمیره همون موقع لانچ تو همین سایت گفتم کنسول فت کیفیت بالاتری داره (اعم از سرعت رم و برد وای فای و...) ولی متاسفانه دوستان یا گوش ندادن یا وارد بحث میشدند.خود من فت رو فروخته بودم و باز فت خریدم.
همین دوستم میگفت یک بازی GTA V و Infamous دست دوم (بدون خط و خش) داره که توی کنسولهای جدید متاسفانه تا 92 درصد نصب میشه و بعد هنگ میکنه ولی تو هر کنسول فتی قرار داده این بلوری رو کامل اجرا شده و بازی بالا اومده (حتی فتهای مشکل دار) و به عینه توی مغازه بهم نشون داد. خودش استناد میکرد که لنز سری جدید ضعیفتر شده و از کیفیت کمتری بهره میبره و بعضی همکارهاش اذعان داشتند نرم افزاریه حالا از هرچی که هست کیفیت پایینتر تو یکی از بخشهای سخت افزاری یا نرم افزاری هستش.به نظر من هنوز هم اگر نمیخواهید Pro بخرید ، خریدن یک فت دست دوم تمیز و بدون مشکل یا فتهای آک موجود (الان باندلها هنوز هست) بهتر از اسلیم هستند.
بنده ۴-۵ ساله که کارم تعمیرات کنسول های بازیه.و درباره این سری کنسول ها و بعضی از نغل بازی های آقای سونی یه حرف هایی دارم و اگر که قلت املاعی دارم به بزرگی خودتون ببخشید.پس دقت کنید؛
از نظر من ضعیف ترین مدل کنسول ps4 مدل اسلیم هست چون تا جایی که ممکنه ضریف شده و امکاناتی که خیلی هم مورد استفاده قرار نمیگرفت ازش برداشته شده اما یک نکته توپ هم در مورد همین اسلیم هست و اونم اینه که تراشه APU یا همان سی پی یو و گرافیکش با کنسول های نصل قبل تغییر کرده و به هر حال جدید تر شده.
و حالا کنسول ۱۱۱۶ که همان آخرین ورژن مدل لمسیه که هم دقت توی ساخت آنتن دهی های بلوتوز و رادیو و وای فای شده و هم قابلیت گیرایی دیسک CD رو داره که فقد مدل ۱۰xx و ۱۱xx دارنش که نشان دهنده کاهشت اعضا و متتتتمعنننا قدرت لنز کنسول های بعد از 11xx شده و بقیش به قول سونی برای کم تر شدن حزینه ها برداشته شده و هم دارای فیوض های گارت گرافیکی و سی پی یو و کللللا همه فیوز های موجود در کنسول واقعا قدرتمند ولی داغ کن مدل ۱۰xx بود که به علت زیاد تر بودن فیوز های ,پاور از مدل های بعد ۱۱xxاین دو مدل های لمسی توانایی بیشتر برای در اختیار داشتن برق بیشتر برای فرض مثال اوور کلاک و یا صابت نگهداشتن فریم ریت و یا کلللا زیاد تر بودن برق کنسول رو دارا هست.
حالا گفته سونی.این مدلای جدید زحمت ساخت کم تر و حضینه کم تر برای ساخت و در نتیجه قیمت کم تری دارند.و به بازخورد مشتریان توجه شده و برق و ولتاژ آمپر و وات کم تری مسرف میکنند.به خدا اگه دستم به سونی برسه بش میگم چرا اینقد دروغغغ.تو کنسولتو ضعیف تر کردی که برق کم تری میخوره.حالا این حرفا که پوچ بود هیییچ.قیمت این جدیدا از قدیمیا بیشترم شده.
و در ضمن این مدل ۱۱xx هم وضعیت خنک کنندگیش ردیف تر از مدل 10xx شده که شایدم باور نکنید اما همین کنسول مذل ۱۱۱۶ با یه خمیر سیلیکون 35 هزار تونامی z9 اصلی هم کم صدا تر از مدل اسلیم میشه. خروجی اوپتیکار برای سیستمای خانکی و تلوزیوه های سری جدید QLED که ورودی اوپتیکال دارن و با اتصال کابل اوپتیکال هم هجم صدا و هم سرعت صدا و هم کیفیت صدا و هم دقت صدا و هم وضعیت دابل صدا و استریو بهتر میشه رو هم اسلیم دارا نیست.و نکته محم و بسیار تمسخر آمیز اما قابل توجه اینکههههه.کنسول های بعد ۱۱xx لمسی نیستند.
ببینید!!!!.لمسی نیستند!،!،!.
و حالا نکته تمسخر آمیز جناب آقای SONY.علت برداشتن دکمه لمسی فققد ۲ چیز بود.این که حزینه و زمان ساخت زیادی میخاست و بیشتز هم برای رسیدگی به تقازا های کار بران بود که میگفتند با برخورد اشتباهی انگشت به کنسول و قسمت لمس دیسک بیرون آمده و یا کنسول زوشن شده.خب ای خدا اینم شد دلیل.
مگه مردم ****دارن برن خودشونو بچسبونن به کنسولو با شاسی های کنسول ور برن.شما بگید.اینم شد دلیل؟و حالا اینم هست که این لمساشون یه سری مشکل داشتن اما چرااا.آخه چراااا ۱ ملیونو ۲۰۰ هزار تومان از جیب یه بد بخت بگیری که برای بچش به حسابا کنسول پلی۴.غول سونی رو خریده.فردا پس فردا تو این تعمیر گاه اون تعمیر گاه دستش رو سرش باشه.
و حالا نکته قابل توجه ..
پس به این طرتیب کنسول های نثل بعد از 11xx نه صفحه مغناتیسی لمس دارند و نه آی سی لمس دارند و نه قسمت برق رسانی لمس دارند و نه دکمه های استیلی لمسی دارند.!.و فقد دوتا سوییچ و ۴ عدد قطعه خازنی برای اتصال به سوییچ ها اضافه شده که به خدا ۱۰ هزار تومنم هزینش نمیشه و حالا با ایییییییین همه وجود حالا میگن کنسولای اولی بدرد نمیخورنو خراب میشنو از این چیزاوو بیایین این مدل اسلیم که این همه جریانات از مدلای لمسی کم دارن بخرین که خراب نمیشه.و حنووووزم که حنوووزه همین اسلیمم خرابی داره و چون تازه اوله راهه خودشو نشون نداده و با توجه به این همه آپدیت پلی۴ و بهتر شدن وضع فریمور ها بازم وای بر PlayStation 4. مردم حساب کار دستشون نیومده.
خیلی خب سرتونو خیلی درد آوردم.انشا الان که غلتای املاعی منو ببخشیدو از صحبتام بهره کافیو برده باشید.
هر سوالی و یا مشکلی و یا جریانی داشتید چه در همین جا و چه در تلگرام و یا واتساپ من در خدمتتانم.09038593418.
موففق باشید.