lightshown
کاربر سایت
یه جور گیر کردنه. افت فریم دائمی نیست. دیسک هم تمیزه.افت فریم منظورم نیست ؟! دیسک تمیزه ؟
یه جور گیر کردنه. افت فریم دائمی نیست. دیسک هم تمیزه.افت فریم منظورم نیست ؟! دیسک تمیزه ؟
افت فریم هم یه مدل گیر کردنه ! اما خیلی محسوس نیست ! اما اگه برای شما خیلی محسوس هست احتمال داره مشکل سخت افزاری داشته باشه کنسولت مثلا ممکنه لنز دستگاه ضعیف شده باشه ، یا ایراد فنی داشته باشه . یا اینکه دیسک مشکل داشته باشه و ... . ولی احساس میکنم یکم حساس شدی روش و مشکلی نیست .یه جور گیر کردنه. افت فریم دائمی نیست. دیسک هم تمیزه.
سلامسلام
پی اس ۴ دارم
رو حالت اسلیپ مد گذاشتم
بعد از چند ساعت روشنش کردم
فقط یه صفه سیاه بالا اومد و صدای منوش هم قطع و وصل میشه
لطفا راهنمایی فرمایید.
باتشکر
من یه بار بازی دست 2 خریدم اینطوری شد ولب عوض کردم درست شدیه جور گیر کردنه. افت فریم دائمی نیست. دیسک هم تمیزه.
تایید میشه.خیر به هیچ عنوان پیش نمیاد . من چندین ساله با این روش دارم استفاده میکنم از لوازمم و تا حالا به هیچ مشکلی بر نخوردم . اما زیاد دیدم مشتری های که برای تعمیر میان پیش من و دستگاهشون بر اثر یه شوک به منبع تغذیه کلی خرج رو دستشون گذاشته .
راستی این رو هم در نظر داشته باشید که به خاطر امکان به وجود اومد جریان های ناپایدار ( در هنگام بارندگی و ... که گاهی برق خونه ضعیف میشه و ... ) از سه راهی های استفاده کنید که برق رو زمانی که جریان ضعیفه قطع میکنن و بعد از چند دقیقه دوباره وصل میکنن . ( منظورم همین سه راهی های معمولی یا محافظ یخچال یا کامپیوتر هست که قیمت حدودی 8 تا 10 تومن دارن .
پایدار باشید
میتونه از فن باشه میتونه از هارد درایو و شایدم هر دو باشه . بهتره ببریش جایی تا چکش کنن .سلام
من وقتی کنسول رو روشن میکنم یه بوغ میزنه و چراغ آبیش میاد و درجا خاموش میشه. البته بعضی وقتا هم مثلا یه 10 دقه روشن میمونه.ولی اکثر مواقع هم اصن بوغ نمیزنه و اصن چراغ آبی هم نمیاد و کلا انگار سوخته.پارسال من این مشکل رو داشتم اما اینطوری دیگه نبود و منم جدی نگرفتم اما الان کنسول اصن روشن نمیشه. اینکه میگید کنسول هم نباید از برق کشید و اینا، من همچین کاری زیاد میکردم. احتمالش هست مشکل اصلیش این باشه؟ در کل هر کی میدونه مشکل من چیه، ممنون میشم راهنمایی کنید.
بله دوست عزیز ، جدا کردن پی دی پی کنسول از برق باعث میشه منبع تغذیه کنسول شما ضعیف بشهسلام
من وقتی کنسول رو روشن میکنم یه بوغ میزنه و چراغ آبیش میاد و درجا خاموش میشه. البته بعضی وقتا هم مثلا یه 10 دقه روشن میمونه.ولی اکثر مواقع هم اصن بوغ نمیزنه و اصن چراغ آبی هم نمیاد و کلا انگار سوخته.پارسال من این مشکل رو داشتم اما اینطوری دیگه نبود و منم جدی نگرفتم اما الان کنسول اصن روشن نمیشه. اینکه میگید کنسول هم نباید از برق کشید و اینا، من همچین کاری زیاد میکردم. احتمالش هست مشکل اصلیش این باشه؟ در کل هر کی میدونه مشکل من چیه، ممنون میشم راهنمایی کنید.
دسته رو با کابل متصل میکنید ؟!سلام
اقا یه کنسول هست در حال کار کردن باهاش بودم برق قطع شد حالا روشن کردم هیچ دسته ای بهش وصل نمیشه چند تا دسته باهاش تست کردم جواب نمیده
لطفا کمک کنید ممنون میشم.
اگه دقیقا بعد از آپدیت به مشکل خوردید که میتونه مشکل از آپدیت باشه ! هرچند من و خیلی دیگه از دوستان آپدیدت جدید رو نصب کردیم و مشکلی نداریم ، پیشنهاد میکنم از طریق safe mode کنسول رو به نسخه کارخانه برگردونید ببینید مشکلتون حل میشه یا نهدوستان از وقتی آخرین آپدیت 3/55 رو ریختم دستگاه بعضی وقتا روشن نمیشه. چراغ آبیش هی خاموش روشن میشه ولی سفید نمیشه. بعضی وقتا هم روشن میشه از اول. اشکالش از کجاست؟
دوست عزیز به حالت factory هم رفتم درست نشد حتی حالت intializ ps4 هم انجام دادم کل داده ها پاک شد به جز آپدیت ۳/۵۵ بازم درست نشد. دقیقا مشکل یکی دو روز بعد آپدیت کردن شروع شد . الان باید تا آپدیت بعدی صبر کنم؟ هیچ راهی نیست بشه آپدیت رو پاک کرد یه شماره قدیمیتر یعنی ۳/۵۰ رو ریخت؟ تو فروم خارجی هم بعضی از دوستان تو فریمورهای قدیمی تر هم همین مشکلو داشتن که با آپدیت جدیدتر حل شد.اگه دقیقا بعد از آپدیت به مشکل خوردید که میتونه مشکل از آپدیت باشه ! هرچند من و خیلی دیگه از دوستان آپدیدت جدید رو نصب کردیم و مشکلی نداریم ، پیشنهاد میکنم از طریق safe mode کنسول رو به نسخه کارخانه برگردونید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه