مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان یه سوال؛

LED سفید رنگ روی کنسول من، همونی که موقعی که دستگاه باید روشن باشه، کامل روشن نمیشه و انگار نصفه نیمه روشن میشه. یعنی اون خط سفید رنگ روی کنسول کامل روشن نمیشه و انگار نصفه و نیمه روشنه. مشکلی نداره؟!

مال همه همینطوره ! کنسول منم خط سفید کامل نیست .

آقا چرا کسی سوال منو جواب نمیده . تو رو خدا کمک کنید . یکی از دسته های من کاملا سالمه و داخل محیط دستگاه کاملا کار میکنه حتی توی فوتبال قسمت دو نفره کار میکنه . ولی به تنهایی وقتی میره داخل محیط بازی کار نمیکنه . ریست پشت دسته رو هم زدم . حتی دسگاه رو کاملا ریست کردم بازم هیچ اثری نداشت . خاهش میکنم کمک کنید

احتمالا کنسول دسته رو به عنوان دسته دوم به بازیها میشناسونه و چیز دیگه ایی نمیتونه باشه چون دسته کامل کار میکنه.

تنها چیزی که به ذهن من میرسه دسته رو ببر تو حالت pair mode اونم اینطوریه:

چند ثانیه دکمه home و share گیم پد رو بگیر در حالی که کنسول رو از برق کشیدی نور پشت دسته چشمک زن نارنجی میشه بعد کنسول رو بزن به برق و با لمس روشنش کن و اگر که تونست گیم پد رو تشخیص بده که هیچ و اگر نتونست با کابل usb وصلش کن به کنسول تا بشناستش.

مال همه همینطوره ! کنسول منم خط سفید کامل نیست .

احتمالا کنسول دسته رو به عنوان دسته دوم به بازیها میشناسونه و چیز دیگه ایی نمیتونه باشه چون دسته کامل کار میکنه.

تنها چیزی که به ذهن من میرسه دسته رو ببر تو حالت pair mode اونم اینطوریه:

چند ثانیه دکمه home و share گیم پد رو بگیر در حالی که کنسول رو از برق کشیدی نور پشت دسته چشمک زن نارنجی میشه بعد کنسول رو بزن به برق و با لمس روشنش کن و اگر که تونست گیم پد رو تشخیص بده که هیچ و اگر نتونست با کابل usb وصلش کن به کنسول تا بشناستش.
آقا من از برق کشیدم و دکمه home و share رو نگه داشتم . تند تند چشمک میزد . دسگاه رو زدم به برق و با لمس روشن کردم . همچنان چشمک تند میزد و نارنجی نشد . کابل رو زدم به دسته باز هم هیچی نشد . کلا نتیجه نداد

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

سلام
پی اس ۴ دارم
رو حالت اسلیپ مد گذاشتم
بعد از چند ساعت روشنش کردم
فقط یه صفه سیاه بالا اومد و صدای منوش هم قطع و وصل میشه
لطفا راهنمایی فرمایید.
باتشکر

سلام . موقع خاموش كردن دستگاه ٣ تا بوق پشت سر هم زد بعد چراغ سفيد هم چند تا چشمك زد بعد خاموش شد! مشكل چيه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوست عزيز اين مشكل نيست !
گاهي اوقات به دليل روشن بودن فن ويا داغ بودن دستگاه كمي طول ميكشه دستگاه خاموش شه به همين دليل دستگاه سه تا سوت ميزنه (دليل اصليشو نميدونم ولي فقط در اين حالت كنسول چنين صدايي از خودش ميده )
البته بگم تو سه تا پي اس فوري كه داشتم اين موضوع تو سرياي قبلي يعني قبل از سري ١٢٠٠ بيشتره

• Like
Reactions: Ghost2000
سلام دوست عزيز اين مشكل نيست !
گاهي اوقات به دليل روشن بودن فن ويا داغ بودن دستگاه كمي طول ميكشه دستگاه خاموش شه به همين دليل دستگاه سه تا سوت ميزنه (دليل اصليشو نميدونم ولي فقط در اين حالت كنسول چنين صدايي از خودش ميده )
البته بگم تو سه تا پي اس فوري كه داشتم اين موضوع تو سرياي قبلي يعني قبل از سري ١٢٠٠ بيشتره
اتفاقا این مشکل هست. دستگاه بعد از 8-9 ساعت روشن بودن باید چنین اتفاقی براش بیفته. این الارم داغ شدن کنسول هستش. اگر کنسولتون بعد از یک ساعت بازی مداوم چنین مشکلی براش پیش میاد یعنی یا مشکل فن داره یا اون مکانی که دستگاه رو گذاشتین هوای کافی نداره و باعث داغ شدن سریع دستگاه میشه.

• Like
Reactions: Ghost2000
سلام
من همین امروز که اومدم دیسک رو بزارم توی کنسول بازی همش اتوماتیک میومد بیرون سرچ کردم دیدم اسمه این مشکل auto eject هست واقعا خیلی اذیت میکنه اعصابمو خورد کرده اگه کسی راهی بلده بگه خیلی ممنونش میشم.

سلام
من همین امروز که اومدم دیسک رو بزارم توی کنسول بازی همش اتوماتیک میومد بیرون سرچ کردم دیدم اسمه این مشکل auto eject هست واقعا خیلی اذیت میکنه اعصابمو خورد کرده اگه کسی راهی بلده بگه خیلی ممنونش میشم.
کنسول رو یک ربع از برق بکشید دوباره وصل کنید اگر حل نشد قاب روی کنسول رو بکنید و اگر حل نشد کنسول رو بفروشید.

• Like
Reactions: Demon.Hunter
کنسول رو یک ربع از برق بکشید دوباره وصل کنید اگر حل نشد قاب روی کنسول رو بکنید و اگر حل نشد کنسول رو بفروشید.
مرسی دوست عزیز ولی منظورتون رو از کندن قاب کنسول نمیفهمم یعنی بکنم بزارم همینطوری باشه یا کاره دیگه ای هم باید بکنم؟بعدش اگر حل نشید نمیشه بدم تعمیر کنن توی توپخونه؟

مرسی دوست عزیز ولی منظورتون رو از کندن قاب کنسول نمیفهمم یعنی بکنم بزارم همینطوری باشه یا کاره دیگه ای هم باید بکنم؟بعدش اگر حل نشید نمیشه بدم تعمیر کنن توی توپخونه؟
قاب بالایی کنسول رو بکنید و بزارید همونطور بمونه. اگر حل نشه جایی وجود نداره که بتونه تعمیرش کنه چون سری های قدیمی دکمه هاشون تاچ هست و تعمیرات تاچ اونم روی کنسول توی ایران تقریبا غیر ممکنه و فقط الکی کنسولتون رو باز میکنن.

• Like
Reactions: Demon.Hunter
مشکل حل شد.برای دوستانی که ممکنه با این مشکل مواجه بشن قسمت شفاف کنسول رو دربیارین بعدش یه پیچ سمت چپه کنسوله پیدا کردنش خیلی سخته ولی دقت کنید میتونید پیداش کنید این عکس
ps4_blu_ray_stuck.jpg
این پیچ رو سفت کنید احتمالا درست میشه برای سفت کردنه پیچ پیچ رو در خلاف جهتی که توی عکس نشون داده بپیچونید.بعضی مواقع هم بازی گیر میکنه توی کنسول توی این مواقع پیچ رو شل کنید بعدش دوباره سفتش کنید یادتون باشه حتما حتما کنسول رو از برق کشیده باشید.امیدوارم به کسایی که به این مشکل بر میخورن کمک کنه.

درود
یه چیز عجیبی برام پیش اومده اخیراً :دی توی این دو سه دفعه ی اخیری که از کنسول استفاده کردم (بعد از خاموش شدن سیمشو از برق می کشم) وقتی سیمو میزنم توی پریز برق یکی دو ثانیه بعد اتومات روشن میشه :| (قبلاً نبود) هر دفعه هم نیست ، یکی دو بار پیش اومد ، جریانش چیه ؟ اصن همچین چیزی جایی پیش اومده تا حالا ؟ :|
پیشاپیش سپاس

مدتیه در حین بازی گیر 1 الی 2 ثانیه ای اتفاق میفته. کامل Stop نمیشه ولی یه جوری شبیه لگ زدنه که چند دقیقه 1 بار این طوری میشه. هم تو فیفا 2016 و هم Need for speed. کسی هست که مشکل این مدلی داشته باشه؟

مدتیه در حین بازی گیر 1 الی 2 ثانیه ای اتفاق میفته. کامل Stop نمیشه ولی یه جوری شبیه لگ زدنه که چند دقیقه 1 بار این طوری میشه. هم تو فیفا 2016 و هم Need for speed. کسی هست که مشکل این مدلی داشته باشه؟
افت فریم منظورم نیست ؟! دیسک تمیزه ؟

درود
یه چیز عجیبی برام پیش اومده اخیراً :D توی این دو سه دفعه ی اخیری که از کنسول استفاده کردم (بعد از خاموش شدن سیمشو از برق می کشم) وقتی سیمو میزنم توی پریز برق یکی دو ثانیه بعد اتومات روشن میشه :| (قبلاً نبود) هر دفعه هم نیست ، یکی دو بار پیش اومد ، جریانش چیه ؟ اصن همچین چیزی جایی پیش اومده تا حالا ؟ :|
پیشاپیش سپاس
برادر من چرا هر دفعه دستگاه رو از برق میکشی ؟! برای لوازم الکترونیکی خیلی بده این کار

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or