هیچ کاری نمیشه کرد باید یکم لطیف تر باش کار کنیدوستان یه مشکل با دسته ps4 دارم تو همشون هم هست ، زیر قسمت جای دست انگار محکم نیست و وقتی دسته رو مقداری فشار میدم تکون میخوره منم حساسم چه کنم ؟
سلام آقا دستم به دامنت به من یه کمکی کن کنسول من از این جدیدا هست ..1216 و 1 ماهه خریدم .... وسط بازی خود به خود خاموش میشه انگار از برق میکشی گفتن از کابله عوض کردم تاثیر نداشت الانم نمیدونم چیکار کنم.. ممکنه به خاطر چیزی که گفتین باشه؟ دستگاهم ریجن 2 عه و مستقیم به پریز وصل میشهاز سال 1990 شركت SONY كم كم بعضى از دستگاههاى صوتى و تصويرى مخصوصاً TV رو بصورت اتوولتاژ (100~240) توليد كرد و الان بيش از %90 محصولاتش از اين ويژگى برخوردار است.
يكى از كاربردهاى اتوولتاژ اگر ولتاژ ورودى به دستگاه بيش از 240 و كمتر از 100 ولت باشد. براى جلوگيرى از سوختن قطعات داخلى . دستگاه بصورت اتوماتيك خاموش ميشود.
پدر PS4 رو درآوردى.
بچه به کل نباید را بدی تو اتاق چه برسه به اینکه دسته ی 200 هزاری بدی دستش!!!من دسته سالم بود یکی از بچه های فامیل باهاش فیفا بازی کرد دقیقا بعد از اون دسته به کل قاطی کرد خود به خود کار انجام میده الان راهی برا درست کردنش هست یا باید ۲۰۰پیاده بشم براش ؟
یه نصیحت دسته رو به بچه مچه ندید اونم از نوع جوگیرش زد دسته ما رو خراب کرد
از فروشنده مهلت تست بگیرسلام دوستان
من میخوام یه ps4 دست دوم بخرم
سری جدید 12
میخواستم ببینم به چه چیزهایی توجه کنم که نره توو پاچه ام
ممنون میشم توضیح بدید
حل شد از هارد بود یه بار هارد رو در اوردم سیستم رو بدون هارد بود کردم خاموش کردم با هارد زدم حل شدسلام من پی اس رو خاموش کردم دیگه روشن نمیشه هیچ چراغی روش روشن نمیشه فقط دکمه ایجکت رو می زنم بوق میزنه با دسته روشن نمیشه دکمه رو نگه می دارم رو حالت سیف مد نمیره مرگش چیه؟