با همون Userی که سیو کردی بازی رو اجرا کردی و سیوات نبود؟! چون هر یوزر سیوهای خودشو داره!سلام به همه.یه سوال داشتم اگه کسی میدونه لطفا کمک کنید .من بازیcall of duty رو تموم کردم بعد بازی pes رو گذاشتم .وقتی بازی call of duty رو گذاشتم save پاک شده بود مشکل چیه ؟چکار کنم که دفعه دیگه این مشکلپیش نیاد .
اگر امکانش هست tv دیگه امتحان کن ببین درست میشه یا نه.سلام خدمت همه ي دوستان
جديدا يه مشكلي براي من پيش اومده اينكه كنسولم تو داشبورد ( قسمت رنگي پشتش) پر پر هاي سفيد ميزنه ( يه چيزي شبيه پارازيت )
كابل HDMI هم عوض كردم ولي درست نشد مشكل از چي ميتونه باشه در ضمن كنسولم سري جديد هستش
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
ممکنه نقص فن یا مشکل برق داشته باشه. برای اطمینان جای کنسول رو کلا تغییر بده ببین حل میشه یا نه. اگه حل نشد سیم کابل کنسول و پریز برق و کلا محافظ برقش رو عوض کن ببین درست میشه یا نه. اگه این کارارو کردی اوکی نشد به احتمال زیاد مشکل فن داره و به علت گرمای زیاد خاموش میشه.دوستان سلام .دوستان کنسول ps4 من بعضی اوقات یکدفعه خاموش میکنه تا حالا چهار بار اینجوری شده اخرین بار زیاد نشستم بازی کردم ولی بقیش زیاد بازی نکرده بودم که اینجوری شد .محافظ داره .کابل برقش هم دو شاخس .جایی هم گذاشتمش که خوب هوا جا به جا میشه.دوستان لطفا کمکم کنید .مشکلش چیه؟
شما احتمال بسیار زیاد محافظتون مشکل دارهدوستان سلام .دوستان کنسول ps4 من بعضی اوقات یکدفعه خاموش میکنه تا حالا چهار بار اینجوری شده اخرین بار زیاد نشستم بازی کردم ولی بقیش زیاد بازی نکرده بودم که اینجوری شد .محافظ داره .کابل برقش هم دو شاخس .جایی هم گذاشتمش که خوب هوا جا به جا میشه.دوستان لطفا کمکم کنید .مشکلش چیه؟
سلام ، ایراد از منبع تغزیه کنسول هست ، ببرید به یه تعمیرکار حرفه ای بدید که براتون تعویض و یا تعمیرش کنه و با خیال راحت بازی کنیددوستان سلام .دوستان کنسول ps4 من بعضی اوقات یکدفعه خاموش میکنه تا حالا چهار بار اینجوری شده اخرین بار زیاد نشستم بازی کردم ولی بقیش زیاد بازی نکرده بودم که اینجوری شد .محافظ داره .کابل برقش هم دو شاخس .جایی هم گذاشتمش که خوب هوا جا به جا میشه.دوستان لطفا کمکم کنید .مشکلش چیه؟
سلام تنظیمات رو به حالت کارخانه برگردونید از طریق Safe Mode تا مشکلتون حل بشه ، موفق باشیدکنسول من خاموش نمی شه!
یعنی وقتی می خوام خاموشش کنم چراغ کنترلر خاموش می شه ولی چراغ خود دسگاه سفید می مونه و خاموش نمی شه حتما باید از پریز بکشم تا خاموش بشه جدیدا به این مشکل خوردم، کسی می تونه راهنمایی کنه
مشکل چیه؟!
درودسلام. کنسول من قبل اینکه آپدیتش کنم مث ساعت کار میکرد ولی بعد اینکه آپ کردم الان روشن میشه هیچ اختاریم نمیده ولی دیسک وارد دستگاه نمیشه! نمیدونم مشکل از کجاست لطفا راهنماییم کنید.
این کارم انجام دادم ولی درست نشد که نشد! من اصلا با دستگاه زیاد بازی نمیکنم سری قدیمم نیست جدیده یه ماهی میشه گرفتم.درود
۱۰ سانیه کلید اجکت رو نگه دارید مشکل برطرف میشه
سلام دوست عزیز جای نگرانی نیست ، طبق راهنمای قبلی که تو صفحات قبل هست و میتونی سرچ هم کنی برو وارد محیط Safe Mode بشو و از اون قسمت تنظیمات اولیه رو فعال کن که کنسولت بر میگرده به تنظیمات و نسخه ای که روز اولی که خریدی !کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید!!!!!
;n,l wسلام دوست عزیز جای نگرانی نیست ، طبق راهنمای قبلی که تو صفحات قبل هست و میتونی سرچ هم کنی برو وارد محیط Safe Mode بشو و از اون قسمت تنظیمات اولیه رو فعال کن که کنسولت بر میگرده به تنظیمات و نسخه ای که روز اولی که خریدی !
بله اومده من که دانلود کردم الان دیسک وارد دستگاه نمیشه شما آپ کنید ببینید چجوریاستآپدیت فریمورک 4 ریجن 2 اومده دیگه؟ من همش چک میکنم و میگه آخرین ورژن نصبه(3.55 نصبه)..مشکل از چی میتونه باشه؟کنسول 1216س
Sent from my SM-N910C using Tapatalk