مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان امروز به یه مشکلی برخوردم تا غروب که با دستگاه بازی میکردم مشکلی نداشتم دیسک رو در آوردم و دستگاه رو خاموش کردم الان که روشن کردم دیسک داخل دستگاه نمیره! چیزیم داخلش نیست کسی این مشکل رو داشته قبلا؟ باید چیکار کنم؟
واس منم همینطور شده روشی هست یا باید تعمیر بشه ؟

اینشو نمیدونم ولی اون موقع که عرضه شد ن سه ماه بعدش خریدم تا الان هیچ مشکلی نداشته نمیدونم چیشد سی دی نمیره تو دستگاه
اون سریهای اولیه مدلشون فکر کنم 10 باشه این مشکلو داشتن.بعدا داخل سری 11و 12 این مشکلو رفع کردن

واس منم همینطور شده روشی هست یا باید تعمیر بشه ؟
سلام. دوستان برای منم همین مشکل به وجود اومده بود مشکل به هیچ وجه سخت افزاری نیت و یه باگیه تو آپدیتی که سونی جدیدا داده برای کنسولا.من کنسولمو دادم تعمیر و باز کردن و تمام مواردشو چک کردن و هیچ مشکل سخت افزاری نداشت! باید منتظر آپدیت جدید باشید. البته تعمیر کاری که من بردم و خیلیم تخصصی بود بهم گفت لا یه ریست درست شده!ولی بازم همون اتفاق پیش اومده. من دادم برام بازی با اکانت هکی بریزن تا آپدیت جدید بیاد و ایشالا این مشکل برطرف بشه.

سلام
دستگاه من دیسک رو eject میکنه خودش.حتا بعضی از مواقع که خاموشه eject میکنه چون صدای بوقش میاد.دستگاه هم تولید 2014 هست دکمه لمسی
داداش یه راهنمایی هست که خود سونی داده بود بیرون اونو امتحان کردی؟

• Like
Reactions: « Lions Gate »
سلام دوستان امروز به یه مشکلی برخوردم تا غروب که با دستگاه بازی میکردم مشکلی نداشتم دیسک رو در آوردم و دستگاه رو خاموش کردم الان که روشن کردم دیسک داخل دستگاه نمیره! چیزیم داخلش نیست کسی این مشکل رو داشته قبلا؟ باید چیکار کنم؟
سلام. دوستان برای منم همین مشکل به وجود اومده بود مشکل به هیچ وجه سخت افزاری نیت و یه باگیه تو آپدیتی که سونی جدیدا داده برای کنسولا.من کنسولمو دادم تعمیر و باز کردن و تمام مواردشو چک کردن و هیچ مشکل سخت افزاری نداشت! باید منتظر آپدیت جدید باشید. البته تعمیر کاری که من بردم و خیلیم تخصصی بود بهم گفت لا یه ریست درست شده!ولی بازم همون اتفاق پیش اومده. من دادم برام بازی با اکانت هکی بریزن تا آپدیت جدید بیاد و ایشالا این مشکل برطرف بشه.

برای منم دقیقا بعد همین اپدیت اخری اینجوری شده قبل اپدیت هیچ مشکلی نداشت.مرسی

• Like
Reactions: Saeed.AL.R
برای منم دقیقا بعد همین اپدیت اخری اینجوری شده قبل اپدیت هیچ مشکلی نداشت.مرسی
دوست عزیز این مشکل اتو اجکت هستش.ربطی به اپدیت نداره.سریهای اول این مشکلو داشتن.براتون پست قبلی توضیح دادم
دستگاه شما کدوم سری هستش؟.10 11یا 12؟

من دسگام مدل 1001 هستش ساخت 2013 . خدارو شکر تا الان هیچ وقت مشکلی نداشته منتها من یسری کارا کردم که البته هیچ کدوم ممکنه ربطی به خرابی نداشته باشه مثلا من تو این 2 سال و نیم که دسگامو دارم هیچ وقت دکمه پاور و اجکت رو لمس نکردم و فقط با دسته روشن و خاموش میکردم . زیر دستکاه چهار تا پایه کوچیک گذاشتم که از سطح زمین فاصله داشته باشه . همچنین ورودی برق خونمون استابلایزر یا تثبیت کننده جریان برق داره . بازم میگم این موارد ممکنه ربطی به خرابی پلی 4 نداشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or