xbla69
کاربر سایت
مشکل من حل شد ولی انگاری کسی کلا حال نمیکنه یه جوابی به مشکل دوستان بدهبچه ها کنسول تصویر نمیده یادمه یه راه حلی داشت اگر میتونید بگید ، ینی تلویزون اصلا نمیشناسه ps4 رو
![106 :-?? :-??](/styles/default/xenforo/smilies/meep/106.gif)
مشکل من حل شد ولی انگاری کسی کلا حال نمیکنه یه جوابی به مشکل دوستان بدهبچه ها کنسول تصویر نمیده یادمه یه راه حلی داشت اگر میتونید بگید ، ینی تلویزون اصلا نمیشناسه ps4 رو
مشکل از کابل HDMI بود یا کانفیگ تلویزیون؟مشکل من حل شد ولی انگاری کسی کلا حال نمیکنه یه جوابی به مشکل دوستان بده![]()
واس منم همینطور شده روشی هست یا باید تعمیر بشه ؟سلام دوستان امروز به یه مشکلی برخوردم تا غروب که با دستگاه بازی میکردم مشکلی نداشتم دیسک رو در آوردم و دستگاه رو خاموش کردم الان که روشن کردم دیسک داخل دستگاه نمیره! چیزیم داخلش نیست کسی این مشکل رو داشته قبلا؟ باید چیکار کنم؟
سری ساخت دستگاهتون 1216 هست؟واس منم همینطور شده روشی هست یا باید تعمیر بشه ؟
اینشو نمیدونم ولی اون موقع که عرضه شد ن سه ماه بعدش خریدم تا الان هیچ مشکلی نداشته نمیدونم چیشد سی دی نمیره تو دستگاهسری ساخت دستگاهتون 1216 هست؟
اون سریهای اولیه مدلشون فکر کنم 10 باشه این مشکلو داشتن.بعدا داخل سری 11و 12 این مشکلو رفع کردناینشو نمیدونم ولی اون موقع که عرضه شد ن سه ماه بعدش خریدم تا الان هیچ مشکلی نداشته نمیدونم چیشد سی دی نمیره تو دستگاه
سلام. دوستان برای منم همین مشکل به وجود اومده بود مشکل به هیچ وجه سخت افزاری نیت و یه باگیه تو آپدیتی که سونی جدیدا داده برای کنسولا.من کنسولمو دادم تعمیر و باز کردن و تمام مواردشو چک کردن و هیچ مشکل سخت افزاری نداشت! باید منتظر آپدیت جدید باشید. البته تعمیر کاری که من بردم و خیلیم تخصصی بود بهم گفت لا یه ریست درست شده!ولی بازم همون اتفاق پیش اومده. من دادم برام بازی با اکانت هکی بریزن تا آپدیت جدید بیاد و ایشالا این مشکل برطرف بشه.واس منم همینطور شده روشی هست یا باید تعمیر بشه ؟
داداش یه راهنمایی هست که خود سونی داده بود بیرون اونو امتحان کردی؟سلام
دستگاه من دیسک رو eject میکنه خودش.حتا بعضی از مواقع که خاموشه eject میکنه چون صدای بوقش میاد.دستگاه هم تولید 2014 هست دکمه لمسی
سلام. دوستان برای منم همین مشکل به وجود اومده بود مشکل به هیچ وجه سخت افزاری نیت و یه باگیه تو آپدیتی که سونی جدیدا داده برای کنسولا.من کنسولمو دادم تعمیر و باز کردن و تمام مواردشو چک کردن و هیچ مشکل سخت افزاری نداشت! باید منتظر آپدیت جدید باشید. البته تعمیر کاری که من بردم و خیلیم تخصصی بود بهم گفت لا یه ریست درست شده!ولی بازم همون اتفاق پیش اومده. من دادم برام بازی با اکانت هکی بریزن تا آپدیت جدید بیاد و ایشالا این مشکل برطرف بشه.سلام دوستان امروز به یه مشکلی برخوردم تا غروب که با دستگاه بازی میکردم مشکلی نداشتم دیسک رو در آوردم و دستگاه رو خاموش کردم الان که روشن کردم دیسک داخل دستگاه نمیره! چیزیم داخلش نیست کسی این مشکل رو داشته قبلا؟ باید چیکار کنم؟
برای منم دقیقا بعد همین اپدیت اخری اینجوری شده قبل اپدیت هیچ مشکلی نداشت.مرسیسلام. دوستان برای منم همین مشکل به وجود اومده بود مشکل به هیچ وجه سخت افزاری نیت و یه باگیه تو آپدیتی که سونی جدیدا داده برای کنسولا.من کنسولمو دادم تعمیر و باز کردن و تمام مواردشو چک کردن و هیچ مشکل سخت افزاری نداشت! باید منتظر آپدیت جدید باشید. البته تعمیر کاری که من بردم و خیلیم تخصصی بود بهم گفت لا یه ریست درست شده!ولی بازم همون اتفاق پیش اومده. من دادم برام بازی با اکانت هکی بریزن تا آپدیت جدید بیاد و ایشالا این مشکل برطرف بشه.
دوست عزیز این مشکل اتو اجکت هستش.ربطی به اپدیت نداره.سریهای اول این مشکلو داشتن.براتون پست قبلی توضیح دادمبرای منم دقیقا بعد همین اپدیت اخری اینجوری شده قبل اپدیت هیچ مشکلی نداشت.مرسی
سری 11 هست.دوست عزیز این مشکل اتو اجکت هستش.ربطی به اپدیت نداره.سریهای اول این مشکلو داشتن.براتون پست قبلی توضیح دادم
دستگاه شما کدوم سری هستش؟.10 11یا 12؟