abolfazl97
کاربر سایت
سلام دوستان کنسول من ريجن 1 برای دسامبر 2013 هستش پارسال خریدم تا امروز مشکلی نداشت ولی از وقتی به فريمور 2.57 اپدیت کردم مشکل اتو اجکت پیدا کرده به نظر شما چیکار کنم
سلام دوستان کنسول من ريجن 1 برای دسامبر 2013 هستش پارسال خریدم تا امروز مشکلی نداشت ولی از وقتی به فريمور 2.57 اپدیت کردم مشکل اتو اجکت پیدا کرده به نظر شما چیکار کنم
Recovery و rebuilding database زمانی پیش میاد که حالا یا کنسول کرش کنه و خاموش بشه یا بنا به هر دلیله دیگه ای خاموش بشه.سلام.
امروز تو خونه داداشم داشته بازی میکرده گفت یه دفه صفحه سیاه شد.بهش گفتم دکمه پاور دستگاه رو چن ثانیه بگیره بعد روشنش کرد میگفت یه چیزی پر شده فک کنم rebuild data base کرده.میخواسم بدونم مشکلی نداره؟واسه چی اینجوری شده؟
جای نگرانی داره؟:d
یعنی دکمه پاور هیچگونه عکس العملی نشون نمیده ؟ حتی با دسته هم که میزنی هیچی ؟سلام
یه مشکل بزرگ برام پیش اومده !! تا یک هفته پیش پلی 4 ام درست بود رفتم مسافرات الان که اومدم هر کاری می کنم روشن نمیشه (
چیکار کنم ؟ اطلاعات فنیم در مورد پلی 4 کمه !
بازیه خاصی هست که تاچه دسته کار نمیکنه ؟سلام
من چند وقتی میشه کنسول گرفتم البته دسته دوم ... دو تا دسته داشت ، که الآن مشکلم اینه که تاچ رو دسته کار نمی کنه توی بازی یا بیرون بازی فرقی نداره فقط وقتی فشار میدی عمل کلیک انجام میده ...
آپدیت آخرم ریختم
ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟
اقا اصلا واکنش نشون نمیده دستمو هر چقدر نگه میدارمیعنی دکمه پاور هیچگونه عکس العملی نشون نمیده ؟ حتی با دسته هم که میزنی هیچی ؟
کنسول رو چند دقیقه کلا از کابل بکش بعد بزن
بعد امتحان کن 7 ثانیه دستت رو رو Power نگه دار ببین 2 بیپ میزنه یا نه. اگر زد ول کن دوباره بزار تا از safe mode بیاد بالا. ببین میشه یا نه ؟
بازیه خاصی هست که تاچه دسته کار نمیکنه ؟
Keyboard رو موقع تایپ امتحان کردی و کار نمیکنه ؟
بعد نیست دسته رو ریست کنی ( از سوراخه پشت ) ببین چی میشه.
من می خوام یه کنسول ریجن 1 یا 2 بگیرم ...
الان چند روزی دارم می گردم ولی همشون ساخت چین هستن.....
الان کدوم ریجن ساخت ژاپن داره ؟ یا اصلا فرقی می کنه ؟
جدیدا هم که CHU - 1200 و CHU -1116 اضافه شده ... باهم اینا فرقی می کنن ؟