ممکنه از نت باشه]ت
منظورم اینه که آپدیت دی ال سی هر چی دانلود و اینستال میشه یه بار دیگه هم از 80 یا 90 درصد شروع میکنه به دانلود دوباره
Rebuild database هم انجام دادم درست نشد
از PSX امتحان کردی
سعی کن DNS هات رو عوض کنی .
ممکنه از نت باشه]ت
منظورم اینه که آپدیت دی ال سی هر چی دانلود و اینستال میشه یه بار دیگه هم از 80 یا 90 درصد شروع میکنه به دانلود دوباره
Rebuild database هم انجام دادم درست نشد
ممکنه از نت باشه
از PSX امتحان کردی
سعی کن DNS هات رو عوض کنی .
قبلش درست بود ؟گفتی نت بله نتم رو یه چند هفته ای میشه عوض کردم کلا با psx که بعضی بازی ها نصب نمیشه میزنه cannot download
با دستگاه هم دانلود میکنم یه بار دیگه از 80 . 90 درصد دانلود رو شروع میکنه در صورتی که نصب هستش !!!
اونی که دیدی قسمت recovery هست. اگر مشکلی پیش بیاد که اصولا نمیاد ... اون قسمت رو رد نمیکنهنوشته شده توسط mnahmadabadi;او3843708:با سلام
من حواسم نبود و وقتی ps4 روشن بود دوشاخش از برق بیرون اومد و خاموش شد وقتی روشن کردم یک نواری اومد و تا صد درصد لود شد و بعد ریست شد بعد وقتی بالا اومد یک سری توضیحات نوشته بود و سه تا چراغ با رنگ مختلف نشان داده بود، میخواستم ببینم برای کنسولم مشکلی پیش اومده یا نه؟
Rebuild Database کجاست؟تغریبا متوجه نمیشم اصلا چی نوشتی ( شرمنده ) D:
ولی میتونی rebuild database امتحان کنی
در صورت امکان بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن
صدایه فن بسته به میزانه کار کرد دستگاه و زمان کار و دمایه دستگاه تنظیم میشه.
Rebuild Database امتحان کن ببین مشکل حل میشه یا نه ؟
اگر نشد از هارد backup بگیر کلا re-install کن فریمورت رو
UPNP رو تو مودمت تیک بزن و ریست کن ببین درست میشه یا نه.مرسی، ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم
برای انلاین بازی کردن fifa 15 موقع سرچ کردن تیم پیغام NAT میده باید چی کار کنم؟
تو safe modRebuild Database کجاست؟
من به شخصه توي بعضي بازيا فقط صداش ميره بالا مثل لست و ويجر بقيه مشكلي نداري ايا صداي فن ربطي به بازيا داره؟؟! مثلا بازي اي كه سنگين تره صداش بيشتر باشه؟؟! دماي كنسول هم كه خوبه تو كل روز كولر روشنه تو خونه و كنسول هم تو جاي باز هست زمان كار هم حدودا روزي چهار تا پنج ساعت هستتغریبا متوجه نمیشم اصلا چی نوشتی ( شرمنده ) D:
ولی میتونی rebuild database امتحان کنی
در صورت امکان بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن
صدایه فن بسته به میزانه کار کرد دستگاه و زمان کار و دمایه دستگاه تنظیم میشه.
Rebuild Database امتحان کن ببین مشکل حل میشه یا نه ؟
اگر نشد از هارد backup بگیر کلا re-install کن فریمورت رو
دکمه L2 دسته من همش صدا میده چیکار کنم که درست شه دسته دکمش یه وقت خراب نشه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ممنون بابت جواب یه سوال دیگه هم دارم ممنون اگه جواب بدید . سوال اینکه من دستگاهم رو 3 ماه هست خریدم سه بازی روش تست کردم که هر کدومش بعضی جاهاش گیر یا افت فریم پیدا میکنه سه بازی هم pes 2015 >a v &fifa 14 هست به نظر شما این طبیعیه دستگاه ریجن 3 و تولید 2014 هست
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk