parham100
کاربر سایت
سلام دوستان من یه مشکلی دارم میخوام ببینم عادیه یا پیش میاد بعضی موقع ها که هی بازی عوض میکنم یعنی هی تو کنسول از این بازی میرم یه بازی دیگه بعد چند دیقه داشبوردم هنگ میکنه یعنی حالت جا به جا شدن ایکونا کند میشه و وقتی خاموش روشن میکنم درست میشه مبخوام ببینم عادیه یا مشکلی داره ممنون
- - -ویرایش - - -
ببین داداش این صدای فن بستگی به نوع بازیتم داره مثلا اگه یه بازی گرافیک بالا مثل ویچر یا gta یا هر چیز ی که گرافیکش بالا باشه بازی کنی بعد یک ساعت ممکنه صدای فن در بیاد و خاموش بشه ولی اگه سه ساعت به بالا یه همچین بازیایی بازی کنی ممکنه فنش روشن شه و دیگه تا نیم ساعتم خاموش نشه البته بستگی به محیط کنسولم داره که هر چی دستگاه خنک تر باشه فنش کمتر روشن میشه و این کاملا عادیه و اصلا به قطع صدای فن و از این چیزا بکر نکن گرافیک بازی هم تاثیر داره
- - -ویرایش - - -
دیروز کولر خاموش بود و هوای خونه گرم بعد بیست دقیقه صدای فن خیلی اومد بالا من موندم باید چیکار کرد
دوستان راهی برای کم نگه داشتن یا حتی بی صدا نگه داشتن صدای فن کنسول سراغ دارین؟خود سونی چیزی راهکاری پیشنهاد داده؟
یه فن کنسول جدا دیدم تو فروم همسایه این چیزا تاثیر داره روی کاهش صدای فن یا قوز بالای قوز میشه؟!
ببین داداش این صدای فن بستگی به نوع بازیتم داره مثلا اگه یه بازی گرافیک بالا مثل ویچر یا gta یا هر چیز ی که گرافیکش بالا باشه بازی کنی بعد یک ساعت ممکنه صدای فن در بیاد و خاموش بشه ولی اگه سه ساعت به بالا یه همچین بازیایی بازی کنی ممکنه فنش روشن شه و دیگه تا نیم ساعتم خاموش نشه البته بستگی به محیط کنسولم داره که هر چی دستگاه خنک تر باشه فنش کمتر روشن میشه و این کاملا عادیه و اصلا به قطع صدای فن و از این چیزا بکر نکن گرافیک بازی هم تاثیر داره