ممنونم ازتوفقط اگر امکانش هست عکس از طریقه باز کردن بزاری چون همین جوری ندید باز کردن کنسول ترسناکه.پس به نظرت کنسول درست میشه دیگه؟
دستگاه رو واسه 15 دقیقه از کابل کلا بکش ببین درست میشه یا نهبا سلام و خسته نباشید
آقا الان جند روزیه که من وقتی دستگاه خاموشه میخوام دکمه پاور رو بزنم روشن نمیشه ولی با دکمه ejectوبا دکمهps رو دسه با میشه مشکل از جیه/
دوستان من يه سوال خيلي خيلي مهم دارم . همونطور كه ميدونيد PS3هاي فت اوليه اين اواخر با مشكل داغ شدن سي پي يو و چراغ قرمز دادن مواجه شدن كه عملا بايد كنسول رو مينداختي تو سطل آشغال . اما اسليم ها ديگه اين مشكل رو نداشتن . به نظرتون با توجه به اين پيشينه امكانش هست كه PS4هاي توليد 2015 به همين سرنوشت دچار بشن در آينده ؟ همين سوال رو راجعب one هم دارم . چونكه واقعا دماي كنسول ها بالا ميره و بعضي اوقات خود PS4 صداي بلندي توليد ميكنه . مثلا تو بازي LOU remaster كنسولم صداش خيلي بالا ميره.در حالي كه يكي از دوستان گفته بودن تو بتمن آركام نايت بعد 4 ساعت بازي كردن با one كنسول اصلا صداي آنچناني توليد نمي كرده
سلام دوستان
بعد پونزده بیست ساعت بازی مشکل جیر جیر کردن ال2 برام پیش اومد الان باید چی کار کنم؟
کنسول من مال سه ماهه اول 2015 اکثر مشکلاتی که دوستان تجربه کردن تا الان منم به مرور باهاشون مواجه میشم؟
برای صدای فن کار اساسی میشه کرد که حتی زمان اجرای بازی سنگین صدای کمی بده؟
دوستان من يه سوال خيلي خيلي مهم دارم . همونطور كه ميدونيد PS3هاي فت اوليه اين اواخر با مشكل داغ شدن سي پي يو و چراغ قرمز دادن مواجه شدن كه عملا بايد كنسول رو مينداختي تو سطل آشغال . اما اسليم ها ديگه اين مشكل رو نداشتن . به نظرتون با توجه به اين پيشينه امكانش هست كه PS4هاي توليد 2015 به همين سرنوشت دچار بشن در آينده ؟ همين سوال رو راجعب one هم دارم . چونكه واقعا دماي كنسول ها بالا ميره و بعضي اوقات خود PS4 صداي بلندي توليد ميكنه . مثلا تو بازي LOU remaster كنسولم صداش خيلي بالا ميره.در حالي كه يكي از دوستان گفته بودن تو بتمن آركام نايت بعد 4 ساعت بازي كردن با one كنسول اصلا صداي آنچناني توليد نمي كرده
میتونی بزاری اپدیته بازی نصب بشه ببینی مشکل حل میشه یا نه . امتحان کن نت رو هم disable کن ببین مشکل حل میشه یا نه .نهایتا میتونی پاک کنی و دوباره نصب کنیدوستان من جدیدا به یه مشکل بر خوردم.بعد از این که کنسول رو به 2.57 up کردم.(نمیدونم شاید از اپدیت نباشه)*راستی من کنسول رو با کابل به مودم وصل مردم.وقتی میخوام بازی مورتال کمباد رو اجرا کنم رو لوگویه اول میمونه هنگ نمیکنه ها نمیدونم چرا گیر میکنه بازیه دیگه ای امتحان نکردم (چون ندارم فعلا).وقتی کابل اینترنت رو در میارم قشنگ اجرا میشه.وقتی کابل وصله راحت میتونم تو منو ی کنسول بگردم ولی بازی رو که اجرا میکنم نمیدونم چرا گیر میکنه.امکانش هست از اپدیت بازی باشه اخه یکمش مونده تموم شه فقط شبا میزارم.
BF4 یادمه مشکل save داشته . بازی رو اپدیت کردی ؟ فک کنم بعده اپدیتها حل شده بود.من دوتا بازس دیجیتالی دارم که سیو نمیشن مثلا بتلفیلد 4 که هرچقدر از بازی ببری از بازی خارج بشی خاموش روشن کنی سیو هات نمیاد و همچنین جی تی ای اما جی تی ای بخاطر اینکه دستی سیو میکنم میتونم دوباره لود کنم اما بتلفیلد نمیشه مشکل از چیه؟
کسی راه حلی داره؟
لطفا کمک کنید
با PSX امتحان کردی؟سلام بچه ها کسی میدونه مشکل cannot download رو چطور باید حل کنم ؟؟؟ اپدیت هر بازی میخوام بریزم نمیشه