به نظر من که اقا مسعود حرف منطقی زدند ...
من خودم حتی اگه خدا تومن پول داشتم باز هم عجله نمی کردم...
همیشه کنسول های لانچ چنین مشکلاتی دارند و یه فرد باید از تجربش استفاده کنه و از چند نفر هم بپرسه تا یکم اطلاعات کسب کنه...
حالا اتفاقیه که افتاده.خودم هم میدونم پول دراوردن چه قدر سخته ولی دعا میکنم هیچ وقت کنسول کسی مشکل پیدا نکنه و اون کسانی هم که کنسولشون خراب شده بتونن پولشون رو پس بگیرن...
در ضمن اقای اشکان شما بیا این ور میفهمی چه خبره ... قیمت دارن میدن وحشتناک !!! یکی میده 2.900 یکی میده 2.500 و ... خلاصه یه وضیعه.قیمت اصلی کنسول 400 دلاره و اگه با دلار 3000 تومنی حساب کنیم کل ارزش کنسول میشه 1200 میلیون تومن!ولی متاسفانه همین ایرانی ها میرن از دبی تهیه میکنن خود فروشنده هایی که تو دبی هستند قیمت رو بالاتر میدن ایرانی ها هم میان میگیرن یه قیمت خودشون اضافه میکنن و قیمت یه چیز الکی درمیاد!!خلاصه صبر کنین اتفاقی نمی افته... تا 10 سال دیگه هم کنسول هست.حتی مدل های جدیدتر ps4 میاد...
دوست عزیز نوشتهای این آقا را خواندی من هم قبلا فیلم گذاشتم هم عکس و به دوستان توصیه کردم فعلا نخرین و.... یه تعدادی آمدن به من انگ زدن تو خالی میبندی تو ضد سونی هستی و غیره من خودم۲۰ سال پیش ایران بودم واز تمام مشکلات خبر دارم عشقم بازی کردنه کار میکنم پول در میارم و خرج بازی میکنم و از ۱۰ سالگی تا الان انواع کامپیوترها کنسوالها خریدم و دارم و در هیچ تاپیکی بر ضد هیچ کنسولی صحبت نکردم و نخواهم کرد واگر ازدواج کرده بودم بچهایم هم سن سال بعضی از شماها بود عشق به بازی سن و سال نمیشناسه
پس بهتر است این موضوع را تمام شده اعلام کنیم اینجا از خرابی و مشکلات میپردازیم نه قیمت و... از ناظمان خواهش میکنم پستهای به ربط را پاک کنند .
موفق باشید
آخرین ویرایش: