نیازی نیست برای چیزی که نمیدونید پست بدین! همه شرکتا کنترل کیفیت دارن و تک تکه کنسولا و شایر لوازمشون رو تست میکنن!
Sent from my C6903 using Tapatalk
اطلاعاتت کاملا غلطه دوست عزیز.
کنترل کیفیت محصولات توی تمامی کارخانه ها وجود داره ...
طبق قوانین استاندارد جهانی (ISO) هر شرکتی که میخواد محصولاتی رو درست کنه برای صادر کردن باید یک سری استاندارد ها رعایت بشه و بعد به اون شرکت گواهینامه میدن که بتونه محصول رو صادر کنه
این یک سری استاندارد ها شامل خیلی فاکتور ها میشه مثلا همین کیفیت محصولات...
توی استاندارد شماره 17021 به عنوان مثال، Sampling گرفته میشه از خط تولید ... و این Sampling میتونه هرروز، هفته ای و ... باشه
یک شرکتی که میاد یک محصولی رو تولید میکنه قبل اخذ گواهینامه بازرسان اون شرکت گواهینامه با توجه به فاکتور های موجود چک میکنن تعدادی رو ... و بعد دادن گواهینامه اون شرکت میتونه محصول رو صادر کنه ...
اگه آمار خرابی بالا باشه (بسته به تعداد)، گواهینامه مربوطه از طرف بخش صادرات کشوری که اون شرکت برای اونجا هست، به عنوان مثال ژاپن برای سونی، مورد تحقیق قرار میگیره و گواهینامه میره توی حالت HOLD از طرف سیستم استاندارد کشور صادر کننده گواهینامه و شرکتی گواهینامه رو داده بازخواست میشه و عدم انطباق میخوره که MAJOR هست، و شرکت باید پیگیری کنه تا رفع کنه مشکل رو و الی حق صادر کردن نداره.
محصولات تعداد خیلی محدودی چک میشن و همگی چک نمیشن، چون امکانش وجود نداره اما !!! کیفیت کارخانه چک میشه...
حتی اگه عدم انطباق خورد و محصول رو صادر کردن، زمانی که محصول وارد یک کشوری میشه توی مرز بخش بازرسی وجود داره و صلاحیت گواهینامه رو چک میکنن اگه مشکلی باشه اون محصول توی مرز میمونه و برگشت میخوره (معمولا شرکت های که QC,QA درست حسابی ندارن از این اشتباهات میکنن).
من شرکت گواهی دهنده دارم QMS Certification Services of Australia (شعبه ایرانش دست من هست)، اطلاعاتم هم از جای میاد که هرروز با این مساله سر و کار دارم!
اینم بگم، گارانتی کردن جزو Customer Satisfactory هاست که مربوط به استاندارد 10002 هست، که شرکت ها باید تمامی چک پوینت ها رو OK کنن و برای این گارانتی میکنن، دلیل گارانتی کردن بخاطر کیفیت محصول نیست، بخاطر اینه که مجبورن !
محصول بدون گارانتی تو هیچ جای دنیا معنی نداره، تو ایرانه که گارانتی ها رو زیر پا میزارن ولی تو خارج از ایران خیر!
موفق باشی