mybook
کاربر سایت
مشکل هست اما به نسبت region 1 خیلی کم تره
مثلا چه مشکلاتی ایا سخت افزاریه یا نرم افزاری میشه توضیح بدید ممنون
مشکل هست اما به نسبت region 1 خیلی کم تره
مثلا چه مشکلاتی ایا سخت افزاریه یا نرم افزاری میشه توضیح بدید ممنون
مشکل Blue Pulse هست که عمدتا سخت افزاریه
خوب بیشتر توضیح بده؟ چه پیغام خطایی میده؟دوستان من هم دستگاه رو تهیه کردم البته دوبی هست و گفتم قبل ار اوردن تست کنن
یه مشکلی هست اینکه اپدیت نمیشه ! اصلا همچین چیزی میشه یا کسی همچین مشکلی داشته اصلا ؟!
خوب بیشتر توضیح بده؟ چه پیغام خطایی میده؟
صدای زیاد برای دو چیز هست :والا نمیدونم ولی براش پیغام گذاشتم
جریان زیاد بودن صدا چیه ؟ میدونی ؟
Blue Pulse منظورتون همون مشکل hdmi هست یا غیر از اونه
کرش داخل بازی نداره یا دستگاه چراغ مرگ نمیشه
کلا تو حالت بازی کردن کنسول بی صدایی نیست Ps4 و این رو توی review ها هم اشاره کردن اما مشکل گرمایی نداشته . به هرحال فنها در حال کار کردن صدا میدن ! بستگی داره حساسیت شما چقدر باشه !دوستان من هم دستگاه رو تهیه کردم البته دوبی هست و گفتم قبل ار اوردن تست کنن
یه مشکلی هست اینکه صداش زیاده و اپدیت نمیشه ! اصلا همچین چیزی میشه یا کسی همچین مشکلی داشته ؟!
البته این Red Light میگن overheat هست. دستگاه خاموش باشه خنک بشه بعدش مشکلی نیست D:Blue Pulse یک دلیل نداره
بعضی ها از درست جا نرفتن HDMI اه
بعضی ها به خاطر هارده
بعضی ها مشکل نرم افزاریه
بعضی ها هم کلا سخت افزاری مشکل داره از کجاش هم هست ما نمی دونیم فقط می دونیم سونی عوض می کنه :d
کرش داخل بازی در نهایت منجر به همین Blue Pulse می شه ، البته یکی دیگه از مشکلات Red Light هست که تعدادش قابل اصلا توجه نیست در مقابل Blue Pulse
الان آپدیت 1.52 اومدهدوستان کنسول من به 1.50 آپدیت شده و چند روزه باهاش ور میرم تو منو ( بازی نذاشتم توش فعلا )
خطر رفع شده یعنی؟
میدونم 1.52 اومده منظورم اینه که اگه قرار باشه خراب باشه تو همون 1.50 خودشو نشون میده؟ یا باید بعد هر آپدیت قرآن زیر بغل بگیریم؟الان آپدیت 1.52 اومده
کنسولت ریجن 1 هست یا 2 ؟
راستی مبارکت باشه فنش برات بچرخه :d
سلام؛مبارک باشه.:dمیدونم 1.52 اومده منظورم اینه که اگه قرار باشه خراب باشه تو همون 1.50 خودشو نشون میده؟ یا باید بعد هر آپدیت قرآن زیر بغل بگیریم؟
ریجن 2 هست.
ممنون
کلا تو حالت بازی کردن کنسول بی صدایی نیست Ps4 و این رو توی review ها هم اشاره کردن اما مشکل گرمایی نداشته . به هرحال فنها در حال کار کردن صدا میدن ! بستگی داره حساسیت شما چقدر باشه !
البته این Red Light میگن overheat هست. دستگاه خاموش باشه خنک بشه بعدش مشکلی نیست D: