مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من هم دستگاه رو تهیه کردم البته دوبی هست و گفتم قبل ار اوردن تست کنن
یه مشکلی هست اینکه صداش زیاده و اپدیت نمیشه ! اصلا همچین چیزی میشه یا کسی همچین مشکلی داشته ؟!

آخرین ویرایش:
والا نمیدونم ولی براش پیغام گذاشتم
جریان زیاد بودن صدا چیه ؟ میدونی ؟
صدای زیاد برای دو چیز هست :
یا صدای فن یا صدای هارد داخل کنسول
البته باید نمونه صدا رو بذاری شاید از نظر شما صداش زیاده ولی طبیعی باشه
در مورد آپدیت نشدن هم خیلی عجیبه . شاید نت مشکل داره شاید کنسول آپدیت هست و نیازی به آپ نداره و ... ولی اینکه کلا آپدیت نشه خیلی عجیبه و از نمونه های نادر هست

Blue Pulse منظورتون همون مشکل hdmi هست یا غیر از اونه
کرش داخل بازی نداره یا دستگاه چراغ مرگ نمیشه

Blue Pulse یک دلیل نداره
بعضی ها از درست جا نرفتن HDMI اه
بعضی ها به خاطر هارده
بعضی ها مشکل نرم افزاریه
بعضی ها هم کلا سخت افزاری مشکل داره از کجاش هم هست ما نمی دونیم فقط می دونیم سونی عوض می کنه :d

کرش داخل بازی در نهایت منجر به همین Blue Pulse می شه ، البته یکی دیگه از مشکلات Red Light هست که تعدادش قابل اصلا توجه نیست در مقابل Blue Pulse

دوستان من هم دستگاه رو تهیه کردم البته دوبی هست و گفتم قبل ار اوردن تست کنن
یه مشکلی هست اینکه صداش زیاده و اپدیت نمیشه ! اصلا همچین چیزی میشه یا کسی همچین مشکلی داشته ؟!
کلا تو حالت بازی کردن کنسول بی صدایی نیست Ps4 و این رو توی review ها هم اشاره کردن اما مشکل گرمایی نداشته . به هرحال فنها در حال کار کردن صدا میدن ! بستگی داره حساسیت شما چقدر باشه !

Blue Pulse یک دلیل نداره
بعضی ها از درست جا نرفتن HDMI اه
بعضی ها به خاطر هارده
بعضی ها مشکل نرم افزاریه
بعضی ها هم کلا سخت افزاری مشکل داره از کجاش هم هست ما نمی دونیم فقط می دونیم سونی عوض می کنه :d

کرش داخل بازی در نهایت منجر به همین Blue Pulse می شه ، البته یکی دیگه از مشکلات Red Light هست که تعدادش قابل اصلا توجه نیست در مقابل Blue Pulse
البته این Red Light میگن overheat هست. دستگاه خاموش باشه خنک بشه بعدش مشکلی نیست D:

من الان داشتم سایت IGN رو میدیدم خیلی از کاربرا این مشکل چراغ چشمک زن آبی و وصل نشدن به TV رو داشتند . خود IGN راه حل رو با ویدئو نشون داده و همه ی کسانی که این مشکل رو داشتند مشکلشون حل شده . مثل اینکه آپدیت 1.50 مشکل داشته . خلاصه اصلا جای نگرانی نیست و کاملا خوش بین باشید
اینم متنی که IGN نوشته کلماتش راحته بخونید
:d :

If your PS4 gets hung up at the pulsing blue light while rebooting after the 1.50 update, DO NOT UNPLUG THE PS4 TO TURN IT OFF! Doing this could run the risk of bricking your console.
Sony support had us go into Safe Mode to reset to factory defaults and re-initialize to fix the problem.
1. Hold down power button until the unit powers off and the light goes out. This took about 10 seconds.
2. Enter Safe Mode by holding down the power button until you hear 2 beeps. Release power button after the second beep. The Safe Mode menu will appear with a list of options.
3. Select Option 4 to restore PS4 to factory defaults. Once it's done, the system will restart.
4. In our case, after the reboot, the PS4 automatically entered Safe Mode. This time, they had us select Option 6 to Initialize the PS4. Note that by doing this, you will lose profiles and settings so just be aware that you are basically starting over. Once it's done, the system will restart.
5. When the PS4 comes back up, it will take you through the initial setup again as if it's being booted for the first time.
After that, we were back in business to play our games.
They had us go to the System Settings to see if the software version shows 1.5 and it does so we're up to date. We just hope this won't happen on every update.
Anyway, we hope this post will help out others having the same problem.
Happy gaming!

الان آپدیت 1.52 اومده
کنسولت ریجن 1 هست یا 2 ؟
راستی مبارکت باشه فنش برات بچرخه :d
میدونم 1.52 اومده منظورم اینه که اگه قرار باشه خراب باشه تو همون 1.50 خودشو نشون میده؟ یا باید بعد هر آپدیت قرآن زیر بغل بگیریم؟ :دی

ریجن 2 هست. :دی
ممنون :دی

میدونم 1.52 اومده منظورم اینه که اگه قرار باشه خراب باشه تو همون 1.50 خودشو نشون میده؟ یا باید بعد هر آپدیت قرآن زیر بغل بگیریم؟ :دی

ریجن 2 هست. :دی
ممنون :دی
سلام؛مبارک باشه.:d
اولا که خیالت راحت باشه که با زدن ابدیت 1.52 هیچ مشکلی بوجود نمیاد.دوما برای وصل شدن به PSN حتما باید ابدیت رو بزنی.:d

کلا تو حالت بازی کردن کنسول بی صدایی نیست Ps4 و این رو توی review ها هم اشاره کردن اما مشکل گرمایی نداشته . به هرحال فنها در حال کار کردن صدا میدن ! بستگی داره حساسیت شما چقدر باشه !

البته این Red Light میگن overheat هست. دستگاه خاموش باشه خنک بشه بعدش مشکلی نیست D:

توی فروم us می خوندم بعضی ها تا دستگاه رو روشن می کنن بعد از 4-5 دقیقه چراغ قرمز بهشون می ده دستگاه خاموش می شه ، البته می گم که مثل این که تعدادشون خیلی خیلی کم بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or