مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متوجه شدم
D:کابل من هم عادی بود و مشکلی نداشت. ولی خب کلا سری های اوله یک کنسول همیشه ممکنه یک سری مشکلات تک و توک داشته باشن . اما به نظرم بدون در نظر گرفتن اینها مشکله خاصی با کابلش نداره ...

اینکه دستگاه report کنه ربطی به انلاین زدن نداره. کلا هر crash که دستگاه بکنه به منوی report error میره چه تو محیط سیستم عامل چه تو انلاین و افلاین. کرش هم به هر حال پیش میاد ! فعلا کنسول باگ و مشکلات زیادی داره ....

البته ایشون اشاره کرده بودن چراغ قرمز در حده 4-5 دقیقه ! این دیگه دستگاه یا bug داره یا مشکلی داره . Overheat بسته به دمای محیط حداقل باید چندین ساعت بعد اتفاق بیفته !

فکر نمیکم چندین ساعته باشه.چون یه کلیپ دیدم یه بابایی کنسولو رو تویه محفظه شیشه ای بسته قرار داده بود،بعد از 2 الی 3 دقیقه اگه اشتباه نکم چراغ کنسول به قرمز تغییر رنگ داده.
خب واسه ریپورت اون مشکل وقتی آفلاین باشی که پیغام ریپورت رو نمیده دیگه.اصولا زمانی که آنلاین هستی و مشکلی برای کنسول پیش میاد میگه به سونی گزارش بده.
منویه ریپورت گذاشتن؟؟دمشون گرم عجب حرکت سر حالی .خدایش کارشون درسته.

- - -ویرایش - - -

من داشتم انلاین بازی میکردم بازی که تموم شد این ارور CE-34878-0 رو داد و وقتی send کردم اومد رو منو

دقیقا .ببینید همونطور که اون دوستمون گفت ps4 وقتی تویه بازی فریز میکنه کنسول ریست نمیشه(یعنی مثل ps3 نیست)تویه ps3 وقتی کنسول بیش از اندازه فریز میکرد بعد از ریست شدن پیغام ریپورت مشکل رو به سونی میداد(و چون من کپی خور بودم نمیفرستادم):d
به نظرم زمانی میشه ریپورت کرد که مشکل به وجود اومده در حالت آنلاین باشه.در غیر این صورت فکر نمیکنم پیغام ریپورت مشکل رو بده.
حالا آقا فراز شما تویه آفلاین بشین 10 ساعت فیفا بازی کن اگه یک بار فریز کرد(که بپره تویه منو).معمولا این مسائل اکثرشون به آنلاین بازی بر میگرده.همین بتل 4 هم که کلا باگه منظورم اینه مثلا (حالا تویه ps3ش رو میگم)با فلان گان یا تویه فلان مپ کنسول فریز میشه .امکانش هست تویه فیفا ،سنسیرو مشکل فریز داشته باشه:d

آخرین ویرایش:
من داشتم انلاین بازی میکردم بازی که تموم شد این ارور CE-34878-0 رو داد و وقتی send کردم اومد رو منو

فراز جان برای این مشکلات باید بری به تاپیک خودش :book:
http://forum.bazicenter.com/thread84196/

اما چه بازی این مشکل را داره نام ببر بازیهای مختلفی هست
KZ-BF4-NBF-cod g- این مشکلات براش پیش میاد مثلا برای BF4=

[LTR]
How To Fix CE-34878-0 Error - Battlefield 4 Sony PS4 error

Sony PS4 users have been reporting issues with CE-34878-0 Error when playing Battlefield 4, and we are going to show you how to fix it!

How To Fix CE-34878-0 :

Go to your Settings and sign out of PSN.

Start Battlefield 4 when you reach the main menu hit the PlayStation button to log into PSN.

Once you’re online, start multiplayer and get in a few rounds until the error pops up.

Repeat this process every time you get the error .

Alternatively you can spam the ( X ) button in a bid to beat the error.

Hopefully Dice will come up with a patch for this sooner rather than later!
[/LTR]

فراز جان برای این مشکلات باید بری به تاپیک خودش :book:

اما چه بازی این مشکل را داره نام ببر بازیهای مختلفی هست
KZ-BF4-NBF-cod g- این مشکلات براش پیش میاد مثلا برای BF4=
کجا بزنم ؟ تاپیک مشکلان اینجاس دیگه اشکان جان ;) والا من تو بازی فیفا این مشکل برام پیش اومد
الان تو تاپیک ارور زدم مرسی

آخرین ویرایش:
فکر نمیکم چندین ساعته باشه.چون یه کلیپ دیدم یه بابایی کنسولو رو تویه محفظه شیشه ای بسته قرار داده بود،بعد از 2 الی 3 دقیقه اگه اشتباه نکم چراغ کنسول به قرمز تغییر رنگ داده.
خب واسه ریپورت اون مشکل وقتی آفلاین باشی که پیغام ریپورت رو نمیده دیگه.اصولا زمانی که آنلاین هستی و مشکلی برای کنسول پیش میاد میگه به سونی گزارش بده.
البته توی خونه فکر نکنم کسی دستگاه رو بزار توی محفظه بسته ! ب خب دستگاه بیچاره برای محیط بسته طراحی نشده D: باید تهویه کنه خودش رو . اما در کل مسعله چراغ قرمز برای Overheat هست . اگر در حالت عادی باهاش مواجه نشید راه حلش خاموش کردن دستگاه و منتظر موندن تا خنک شدنش هست . من یکی از دوستان میگفت بعد 9 ساعت بازی یک ضرب دستگاه overheat کرده بود ×__________×

اهان ! من منظورت رو بد متوجه شدم شرمنده ! من گمون کردم میگی فقط موقع انلاین بازی کردن به منوی report میره !

کجا بزنم ؟ تاپیک مشکلان اینجاس دیگه اشکان جان ;) والا من تو بازی فیفا این مشکل برام پیش اومد
الان تو تاپیک ارور زدم مرسی
منظور دوستمون اینه که هر ارور تعریف شده است و سونی براش راه کار گذاشته این ارور شما علتش [TABLE="class: cms_table_style-6, width: 777"]
[TR]
[TD]CE-34878-0[/TD]
[TD]Application has crashed.[/TD]
[TD]Restart the application in the content area.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
و راه حلش رو هم نوشته(راه اندازی مجدد برنامه در منطقه محتوا.)
این ترنس لیت گوگل اصلا بدرد نمیخوره پیشنهاد میکنم زبان رو یاد بگیرین:d(خودم بلد نیستم);)

کجا بزنم ؟ تاپیک مشکلان اینجاس دیگه اشکان جان ;) والا من تو بازی فیفا این مشکل برام پیش اومدالان تو تاپیک ارور زدم مرسی
فراز جان مشکلی نیست.برایه منم یکبار همینجور شد اما گفتم عادیه اینجا نگفتم.فیفا این مسائل عادیه.برایه من افلاین اینجوری شد اخرا بازی بود تعویض کردم امدم تو بازی توپ رفت کرنر بازیکن باید تعویض میشد یک دفعه هنگ کرد صداش قطع شد بازیکنا ثابت موندن هیچ دکمه ایم کار نمیکرد جز ps که میزدی میرفت منو کنسول دوباره ps میزدی میرفت تو بازی اما هنگ بود مجبور شدم از منو بازیو ببندم دوباره رفتم تو بازی.دیگه تا امروز پیشم نیامد اما چیزی ریپورت نکرد چون افلاین بودم اگر انلاین میبودم حتمی مثله ماله شما ریپورت میکرد.جالبه این اتفاقا برایهps3 بازی فیفا هم برام پیش میامد اما تو منو نمیرفت وقتی هنگ میکرد.دستگاه ریست میشد!

دوستان کابل HDMI کامل بره داخل و لق نزنه حله ؟ یعنی مشکلی نداره؟

اگر مشکل نرم و سخت افزاری و منبع تعذیه برق کنسول مشکلی نداشته باشه و TV کنسولت ساپورت کنه و بعد از چند ساعت یا چند روز مشکلی براش پیش نیاد دیگه مشکلی نداره درصد خرابیش ۱تا ۲ درصد است

آقا فراز از پروفایلت با یک پروفایل دیگه بری کار می کنه مال منم اینجوری شده بود آنلاینم بازی نمی کردم همین شروع می شد این ارور می داد

دوستان کمک.کمک.کمک
من چند مین پیش یه ریجن یک گرفتم 2 تومن.از کجا بفهمم سری چندمه؟تولیدو میگم.نکنه خراب باشه؟آخه من پول بازی نداشتم.نمیتونم زیاد باهاش کارکنم یعنی ازش کار بکشم.خیلی خراب دارن؟؟؟؟؟؟چی تو جعبشونه؟

یعنی مشکلات نرم افزاری رو میشه با برنامه یا نرم افزار حل کرد؟
Ps4رو برای بار اول روشن میکنی که اپدیت بشه به اینتر نت نیاز داره؟
ممنون میشم جواب بدید
ما نمیتونم حل کنیم ! با فریمورهای سونی حل میشه
یه مشکل blue pulse هست که فقط که اون باعث خرابی کنسول میشه ( دلایله نامعلومی داره اما مربوطه به siftware failure و hardware failure هست ) یک سری اقدامات هم هست برای انجام دادن که شاید درست بشه اما گارانتی نیست
بله اپدیت طبیعتا به اینترنت نیاز داره . حتما هم اپدیت بکنید !

- - -ویرایش - - -

دوستان کمک.کمک.کمک
من چند مین پیش یه ریجن یک گرفتم 2 تومن.از کجا بفهمم سری چندمه؟تولیدو میگم.نکنه خراب باشه؟آخه من پول بازی نداشتم.نمیتونم زیاد باهاش کارکنم یعنی ازش کار بکشم.خیلی خراب دارن؟؟؟؟؟؟چی تو جعبشونه؟
سری خاصی نداره . کنسولهای جدید همه میره برای ماه اینده و 2 ماه اینده
خرابی هم درصد پایین بود
اگر قرار باشه مشکله جدی داشته باشه تا 10 ساعت احتمالا نشون میده ( پسته بالا رو ببین ! )
موفق باشی
توی جعبه کنسول و دسته و کابلهای مربوطه و earphone

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or