مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون از پاسخ دوستان
والا دکمه پاور هم دو سه باز زیاد نگه داشتم کار نمیکرد اون صفحه هم که بالا اومد فقط دیدم زده بالاش Safe mode دیگه اون نواره خیلی سریع پر شد نتونستم کد ارور چیزی ببینم بعدش هم که بالا اومد گفت دفعه قبل به روش درستی کنسول رو خاموش نکردید بهتره همیشه turn off استفاده کنید که اطلاعاتتون از دست نره.الان هم بازی گذاشتم سالمه شکر خدا
الان داخل Error history هم نگاه کردم چیزی ننونشته
خدا کنه فقط قضاو بلا از سرمون رد شده باشه:-s
اره از برق بره اونو مينويسه همونطور كه نويد گفت براي من هم تو حالت standby يكبار برق رفت همينو نوشت جاي نگراني نيست بازي كن حالشو ببر

دوستان من 2 روزی میشه ریجن 1 گرفتم امروز داخل xmb یا همون منوی اصلی کنسول داشتم میچرخیدم زدم ببینم چقدر شارزدسته مونده که یهو هنگ کرد دکمه پاور رو هی زدم کاری نمیکرد مجبور شدم از برق بکشم کنسول رو ,وقتی دوباره روشن کردم خودش اتوماتیک رفت تو حالت safe mode و یه نواری رو نشون داد که تا 100 پر شد بعد دستگاه دوباره بوت شد و بالا اومد در همین حال قلبم داشت میریخت خدا وکیلی .
به نظرتون مشکل حاد که نیست ؟یه ذره نگران شدم
اینجور مواقع که هنگ میکنه بهترین کار چیه ؟
این اتفاق 7 ساله که برای ps3 من می افته ! اصلا چیز مهمی نیست هنگ کردن توی منوی xmb ! ضمن اینکه شما ممکنه 1000 بار وسط بازی کردن برق خونتون بره و وقتی دوباره بخوای دستگاه رو روشن کنی اون نوار میاد و تا 100 درصد می ره . اینا همش چیزای عادیه و بالای 100 بار برای ps3 من و دوستان اتفاق افتاده . ps4 هم به همین شکل خواهد بود . اصلا موضوع مهمی نیست .

دوستان من 2 روزی میشه ریجن 1 گرفتم امروز داخل xmb یا همون منوی اصلی کنسول داشتم میچرخیدم زدم ببینم چقدر شارزدسته مونده که یهو هنگ کرد دکمه پاور رو هی زدم کاری نمیکرد مجبور شدم از برق بکشم کنسول رو ,وقتی دوباره روشن کردم خودش اتوماتیک رفت تو حالت safe mode و یه نواری رو نشون داد که تا 100 پر شد بعد دستگاه دوباره بوت شد و بالا اومد در همین حال قلبم داشت میریخت خدا وکیلی .
به نظرتون مشکل حاد که نیست ؟یه ذره نگران شدم
اینجور مواقع که هنگ میکنه بهترین کار چیه ؟

خود آدم هم گاهی هنگ میکنه چه برسه به ساخت دست بشر

نگران نباش چیزی مهمی نیست

وقتی باید نگران بشی که کنسول دیگر روشن نشه و بعد از چند ساعت دوباره کار کنه و باز هنگ کنه اینجاست که باید نگرانش باشیم

اقا من الان صفحات اول تاپیک رو میخوندم، متوجه شدم کنسول های ریجن 1 مشکل کابل و فریز و این چیزا دارن! خواستم بپرسم کسی اینجا هست که با کنسول های ریجن 2 هم این مشکل رو داشته باشه؟!

راستی پشت جعبه ی دستگاه باید نوشته باشه Made In Japan یا چین؟!

اقا من الان صفحات اول تاپیک رو میخوندم، متوجه شدم کنسول های ریجن 1 مشکل کابل و فریز و این چیزا دارن! خواستم بپرسم کسی اینجا هست که با کنسول های ریجن 2 هم این مشکل رو داشته باشه؟!

راستی پشت جعبه ی دستگاه باید نوشته باشه Made In Japan یا چین؟!
اون صفحه های اول زمانی بود که دستگاه فقط توی امریکای شمالی که region 1 میشه عرضه شده بود. همه دستگاها ساخت کارخونه FoxConn چین هست و یک تعداد بسیار معدودش هم ساخته شعبه japan بوده . اینکه دستگاه ریجن 1 مشکل داره یا نه همچین چیزی نیست چون همونطور که گفتن همه ساخت یک کارخانه هست.
درصد خرابیا اگر بالا بود sony اعلام میکرد ولی درصده خرابی فقط برای عرضه NA اعلام شده بود .
کلا کنسولها در زمان اولیه عرضه مشکلات دارن و طبیعی هست
من بین 15-16 نفری که میشناسم فقط دو نفر از دوستام کنسولشون مشکل داشت و یکی هم made in japan بود ...
اما کلا مشکلی نیست. کیفیت ساخت بالا هست به نظره من.

اون صفحه های اول زمانی بود که دستگاه فقط توی امریکای شمالی که region 1 میشه عرضه شده بود. همه دستگاها ساخت کارخونه FoxConn چین هست و یک تعداد بسیار معدودش هم ساخته شعبه japan بوده . اینکه دستگاه ریجن 1 مشکل داره یا نه همچین چیزی نیست چون همونطور که گفتن همه ساخت یک کارخانه هست.
درصد خرابیا اگر بالا بود sony اعلام میکرد ولی درصده خرابی فقط برای عرضه NA اعلام شده بود .
کلا کنسولها در زمان اولیه عرضه مشکلات دارن و طبیعی هست
من بین 15-16 نفری که میشناسم فقط دو نفر از دوستام کنسولشون مشکل داشت و یکی هم made in japan بود ...
اما کلا مشکلی نیست. کیفیت ساخت بالا هست به نظره من.

ریجن یک بدون مشکل تبدیل ولتاژ برق قابل استفادست تو ایران؟ منظورم اینه راحت میشه زد برق بدون درد سر و روشن کرد دستگاه رو :D

بچه ها میگن مواظب باشین ریفرشر نباشه دستگاه! یه عکس از جعبه ریفرشر ها بذارین دوستان و مخصوصا ارمان عزیز تو :d

الان دستگاه های جدید اخرین اپدیت مگه نباید باشه !؟؟؟؟؟ یکی میگفت اگه اخرین اپدیت باشه یعنی قبلا روشن شده :|

اینجا تاپیک مشکلات و خریابیهای ps4ه و اسم تاپیک هم خیلی به وضوح این را مشخص کرده
در مورد سوالات مدوم ریجن بهتره و کدوم کارت پلاس داره و امثالهم به قدر کافی تاپیک هست
لطفا رعایت کنین که مجبور به برخورد نشیم

ممنون

بچه ها دسته بازی شما هم خرابی پیدا کرده از ماله من هم یه گولیاش روش کنده شده حالا این هیچی دکمه ها r1 l1 گیر میکنه مثلا codمیخوای نارنجک بندازی دکمه گیر میکنه و روان نیست واقعا کیفیت دستش خیلی اشغاله هنوز یک ماه کار نکرده خرابی پیدا کرده دسته پلی ۳ بعد از ۴/۵سال هنوز مثل روز اولش کار میکنه:|

بچه ها دسته بازی شما هم خرابی پیدا کرده از ماله من هم یه گولیاش روش کنده شده حالا این هیچی دکمه ها r1 l1 گیر میکنه مثلا codمیخوای نارنجک بندازی دکمه گیر میکنه و روان نیست واقعا کیفیت دستش خیلی اشغاله هنوز یک ماه کار نکرده خرابی پیدا کرده دسته پلی ۳ بعد از ۴/۵سال هنوز مثل روز اولش کار میکنه:|
مشکل R1 l1 تا حالا نشنیده بودم ؟ اطمینان داری چیزی روش نریخته ؟ که اینطوری شده ؟
اون مشکله لاستیک روی انالوگ هم خیلیا دارن اما در چه اثر پیش میاد من اصلا نفهمیدم. چندتا از بچه ها اینجا هم دارن در حالی که مثلا من خودم بیشتر از 1 ماه کنسول رو دارم و روز 5-6 ساعت bf4 و بازیهای دیگه زدم ... شاید بیش از 200 ساعت با همین دسته کار کردم و هیچ مشکلی براش پیش نیومده ! نمیدونم شاید فشار اضافی به کناره های انالوگ میاد که اینطوری میشه ؟ من دستم رو روی مرکزه انالوگ میزارم چون فقط اونطوری میتونم با دقت کافی نشونه گیری کنم.

آقا موقع روشن شدن دستگاه دو سه ثانیه یه صدای خر خر نسبتا خفیفی ازش درمیاد
این طبیعیه؟
خر خر ؟ مثلا چه خر خری ؟ اگر بتوی فیلم بزاری بد نیست

ریجن یک بدون مشکل تبدیل ولتاژ برق قابل استفادست تو ایران؟ منظورم اینه راحت میشه زد برق بدون درد سر و روشن کرد دستگاه رو :D

بچه ها میگن مواظب باشین ریفرشر نباشه دستگاه! یه عکس از جعبه ریفرشر ها بذارین دوستان و مخصوصا ارمان عزیز تو :d

الان دستگاه های جدید اخرین اپدیت مگه نباید باشه !؟؟؟؟؟ یکی میگفت اگه اخرین اپدیت باشه یعنی قبلا روشن شده :|
دستگاه اخرین اپدیت فکر نمیکنم روش باشه
برای سری ریفر که خیلی زوده الان . احتمالا سر و کلشون 1-2 ماه دیگه پیدا بشه !

پس طبیعیه
راستی دستگاه چند دقه که روشن میمونه خیلی داغ میشه گرماش هم بیشتر از عقب دستگاه میزنه بیرون مشکلی نیست؟ این ربطی به عمودی و افقی گذاشتن نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or