توضیح میدین منظورتون از این برفک چیه دقیقا؟
کل تصویر مثل قدیما برفکی میشه؟ یعنی کل تصویر برفک داره؟
آرش عکسی از تصویر خروجی کسایی که مشکل دارن نداری؟یک سری پیکسل ها سفیدن توی تصویر خروجی
کسایی که این مشکل رو دارن سونی گفته به 1.52 آپدیت کنید حل می شه که گویا نمی شه
جالب اینه که بعضی ها توی safe mod مشکلی ندارن ولی وقتی دستگاه معمولی می خواد بیاد بالا مشکل دارن
آرش عکسی از تصویر خروجی کسایی که مشکل دارن نداری؟
یه سوال دیگه
این مشکل از همون اول هست یا یهو بوجود میاد؟
کلا چطوریه؟
پ.ن: یاد تلویزیون پارس های سال 1366 افتادم بعد دیدن این فیلم
شما یه زحمت به خودت بده پست اون عزیزی که مشکل داشته رو بخون! hdmi خود کنسول رو اول زده برفک بوده! بعدا که دوباره hdmi رو زده سالم شده! به نظرت کابله خود به خود درست شده؟فقط تخریب ps4 من خودم اولین نفری بودم که مشکل برفکی شدن اینجا اعلام کردم الانم میگم با تعویض کابل حل شد
من نگران نیستم شکر خدا الان ۱ماه دارمش مشکلی هم ندارم با کابل فابریکش هم یکبار در کنسول روشن میکردم درست بود خاموش روشن که میکردم باز بعد از ۱ساعت برفکی میشد تا اینکه بردم به یه tv دیگه وصل کردم دیگه هیچ مشکلی نداشت الانم کابل عوض کردم با tv که برفکی میشد هم دیگه هیچ مشکلی نداره پش مشکل از کابل فکر میکنم منی کنسول دارم و این مشکل داشتم بهتر بتونم نظر بدم تا شما که میخوای بخری و از این مشکل کامل اگاه نیستی موفق باشیشما یه زحمت به خودت بده پست اون عزیزی که مشکل داشته رو بخون! hdmi خود کنسول رو اول زده برفک بوده! بعدا که دوباره hdmi رو زده سالم شده! به نظرت کابله خود به خود درست شده؟
من خودم دارم ps4 میخرم برای چی تخریب کنم؟ شما نگران اینی کنسول خودت هم به مشکل بخوره در نتیجه به خودت دروغ میگی!
این چی را نشون میداد؟دوستان عزیز این ویدئو رو برای مطمئن شدن بچه های بازی سنتر گذاشتم که خیالتون از بابت PS4 های ریجن 1 راحت باشه اگر ویدئوی دیگه ای نیاز داشتید بگید میذارم :bighug:
[video=aparat;JarL5]http://www.aparat.com/v/JarL5[/video]
من نگران نیستم شکر خدا الان ۱ماه دارمش مشکلی هم ندارم با کابل فابریکش هم یکبار در کنسول روشن میکردم درست بود خاموش روشن که میکردم باز بعد از ۱ساعت برفکی میشد تا اینکه بردم به یه tv دیگه وصل کردم دیگه هیچ مشکلی نداشت الانم کابل عوض کردم با tv که برفکی میشد هم دیگه هیچ مشکلی نداره پش مشکل از کابل فکر میکنم منی کنسول دارم و این مشکل داشتم بهتر بتونم نظر بدم تا شما که میخوای بخری و از این مشکل کامل اگاه نیستی موفق باشی
- - -ویرایش - - -
من یادم من همون اول هم این مشکل اعلام کردم تو سایت شما اومدی گفتی سخت افزاری اگه سخت افزاری چرا کابل عوض کردیم درست شد یعنی سخت افزارش درست شد!!!