مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم چه عجله ای پشت سر عده ای از دوستان هست که همین الان که هنوز نه کنسول جا افتاده نه بازیهای درست و حسابی براش اومده و هم قیمتش خیلی بالاست و درصد خرابی هم که مشخص نیست میخوان اقدام به خرید کنند؟

چرا آدم ریسک بکنه و این همه هزینه کنه فقط بخاطر اینکه بگه من لانچ اول رفتم خریدم ولی بقیه نتونستن؟ در آینده ای نزدیک مطمئنا مدلهای جدیدتری با مصرف کمتر و خرابی کمتر از سوی سونی منتشر خواهد شد درست مثل PS3 که اول مدلهای FAT رو منتشر کرد و بعدش مدلهای اسلیم و سوپر اسلیم رو منتشر کرد تا درصد خرابیها و مصرف بالاتر رو کمتر کنه و هر چی کاربر بیشتر صبر کنه مطمئنا بهترین خرید رو میتونه انجام بده...

اقایون خانومو مرتضی دوست منه و خیلی وقته میشناسمش باهم معامله هم کردیم بنده خدا دروغی نداره بیاد بگه خواهشا نمک رو زحمش نذارید یه لحظه خودتونو جای اون بذارید

مصطفی جان شما لطف داری به من مرسی :( امیدوارم برای هیچ کس این مشکل پیش نیاد :( خیلی تو شک هستیم :( اصلا نیمدونم کجای دنیا قرار گرفتم :( بخدا خیلی عاشق بازی و گیمری هستم که لانچ کنسول رفتم پول دادم این کنسول رو خریدم برای ps3 هم اینکار رو کردم :( والا قرار شده بعد از کریسمس بفرستم دبی ببینم چی میشه باز 100 یا 200 تومن هم حاظر هستم خرج کنم فکر میکنم کنسول رو خریدم و بازی رو هم با کنسول خریدم :( چه کنم شانس گند منه دیگه اگه یه جایی غیر از اینجا زندگی میکردم شاید اوضاع خیلی بهتر بود مثل اون دوست عزیزمون تو سوئد مثله یک آدم متمدن کنسول رو برده نمایندگی و عوض کرده ولی اینجا چی..؟ :( چه خاکی به سر کنم.؟ :(

- - -ویرایش - - -

نمیدونم چه عجله ای پشت سر عده ای از دوستان هست که همین الان که هنوز نه کنسول جا افتاده نه بازیهای درست و حسابی براش اومده و هم قیمتش خیلی بالاست و درصد خرابی هم که مشخص نیست میخوان اقدام به خرید کنند؟

چرا آدم ریسک بکنه و این همه هزینه کنه فقط بخاطر اینکه بگه من لانچ اول رفتم خریدم ولی بقیه نتونستن؟ در آینده ای نزدیک مطمئنا مدلهای جدیدتری با مصرف کمتر و خرابی کمتر از سوی سونی منتشر خواهد شد درست مثل PS3 که اول مدلهای FAT رو منتشر کرد و بعدش مدلهای اسلیم و سوپر اسلیم رو منتشر کرد تا درصد خرابیها و مصرف بالاتر رو کمتر کنه و هر چی کاربر بیشتر صبر کنه مطمئنا بهترین خرید رو میتونه انجام بده...

فقط عشق همین..!!امیدوارم حرف دل من رو متوجه شده باشی :( گیم واسه من دنیای دیگه داره :(

فقط عشق همین..!!امیدوارم حرف دل من رو متوجه شده باشی :( گیم واسه من دنیای دیگه داره :(

دوست عزیز بخدا منه نوعی که خودم دستم توی خرج هست کامل درک میکنم که برای یک کارمند یا یک کارگر یا یک هموطن ایرانی که به زحمت پول در میاره برای یک کنسول 500 دلاری 2.5 میلیون هزینه کنه و با کلی خطر ریسک خرابی کنسول...گرونیه بی اندازه قیمت بازیها و مشکلات اخیر وصل نشدن به PSN فقط بخاطر عشقی که شما ازش حرف میزنید خودشو بدبخت کنه....

بخدا ظلمه اینکار...نکنید اینکارو در حق خودتون...آدم یکم دیرتر خرید کنه نه آسمون به زمین میاد و نه عشقی که به بازی داره از بین میره....

دوست عزیز بخدا منه نوعی که خودم دستم توی خرج هست کامل درک میکنم که برای یک کارمند یا یک کارگر یا یک هموطن ایرانی که به زحمت پول در میاره برای یک کنسول 500 دلاری 2.5 میلیون هزینه کنه و با کلی خطر ریسک خرابی کنسول...گرونیه بی اندازه قیمت بازیها و مشکلات اخیر وصل نشدن به PSN فقط بخاطر عشقی که شما ازش حرف میزنید خودشو بدبخت کنه....

بخدا ظلمه اینکار...نکنید اینکارو در حق خودتون...آدم یکم دیرتر خرید کنه نه آسمون به زمین میاد و نه عشقی که به بازی داره از بین میره....

والا بخدا اگه قرار بود همه ی پول رو خودم بدم شاید اینکارو نمیکردم چرا دروغ بگم..! :( ولی دادشم من رو شیر کرد از بس دم گوش من خوند و خوند که سری اول خیلی خوب در میاد...!!!!بیا نصف نصف بزاریم بخریم..!!بعد داداشم کارش دوبی هست یعنی همش میره و میاد رفته بود تو عجمان این کنسول رو توی یک مرکز خرید دیده بود اومد تعریف کرد اصلا شبا نمیتونستم بخوابم..!!!باورت میشه.؟تا آخر خریدیم :( شد دیگه عیب نداره :( یه بنده خدایی هم میره یه ماشین میخره 300 میلیون یه پراید میاد میزنه بهش 20 میلیون خرج میزاره رو دستش :( یا پولش رو یه جورایی از دست میده :( عیب نداره نمیتونم خودم رو بکشم که ..!!وسیله ی برقی یعنی همین :( تضمینی نداره :( فقط میتنم دعا کنم برای هیچ کس پیش نیاد همین :( اگه فرستادم دبی درست شد میام اینجا همه رو راهنمایی میکنم :( ممنون.

مصطفی جان شما لطف داری به من مرسی :( امیدوارم برای هیچ کس این مشکل پیش نیاد :( خیلی تو شک هستیم :( اصلا نیمدونم کجای دنیا قرار گرفتم :( بخدا خیلی عاشق بازی و گیمری هستم که لانچ کنسول رفتم پول دادم این کنسول رو خریدم برای ps3 هم اینکار رو کردم :( والا قرار شده بعد از کریسمس بفرستم دبی ببینم چی میشه باز 100 یا 200 تومن هم حاظر هستم خرج کنم فکر میکنم کنسول رو خریدم و بازی رو هم با کنسول خریدم :( چه کنم شانس گند منه دیگه اگه یه جایی غیر از اینجا زندگی میکردم شاید اوضاع خیلی بهتر بود مثل اون دوست عزیزمون تو سوئد مثله یک آدم متمدن کنسول رو برده نمایندگی و عوض کرده ولی اینجا چی..؟ :( چه خاکی به سر کنم.؟ :(

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز من احساس شما درک میکنم شوکی که به آدم وارد میکنه خیلی دردناکه من ۳۷ ساعت خواب خوراک نداشتم کنسول خریدن این ریسکها را داره در یکی از پستهام نوشتم مثل تخم مرغ شانسی که یک درصد خرابی کنسول به نام ما میفته در یک کشور ساپورت نداره و در یک کشور دیگر ساپورت داره پس دادن کنسول من ربطی به ساپورت سونی نداره به قوانین این کشوری که زندگی میکنم داره حتی اگر کنسول هم خراب هم نباشه من باز حق دارم کنسول را پس بدهم و پول را کاملا در یافت کنم ولی یک موضوعی که مهم است شک روحی است به آدم وارد میشه مثل من شما و ۱۰۰ نفر دیگر که روز اول کنسول خراب بشه نه بعد از ۱۰ ماه یا ۱ سال میدانی چرا در آمریکا ساپورت سونی خیلی خیلی بهتر از اروپا و آسیا و ... است چون در آمریکا فرد میتواند از نظر روحی روان در خاست غرامت بکنه
از فلان کمپانی .

-----------------------------------------------------------------
این مشکل بعد از چند ساعت کار کردن یا چند روز
دوست عزیز این راهنمای را میکنم شاید کمکی باشه

تمام کابلها را از کنسول بیرون بکش

با کمک یک فلش مموری فایل ریکاوری به روز رسانی به کنسول وصل کن

دو باره کابلها را وصل کن گیم پد را با کابلش هم وصل کن

دکمه پاور را ۷ ثانیه نگر دار تا ۳ بار بیپ از کنسول شنیده بشه

به سیف مود وارد میشی آخرین گزینه انتخاب کن و بگزار دستگاه فرمت و بعد به روز رسانی انجام بشه انید وارم دستگاهت مشکلش حل بشه .

آخرین ویرایش:
کاربر ™MASOUD 3 یه خورده تو پستایی که میدی آروم تر حرف بزن و به سن و سال کسی هم کاری نداشته باش. اینجا اگه قرار بود برای حرف از خرابی حتما نیاز به مدرک (عکس و فیلم و ...) باشه، تو پست اول تذکر داده میشد پس کسی موظف نیست برای حرفی که میزنه برای کسی عکس و فیلم آپلود کنه. جو دوستانه است و بر پایه اعتماد. شما به شخصی که این حرفا رو میزنه اعتماد نداری، به حرفش گوش نکن.
جو تاپیک رو خراب نکنین با این حرفا و بذارین تاپیک آروم به روند خودش ادامه بده.

به دوستانی که کنسولشون خراب شده تسلیت میگم
یه پیشنهاد دارم، می‌شه اگر زحمتی نباشه یه عکسم از نوع مشکل یا خرابی‌ بذرید؟ (البته اگر مایل هستید، اجباری نیست)
به نظر من اینجوری بهتر هست، و هیچ کسی‌ بهتون شک یا تردید نمیکنه،
با تشکر

لانچ اول رجین 1 نه خودمون از دبی خریدیم یعنی پول گذاشتیم باهم خریدیم..!!وکیوم کاملا پلمپ بود از هر نظر روی دسته ها مشما داشت قشنگ بوی نویی میداد..!!اولین بازیمون هم کیل زون بود که البته اون رو از کسی کرایه کرده بودیم رجین بازی هم 2 هست..!!خلاصه الان هنگ کردیم اصلا نمیدونیم کجای دنیا قرار گرفتیم از بس شوکه بزرگی بود..!!پیشه هیچ کس هم نبردیم جز نمایندگی خیابان آزادی اون هم که کلا یه مشت دیوانه هستن هیچ چیزی بلد نیستن جز پوشیدن لباس کادر سونی..!!!

اشتباه كرديد ديگه،اين فروشنده هاى هندى و پاكستانى متفرقه تو امارات از فروشنده هاى وطنى دزد ترن.
شما كابلى كه دستگاهو باهاش وصل ميكنى تلوزيونو عوض كن و يبارم سعى كن تو حالت safe mode دستگاهو بيارى بالا.

دوستان من بعضي وقت ها فيفا رو كنسول ميزارم اولش كه سي دي رو ميزارم تا كامل وارد منو بازي بشه يه صدا خيلي بلندي از كنسول مياد ولي وارد منو ميشه به كل عادي ميشه و صدا قطع ميشه و بعضي وقت ها هم ميزارم اصلا صدايي نمايد و عادي وار بازي ميشه اون صداي بلند طبيعي ؟؟؟

دوستان من بعضي وقت ها فيفا رو كنسول ميزارم اولش كه سي دي رو ميزارم تا كامل وارد منو بازي بشه يه صدا خيلي بلندي از كنسول مياد ولي وارد منو ميشه به كل عادي ميشه و صدا قطع ميشه و بعضي وقت ها هم ميزارم اصلا صدايي نمايد و عادي وار بازي ميشه اون صداي بلند طبيعي ؟؟؟
مشكل كه ميگي فقط تو فيفا داري؟ اگه اره كه مشكل از فيفا هست.

اره فيفا رو وارد كنسول ميكنم اونم بعضي وقت ها يه صدا بلند از كنسول مياد بعد از چند دقيقه صدا قطع ميشه
فراز جان عادیه حساس نباش برایه منم همینه اول دیسک با سرعت بالا میچرخونه اما وقتی به ارم ایی ای میرسی یهو صداش قطع میشه دیسک نمیچرخه از هارد اجرا میشه برایه منم همینه .

فراز جان عادیه حساس نباش برایه منم همینه اول دیسک با سرعت بالا میچرخونه اما وقتی به ارم ایی ای میرسی یهو صداش قطع میشه دیسک نمیچرخه از هارد اجرا میشه برایه منم همینه .
اره نويد جان دقيقا ارم ea نشون ميده قطع ميشه ممنونم

به نظر من که اقا مسعود حرف منطقی زدند ...
من خودم حتی اگه خدا تومن پول داشتم باز هم عجله نمی کردم...
همیشه کنسول های لانچ چنین مشکلاتی دارند و یه فرد باید از تجربش استفاده کنه و از چند نفر هم بپرسه تا یکم اطلاعات کسب کنه...
حالا اتفاقیه که افتاده.خودم هم میدونم پول دراوردن چه قدر سخته ولی دعا میکنم هیچ وقت کنسول کسی مشکل پیدا نکنه و اون کسانی هم که کنسولشون خراب شده بتونن پولشون رو پس بگیرن...
در ضمن اقای اشکان شما بیا این ور میفهمی چه خبره ... قیمت دارن میدن وحشتناک !!! یکی میده 2.900 یکی میده 2.500 و ... خلاصه یه وضیعه.قیمت اصلی کنسول 400 دلاره و اگه با دلار 3000 تومنی حساب کنیم کل ارزش کنسول میشه 1200 میلیون تومن!:)ولی متاسفانه همین ایرانی ها میرن از دبی تهیه میکنن خود فروشنده هایی که تو دبی هستند قیمت رو بالاتر میدن ایرانی ها هم میان میگیرن یه قیمت خودشون اضافه میکنن و قیمت یه چیز الکی درمیاد!!خلاصه صبر کنین اتفاقی نمی افته... تا 10 سال دیگه هم کنسول هست.حتی مدل های جدیدتر ps4 میاد...
اقا مسعود شرمنده طرز نوشتنم یکم شبیه شما شد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or