مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از چه مدت اینجوری شد و هنگام بازی کردن ویا روشن کردن کنسول؟تونستی تعویض کنی کنسولو؟
اقداماتی که سونی گفت مثل چک کردن هارد کنسول که ببینید درست جا رفته باشه؟
با جازه اقا اشکان بعد از 6 ساعت تو بازی هنک کرده دیگه روشن نشده ایشون خارج کشور هستند وکنسولشون رو فکر کنم عوض کرده باشند

بعد از چه مدت اینجوری شد و هنگام بازی کردن ویا روشن کردن کنسول؟تونستی تعویض کنی کنسولو؟
نهایتا توی 10 ساعته اولیه این اتفاق میفته
منم دستگاهه دوستم حدودا 6-7 ساعتی کم و بیش کار کرد روزه اول یک سره و در حال بازی کردن AC4 هنگ کرد و دیگه بالا نیومد دستگاه و فقط blur pulse میده . همه اقداماته لازمه هم انجام دادیم حتی safe boot هم بالا نمیومد. معلوم بود که مشکل داره .

آقا کم کم داریم میترسیم.
درصده خرابیا بعد از لانچ NA به صورت رسمی فکر نکنم اعلام شده باشه . اما کم بوده
منم تو دوستام 5 نفر Ps4 خریدیم که فقط یک نفر همچین مشکلی داشت. کنسول خودمم بیش از 30 ساعت کار کرده مشکلی نبوده اصلا. نگرانش انقدر نباش D:

همانطور که که دوستان نوشتن ۶ ساعت تعویض نکردن ساپورت سونی برای ۱۵ دقیقه صبر برای وصل شدن و صحبت که اینکارها را انخام بده کابل HDMI چک کن هارد دیسک را چک کن و .... و گفتم همه این کارها را انجام دادم آخر گفت کنسول را به فروشگاهی که خریدین بفرستید و ۱۵ دلار به جیب زد .

با ساپورت فروشگاه تلفن زدم مشکل را گفتم آنها هم گفتن کنسول را برای ما بفرست . گفتم کنسول جدید برام میفرستین گفتن نه تمام شده و از طرف سونی هیچگونه اطلاعاتی برای کنسولهای که خراب شدن تعمیر یا تعویض و چه مدتی طول میکشه و .... نداریم .کنسول را فرستادم باز تلفن زدم گفتم از خریدم پشیمان شدم و پول را پس گرفتم .

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز متاسفانه کنسول برادر من هم به کما رفت 2 میلیون 300 هزار تومن بی زبون رو هوا معلقه..!! :( چند شبه خواب و خوراک نداریم :( دارم به همه اخطار میدم چون تو اینجا(خ ر ا ب ش د ه)زندگی میکنیم دستمون به جایی بند نیست و پول کنسول وحشتناک گرونه نخرید مثل ما شور حسینی برتون نداره جو زده بشید فکر کنید همین الان سونی میاد دم خونتون ازتون تقدیر میکنه که لانچ اولی هستید..!!! نه سونی به فکر امثال منه نه کسه دیگه ای نمایندگی هم فرق دوغ از دوشاب تشخیص نمیده..!!امیدوارم برای هیچ کس این اتفاق نیافته واقعا سخته آدم دیوانه میشه..!!موقع بازی kill 4 بود دستگاه آپدیت خواست وقتی آپدیت کردم دیگه بالا نیومد..!!توصیه برادرانه ی من اینه فعلا دست نگه دارید..!!

دوستان عزیز متاسفانه کنسول برادر من هم به کما رفت 2 میلیون 300 هزار تومن بی زبون رو هوا معلقه..!! :( چند شبه خواب و خوراک نداریم :( دارم به همه اخطار میدم چون تو اینجا(خ ر ا ب ش د ه)زندگی میکنیم دستمون به جایی بند نیست و پول کنسول وحشتناک گرونه نخرید مثل ما شور حسینی برتون نداره جو زده بشید فکر کنید همین الان سونی میاد دم خونتون ازتون تقدیر میکنه که لانچ اولی هستید..!!! نه سونی به فکر امثال منه نه کسه دیگه ای نمایندگی هم فرق دوغ از دوشاب تشخیص نمیده..!!امیدوارم برای هیچ کس این اتفاق نیافته واقعا سخته آدم دیوانه میشه..!!موقع بازی kill 4 بود دستگاه آپدیت خواست وقتی آپدیت کردم دیگه بالا نیومد..!!توصیه برادرانه ی من اینه فعلا دست نگه دارید..!!

شاید بد آپدیت کردی ؟!
شاید فایلت خراب بوده !!
وسط آپدیت قطع نشد؟!

شاید بد آپدیت کردی ؟!
شاید فایلت خراب بوده !!
وسط آپدیت قطع نشد؟!
نه رفتیم ناهار داشتیم کیل زون بازی میکردیم برگشتیم پسر عموم گفت وصل کن به اینترنت ببینیم چه خبره چیکار میشه کرد با این کنسول وصل کردیم نوشت آپدیت نیاز داره ماهم که زیاد چیزی بارمون نیست نتنها ما بلکه از هرکی میپرسم کنسول جیدیده جدیده هرکی هم میگه الکی میگه بعد اومدیم بازی رو آپدیت کردیم یه صفحه ی آبی باز شد نوشت برای سرچ در مروگر و بازی هم زمان نیاز با آپدیت پروفایل دارید آپدیت کردیم کنسول ریست شد بعد بالا اومد رو آرم ps4 گیر کرد بعد چراغ شروع به چشمک زدن کرد هر کاری کردیم کنسول اصلا منو بالا نمیده ما ببنیم چیکار کردیم..!!!دیگه داریم دیوانه میشیم هیچ دلیل منطقی توش وجود نداره همش هنگ فریز هنگ فریز.!!!!!!!!

کنسول شما رجیون 1 هستش یا 2. از فروشگاه اینترنتی خرید کردید یا مغازه. پیش فروشنده یا کسی دیگه بردین نشون دادید ؟!

لانچ اول رجین 1 نه خودمون از دبی خریدیم یعنی پول گذاشتیم باهم خریدیم..!!وکیوم کاملا پلمپ بود از هر نظر روی دسته ها مشما داشت قشنگ بوی نویی میداد..!!اولین بازیمون هم کیل زون بود که البته اون رو از کسی کرایه کرده بودیم رجین بازی هم 2 هست..!!خلاصه الان هنگ کردیم اصلا نمیدونیم کجای دنیا قرار گرفتیم از بس شوکه بزرگی بود..!!پیشه هیچ کس هم نبردیم جز نمایندگی خیابان آزادی اون هم که کلا یه مشت دیوانه هستن هیچ چیزی بلد نیستن جز پوشیدن لباس کادر سونی..!!!

لانچ اول رجین 1 نه خودمون از دبی خریدیم یعنی پول گذاشتیم باهم خریدیم..!!وکیوم کاملا پلمپ بود از هر نظر روی دسته ها مشما داشت قشنگ بوی نویی میداد..!!اولین بازیمون هم کیل زون بود که البته اون رو از کسی کرایه کرده بودیم رجین بازی هم 2 هست..!!خلاصه الان هنگ کردیم اصلا نمیدونیم کجای دنیا قرار گرفتیم از بس شوکه بزرگی بود..!!پیشه هیچ کس هم نبردیم جز نمایندگی خیابان آزادی اون هم که کلا یه مشت دیوانه هستن هیچ چیزی بلد نیستن جز پوشیدن لباس کادر سونی..!!!

مگه میشه با رجیون 1 ، بازی رجیون 2 رو اجرا کرد ؟!! چون من تازه اومدم تو خط پلی استیشن و قبلاً ایکس باکس داشتم.

کسایی که مشکل بالا اومدن پلی استیشن 4 رو تلوزیون هاشون دارن برن سایت همون مدل تلوزیون و Firmware تلوزیونشون رو عوض کنن الا مثلا سونی برای یک سری از تلوزیون هاش Firmware جدید داده برای کار کرد بهتر با کنسول پلی استیشن 4 .

فکر کنم شرکت های دیگه هم داده باشن .

درضمن آموزشش رو هم در سایت نوشته که چه جوری باید Firmware تلوزیون رو به روز کرد که البته بعضی از تلوزیون ها و مدلشون نحوه به روز کردن Firmware هاشون با هم فرق داره .

واقعا وقتی میشنوم یک سری از دوستان کنسول خریدن و دچار مشکل شدن الان دارم میگم واقعا کار درستی کردم که فعلا عجله ای برای خرید کنسول ندارم . اینجا دست ما به هیچ جا نمیرسه کنسول خراب باشه واقعا به دردسر بزرگی میفتیم !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or