مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه اشکان جان:-o.:-)] راستی یه چیز یادم اومد به نظرم بهترین کابل hdmi اون کابل های خاکستری فابریک رو xbox360 هستنند. راهی نداره بفهمی چه ورژن هستنند 1.3باشه خوبه.
پس تی ویت قدیمیه ماله ۲۰۰۸ است
Xbox 360 Elite is HDMI 1.2

اسلیم ۱.۳ ۱.۴ ساپورت داره ولی سیمشو نمیدانم

آخرین ویرایش:
پس تی ویت قدیمیه ماله ۲۰۰۸ است
Xbox 360 Elite is HDMI 1.2

اسلیم ۱.۳ ۱.۴ ساپورت داره ولی سیمشو نمیدانم
یعنی اشکان زدی تو خال ممنون. والا 2008 هست ولی پنلی که روی این تی وی ها هست هیچ جا ندیدم از لحاظ کیفیت و کنتراست. بهرحال دستگاه رو میخرم با توکل به خدا انشالله که مشکلی پیش نمياد.

- - -ویرایش - - -

دوستان بیخیال استرس چی!!! درسته که گفتم تست کردم رو دوتا تیوی پرش داشت تصویر اما این دوتا ال سی دی زیر خاکی حساب میشن خیلی قدیمیه دیگه تولیدم نمیشه نمیدونم چندتا از اینا در حاله حاظر داره کار میکنه اخه همین دو ال سی دی که گفتم ما اصلا ازش استفاده نمیکنیم چون پیکسلاش چند ردیف سوخته فقط به عنوان تست ازشون استفاده کردمحق با اقا رضاس احتمالا رو تیویا خیلی اتیقه که ورژن اچ دی ام ای پایینه مشکل داره.من حتی رو تیوی داغون ایکس ویژن که ایرانیه ۲۰۰ تومن گرفته بودمم امتحان کردم اوکی بود.همین مونده دوتا فروشنده بیان بخونم تو این اوضاع خر تو خری بگن ۳۰۰تومن اضافه قیمت چون پی اس ۴ ثاپورت میکنه:دی البته خنده نداره گریه دار اما چکنیم

نوید جان firmware تی وی رو اپدیت کردی ؟ فکر کنم مشکل اجرا رو اون تی وی ها از Firmware باشه...!!!!

نوید جان firmware تی وی رو اپدیت کردی ؟ فکر کنم مشکل اجرا رو اون تی وی ها از Firmware باشه...!!!!
نه داداش اینکار نکردم.حق با شماست با اینکارم اوکی میشه اما من از این تیوی ها استفاده نمیکنم هر دوشون دو ردیف پیکسلاش سوخته.الان تیوی که برایه گیم دارم مشکلی ندارم.اون پستم برایه این بود که بگم تست کردم دوستان از نگرانی در بیارم این مشکل فقط روالسیدی های خیلی قدیمی ممکنه اتفاق بیافته تازه به قول شما فریمور تیوی هم بروز بشه که دیگه اصلا مشکلی نیست.من اون تیویها رو اصلا دست نزدم و اپدیت نکردم.ممنون از نکته ای که گوش زد کردی داداش.

نه داداش اینکار نکردم.حق با شماست با اینکارم اوکی میشه اما من از این تیوی ها استفاده نمیکنم هر دوشون دو ردیف پیکسلاش سوخته.الان تیوی که برایه گیم دارم مشکلی ندارم.اون پستم برایه این بود که بگم تست کردم دوستان از نگرانی در بیارم این مشکل فقط روالسیدی های خیلی قدیمی ممکنه اتفاق بیافته تازه به قول شما فریمور تیوی هم بروز بشه که دیگه اصلا مشکلی نیست.من اون تیویها رو اصلا دست نزدم و اپدیت نکردم.ممنون از نکته ای که گوش زد کردی داداش.

داداش به نظرت رو مانیتورم جواب میده ؟ اخه اون که فریمور نداره که ! مانیتور جدیده 23 اینچ مال الجی full hd ! اسمش D2342P ! به نظرت جواب میده ؟

داداش به نظرت رو مانیتورم جواب میده ؟ اخه اون که فریمور نداره که ! مانیتور جدیده 23 اینچ مال الجی full hd ! اسمش D2342P ! به نظرت جواب میده ؟
اره داداش برایه چی جواب نده اگر جدیده مطمئنم که جواب میده اخه پورت اچ دی ام ای تو مانیتور ها و تیوی هایه جدید ورژنش بالاتر از ۱.۳ هست میگم با تیوی ال ایدی ایکس ویژن ۲۴ اینچ ایرانی بدون هیچ مشکل جواب داده رو این مانیتور ها و تیوی هایه جدید شک نکن مشکلی نداره اینقدر هم استرس به خودت وارد نکن داداش.

دوستان اخه عجیبش این بود که برای من با 3d display خود سونی این داستان پیش اومد ولی شاید ریست فکتوری کنم درست بشه نمیدونم بعد از این اپدیت هم تست نکردم رو اون tv

از مدل ps 3d display داری منهم این را دارم
playstation-3d-display.jpg

میگم اشکان جان شما دستگاهت رو تیوی دیگه هم اصلا تست کردی؟

تست کردم باز همان مشکل پیش میامد کابلهای HDMI را هم عوض کردم باز نشد

مشکل دستگام تصویر کرش میکرد و یک دفعه خاموش میشد تا چند ساعت دو باره کار میکرد و گاهی بعد از۱۰ دقیقه تا ۲ ساعت دو باره همان اشکال پیش میامد مشکل دستگام از HDMI نبود

شنیدم تو e3 موقع نمایش ps4 هنگ کرده بود واسه شما هنگ میکنه ؟ تا حالا غیر از مشکل hdmi چیز دیگه هم بوده ؟

میبخشید اگه سوالم تکراریه
هنگ که مشکلی هست که همیشه باپرجاست :) بتا به دلایله مختلف پیش میاد . من حدودا 1 ساعت با 4 ور رفتم و بازی هم هنوز نکردم هنگی نبود.
مشکل HDMI همچنان روی تعدادی از دستگاها هست. اگر میخوای برطرف بشه باید 3-4 صبر کنی که مثلا به مرحله بعدی تولیدات برسه که از این نظر ممکنه برطرفش کنن. اما این مشکل و Blue Pulse بوده تا به امروز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or