hadi_foshist
کاربر سایت
مرسی مهدی جان ممنونم از لطفتفراز عزیز به خدا خیلی خوشحال شدم مشگلت حل شده. برا خودت صفا کن با ps4 انشالله ما هم گرفتیم یه تیم تشکیل میدیم بر تبادل بازی. آقا نوید عزیز دیشب هم با هم تدابیری داریم فراهم میکنیم. موفق باشی
یک تعداد از دستگاها مشکل داشتهدوستان من هفته یبعد میخرم مشکلی که نداره اگه بخرم یا حل شدنی هست که
دقیقا همینطور من خودم رو این قضیه حساس شدم تا به حال رویه ۸تا تیوی تست گرفتم تا الان از سه برند ال جی -سامسونگ - سونی تو مدلایه مختلف ۶تا ال ایدی ۲تا ال سی دی .رو اون ۶تا بدون مشکل بود رو همه پورتایه اچ دی ام ای.اما اون دوتا ال سی دی که ماله اولین ال سی دیا سامسونگ تو بازار بودن مشکل داشت !نمیدونم سری چنده اما وقتی روشن میشن یه نور ابی به صورت خط زیرش روشن میشه ۳۲ اینچه این هر سه پورتش تصویرش پرش داشت یا همون اول که روشن میکردی یا وسط بازی خودش نشون میداد.اما از همه عجیبتر ال سی دی دومی بود سامسونگ ۴۲ اینچی اینم مدلش از همون سریا اول بود این یکی رویه دوتا پورتش تصویر میپروند رو پورت سومش فکر کنم بود ۳۰-۴۰ دقیقه بازی کردیم مشکلی پیش نیامد!دیگه دورو برم تیوی نمونده که تست نگرفته باشم.البته اینم بگم این تیویا که ۴باهاشون مشکل داشته، مثله آینه هم ۳۶۰ هم ۳روشون بازی میشه علاوه بر سینما خانواده منظور وسایلی بهش وصله که با اچ دی ام ای کار کنه بدونه هیچ مشکلی!اما رو ۴ ایراد داره.دلیلش کسی دراورد اینجا بگه ماهم بدونیم مشکل از کجاس.اون مشکل لرزش تصویر و برفک رو جایی میخوندم که ps4 با بعضی از tv ها کلا مشکل داره! دلیلش رو نمیدونم اما میدونم مشکل کابل hdmi نیست!
واقعا این قضیه کار نکردن با یه سری تی وی خیلی جالبه! اگه مشکل hdcp بود که الان همه تیوی ها این قابلیت رو دارن! اگه بحث رزولوشن بود که خوب کلا نشون نمیداد!دقیقا همینطور من خودم رو این قضیه حساس شدم تا به حال رویه ۸تا تیوی تست گرفتم تا الان از سه برند ال جی -سامسونگ - سونی تو مدلایه مختلف ۶تا ال ایدی ۲تا ال سی دی .رو اون ۶تا بدون مشکل بود رو همه پورتایه اچ دی ام ای.اما اون دوتا ال سی دی که ماله اولین ال سی دیا سامسونگ تو بازار بودن مشکل داشت !نمیدونم سری چنده اما وقتی روشن میشن یه نور ابی به صورت خط زیرش روشن میشه ۳۲ اینچه این هر سه پورتش تصویرش پرش داشت یا همون اول که روشن میکردی یا وسط بازی خودش نشون میداد.اما از همه عجیبتر ال سی دی دومی بود سامسونگ ۴۲ اینچی اینم مدلش از همون سریا اول بود این یکی رویه دوتا پورتش تصویر میپروند رو پورت سومش فکر کنم بود ۳۰-۴۰ دقیقه بازی کردیم مشکلی پیش نیامد!دیگه دورو برم تیوی نمونده که تست نگرفته باشم.البته اینم بگم این تیویا که ۴باهاشون مشکل داشته، مثله آینه هم ۳۶۰ هم ۳روشون بازی میشه علاوه بر سینما خانواده منظور وسایلی بهش وصله که با اچ دی ام ای کار کنه بدونه هیچ مشکلی!اما رو ۴ ایراد داره.دلیلش کسی دراورد اینجا بگه ماهم بدونیم مشکل از کجاس.
عزيزان با چندين مدل TV آزمايش كردم متوجه شدم با TV هاى نسبتاً قديمى ساپورت نميشه حتى TV هاى جديد ارزان قيمت اكثراً پورت هاى HDMI ورژن 1.3 به پايين دارند و دقيقاً بخاطر ساپورت نكردن پورت هاى HDMI از ورژن حداقل 1.3 هست.
البته قابل ذكر هست در آينده اى نزديك با آپديتى كه SONY خواهد كرد PS4 به فرمت بالاتر يعنى HDMI 2.0 ارتقاء ميكنه.
خدارحم كنه كه از 1.3 ساپورت بشه چون SONY تاكيدش حداقل رو 1.4 هست.
در ضمن بعضى مدلها 1 يا 2 پورت از ورژن 1.3 يا 1.4 ساپورت ميكنند.و بقيه 1.2 هستند.
این TV 3D BRAVIA SONY KDL-42W804A از HDMI 2 پشتیبانی میکنه ؟ من هرچی گشتم اطلاعاتی پیدا نکردم
مشکلی نخواهد بوداین قضیه مشکل کابل چیه ؟ ورژنش! ؟بهم استرس وارد کردین ! من میتونم به مانیتورم وصلش کنم؟ به این :
LG Cinema 3D Monitor D2342P | 23” Full HD 3D LED Monitor - LG Electronics UK
این TV مشکلی نداره توی پردازش تصویراین TV 3D BRAVIA SONY KDL-42W804A از HDMI 2 پشتیبانی میکنه ؟ من هرچی گشتم اطلاعاتی پیدا نکردم
خیلی بعیده نرم افزاری باشه! چند پست بالاتر گفتم با بعضیا کار میکنه رو بعضیا مشکل داره! احتمال داره بخاطر بعضی قطعات باشه!این قضیه مشکلاتی که گزارش شده مثل برفک و پرش میتونه ( میتونه ! شایدم نه ) با اپدیت دستگاه برطرف بشه
میشه 2 تا tv معرفی کنی که 60 فریم رو پخش نمیکنن؟اطلاعات 3d - 2d - 30/60fps توی وضوح تصویر بالاتر داره .
یکم سرچ کنید بد نیست! اصلا مشکل tv ها نیستن! هنوز هیچ کسی نمیدونه چرا اینطور میشه اما میگن وقتی کابل عوض میکنن تغییری حاصل نمیشه!این TV مشکلی نداره توی پردازش تصویر
دوست عزیز اصلا نگران نباش به دلایل زیر:بچه ها منم سفارش دادم از اروپا تا اوایل دی میرسه ولی خیلی نگران مشکلاتشم.آخه تمام داراییم همین بوده که دادم.خدا بخیر کنه