انلاینم میشه زد
اگه اینجوری باشه که عالیه ! با پول 1 بازی میشه 3 تا بازی خرید ! بعد این روش هیچ مشکل یا دردسر خاصی نداره ؟
انلاینم میشه زد
آز روی کنسول مستقیم بزنی میره stand by . چراغ نارنجی نشانه standby هست. برای خاموش کردن کنسول باید 7 ثانیه power رو نگه داری بعد خاموش میشه.من همیشه دستگاه رو با دسته خاموش میکنم ...امروز بطور اتفاقی اومدم از رو خود دستگاه خاموش کنم ولی چراغ نارنجی شد از چیه؟؟؟؟
1. ؟؟؟سلام من چهار تا سوال دارم لطفا با صبر جواب بدین ناراحت نشین سوال مهمی ممکنه نباشه اما خوب دیگه پرسیدم
1- دوستان من تو چند پست اول خوندم سیم رادیو بخریم واسه دستگاه رجیون دو بهتره من خریدم . از این هایی خریدم که واسه امپلی فایرو اینا استفاده میشه کلفته تا سیصد ولت هم جا به جا میکنه ایرادی نداره نه ؟
2- یک دوهفته ای شده دیسک داخل دستگاه خیلی بد صدا میده البته من واسم مهم نیست تا کار میکنه یک صدای چرخش نرم داشت قبلا الان صدا بدی میده نمیدونم چرا ؟
3- بازی اپدیت ورو حالت استند بایی گذاشتم رو دانلود . تمام که شد خاموش که می کردم دو تا بوقق زد خاموش شد چرا ؟
4- از بعد اپدیت دو یک بار صفحه تلویزیون قطع وصل شد واسم اهمیتی نداشت اما چند روز بعدش روشن کردم دوتا پرش زد تصویر قطع و وصل شد اومد قبلا اینطوری نبود چرا ؟
خدا خیرتون بده که خیالمو راحت کردین امروز پیش یه فروشنده دیگه رفتم اونم حرفهای شماروزد و خندید به اون یارو واقعا خوشحالم اقلا تو این مملکت که دستمون به جایی بند نیست ولی توی همچین فرومهایی دوستانی هستند که دلسوزانه سعی دارن مشکلات دوستانو حل کنند داداش گلم که گفتی نوار زیرشو در بیارم، منظورتو دقیق نفهمیدم میشه دقیق بگی چیکار کنم؟ من وسواسم یخورده بیشتر توضیح بدین و بفرمایین چرا همچین مشکلی پیش میاد؟ و دیگه اینکه برای اینکه دستگاه بیشتر عمر بکنه چه توصیه هایی دارین به قول دوستمون تو صفحه قبل آدم این تاپیک رو میبینه از زندگی بیزار میشه نه اینکه خدای ناکرده تاپیک مشکلی داشته باشه نه ، به این دلیل که پر هست از مشکلات کنسول که آدم به این فکر میوفته که خدای ناکرده سر من نیاد، خواهشا دقیق و اگه امکان داره با عکس نشونم بدین و بفرمایین با اینکار آیا مشکلی به وجود نمیاد؟ و این نواری که میگینو وقتی بردارم مشکل برای همیشه رفع میشه؟ ممنونم یه دنیا ، اقلا یه خبر خوب توی روز تولدم شنیدم
دوستان یه سوال متفرقه هم دارم :
میشه یکی در مورد رنگهای دسته بازی و همچنین دستگاه یه توضیحی بده؟ که مثلا چرا خود به خود رنگ لامپ جلو دسته بازی عوض میشه و نشونه چه هست؟ همچنین دستگاه تا اونجایی که فهمیدم رنگ نارنجی روی دستگاه یعنی به سیف مود رفته دیگه نمیدونم
عزیز اینو کی گفته!1- دوستان من تو چند پست اول خوندم سیم رادیو بخریم واسه دستگاه رجیون دو بهتره من خریدم . از این هایی خریدم که واسه امپلی فایرو اینا استفاده میشه کلفته تا سیصد ولت هم جا به جا میکنه ؟
سلام
آقا این ps4 معلوم نیسه مخصوصا وقتی چشه ، دو سه روز مخصوصا وقتی آنلاین بازی می کنم تصویر یهو اینور اونور و قطع و وصل میشه بعد یهو گاهی اوقات گیر می کنه و خودش خاموش میشه و وقتی روشن می کنی اول اون لودینگ توی safe mode پر میشه و بعد همون پیغامی که دستگاه رو درست خاموش کن رو میده . ممنون میشم بگین مشکل کجاست و یکم نگرانم رو shadow و evil کاملا اوکی بود
؟مشکل میتونه از منبع تغذیه باشه یا شایدم مشکل نرم افزاری باشه یا حتی از HDMI !
شما یبار کابل hdmi رو عوض کن ببین مشکل حل میشه یا نه اگه نشد کنسول رو خاموش کن همه سیم و اینا رو ازش بکش دکمه پاور رو 7 ثانیه بگیر تا برق تخلیه بشه بعد روشنش کن ببرش سیف مود
( 11 ثانیه دکمه پاور بگیر تا 2 تا صدا بیپ بده )
یه Rebuild Database انجام بده مشکلت حل میشه ایشالله
؟
دمت گرم . rebuild database کنم همه چیم میپره ؟
خدا خیرتون بده که خیالمو راحت کردین امروز پیش یه فروشنده دیگه رفتم اونم حرفهای شماروزد و خندید به اون یارو واقعا خوشحالم اقلا تو این مملکت که دستمون به جایی بند نیست ولی توی همچین فرومهایی دوستانی هستند که دلسوزانه سعی دارن مشکلات دوستانو حل کنند داداش گلم که گفتی نوار زیرشو در بیارم، منظورتو دقیق نفهمیدم میشه دقیق بگی چیکار کنم؟ من وسواسم یخورده بیشتر توضیح بدین و بفرمایین چرا همچین مشکلی پیش میاد؟ و دیگه اینکه برای اینکه دستگاه بیشتر عمر بکنه چه توصیه هایی دارین به قول دوستمون تو صفحه قبل آدم این تاپیک رو میبینه از زندگی بیزار میشه نه اینکه خدای ناکرده تاپیک مشکلی داشته باشه نه ، به این دلیل که پر هست از مشکلات کنسول که آدم به این فکر میوفته که خدای ناکرده سر من نیاد، خواهشا دقیق و اگه امکان داره با عکس نشونم بدین و بفرمایین با اینکار آیا مشکلی به وجود نمیاد؟ و این نواری که میگینو وقتی بردارم مشکل برای همیشه رفع میشه؟ ممنونم یه دنیا ، اقلا یه خبر خوب توی روز تولدم شنیدم
دوستان یه سوال متفرقه هم دارم :
میشه یکی در مورد رنگهای دسته بازی و همچنین دستگاه یه توضیحی بده؟ که مثلا چرا خود به خود رنگ لامپ جلو دسته بازی عوض میشه و نشونه چه هست؟ همچنین دستگاه تا اونجایی که فهمیدم رنگ نارنجی روی دستگاه یعنی به سیف مود رفته دیگه نمیدونم
نه اوکیه کاری به اطلاعاتت نداره