Hero Man
کاربر سایت
کنسول ریجن چنده و ساخت چه سالیه ؟ اگه سریه جدیده که مشکل پورت رو نداری ! ممکنه مشکل از کابل باشه که خراب باشه یجوری !داداش ممکنه از این باشه که این کابل hdmi دقیق مچ نمیشه با چورت یا طبیعیه ؟
کنسول ریجن چنده و ساخت چه سالیه ؟ اگه سریه جدیده که مشکل پورت رو نداری ! ممکنه مشکل از کابل باشه که خراب باشه یجوری !داداش ممکنه از این باشه که این کابل hdmi دقیق مچ نمیشه با چورت یا طبیعیه ؟
کنسول ریجن چنده و ساخت چه سالیه ؟ اگه سریه جدیده که مشکل پورت رو نداری ! ممکنه مشکل از کابل باشه که خراب باشه یجوری !
ریجن 1 و مارچ 2014
ببین تهران کجا تعمیر میکنن برو بده بهش فک نکنم کاری از دستت بربیادسلام دوستان . اقا دستگاه ما دیسک بازی رو نمیخونه یعنی دیسک رو که تو دستگاه میزارم میزنه unrecognized disc با سه تا بازی تست کردم همه بازی ها هم مثل ایینه هستن قبلا اولی که گرفتم دوتا بازی رو اجرا کرد بعد سر دو تا بازی بعدی هر بار دیسک رو نمیخوند و تا به زور بعد صد بار خاموش روشن کردن و چپ و راست کردن دستگاه بازیارو میوورد الان دیگه کلا نمیاره هر کار میکنم وقتی بازی رو میزارم تو دستگاه یه صدای خش خش بلند میده بازی رو میکشه تو بعد که میره تو دستگاه یه صدای بیب بیب میده بعد دیگه چیزی لود نمیشه بازی نمیاد بالا تا حالا کسی این مشکلو داشته که بتونه حل کنه ؟ کلا با دستگاه 5 تا بازی فیزیکی هم بازی نکردم
پس مشکلی از لحاظ پورت نداری ! مشکل کابل میتونه باشه !
Rebuld کردی ؟ یه تست کن ببین چجوریه !
من این مشکل را چند ماه پیش داشتم مثل يک باگ مي مونهسلام دوستان . اقا دستگاه ما دیسک بازی رو نمیخونه یعنی دیسک رو که تو دستگاه میزارم میزنه unrecognized disc با سه تا بازی تست کردم همه بازی ها هم مثل ایینه هستن قبلا اولی که گرفتم دوتا بازی رو اجرا کرد بعد سر دو تا بازی بعدی هر بار دیسک رو نمیخوند و تا به زور بعد صد بار خاموش روشن کردن و چپ و راست کردن دستگاه بازیارو میوورد الان دیگه کلا نمیاره هر کار میکنم وقتی بازی رو میزارم تو دستگاه یه صدای خش خش بلند میده بازی رو میکشه تو بعد که میره تو دستگاه یه صدای بیب بیب میده بعد دیگه چیزی لود نمیشه بازی نمیاد بالا تا حالا کسی این مشکلو داشته که بتونه حل کنه ؟ کلا با دستگاه 5 تا بازی فیزیکی هم بازی نکردم
نوارهارو در بیارrebuld کردم یه دست افلاین بازی کردم اوکی بود ولی auto rejct داد یه ساعت پیش
دوستان من امشب با نماینده شرکت پلی استیشن از طریق سایتشون چت آنلاین کردم ، مشکلمو بهش گفتم هر چی میگفتم میگفت بایستی کنسول رو ببرم دوبی نمایندگی که اونا با سرویس کردن کنسول مشکلشو حل میکنن ، گفتم اگه باز کنم و روی میله اجکت چسب برق بزنم درست میشه؟ شدیدا توصیه کرد اینکارو نکنم که در اونصورت دیگه نمایندگی ازم تحویل نمیگیره، الان نوار پایینشو همونی که زیر دکمه اجکت هست درآوردم ببینم درست میشه یا نه که اگه نشد بفرستم دوبی نمایندگیش، فقط نمیدونم چقدر هزینه میگیرن که درستش بکنن؟
راستی تو ایران نمایندگی درست حسابی نداره سونی ؟ مثلا شهرهای بزرگ؟
بله کلا اگر استفاده کننده در هر شرایطی کنسول رو خودش باز کنه به طوره کامل از گارانتی خارج میشه ....برای همین میگن . سونی هم ایران رو ساپورت نمیکنه برای همین دبی رو گفته.دوستان من امشب با نماینده شرکت پلی استیشن از طریق سایتشون چت آنلاین کردم ، مشکلمو بهش گفتم هر چی میگفتم میگفت بایستی کنسول رو ببرم دوبی نمایندگی که اونا با سرویس کردن کنسول مشکلشو حل میکنن ، گفتم اگه باز کنم و روی میله اجکت چسب برق بزنم درست میشه؟ شدیدا توصیه کرد اینکارو نکنم که در اونصورت دیگه نمایندگی ازم تحویل نمیگیره، الان نوار پایینشو همونی که زیر دکمه اجکت هست درآوردم ببینم درست میشه یا نه که اگه نشد بفرستم دوبی نمایندگیش، فقط نمیدونم چقدر هزینه میگیرن که درستش بکنن؟
راستی تو ایران نمایندگی درست حسابی نداره سونی ؟ مثلا شهرهای بزرگ؟
این مشکل رو یادمه چندتا از بچه ها داشتنسلام دوستان . اقا دستگاه ما دیسک بازی رو نمیخونه یعنی دیسک رو که تو دستگاه میزارم میزنه unrecognized disc با سه تا بازی تست کردم همه بازی ها هم مثل ایینه هستن قبلا اولی که گرفتم دوتا بازی رو اجرا کرد بعد سر دو تا بازی بعدی هر بار دیسک رو نمیخوند و تا به زور بعد صد بار خاموش روشن کردن و چپ و راست کردن دستگاه بازیارو میوورد الان دیگه کلا نمیاره هر کار میکنم وقتی بازی رو میزارم تو دستگاه یه صدای خش خش بلند میده بازی رو میکشه تو بعد که میره تو دستگاه یه صدای بیب بیب میده بعد دیگه چیزی لود نمیشه بازی نمیاد بالا تا حالا کسی این مشکلو داشته که بتونه حل کنه ؟ کلا با دستگاه 5 تا بازی فیزیکی هم بازی نکردم
این مشکل رو یادمه چندتا از بچه ها داشتن
یکی از دوستان بود میگفت بازی رو نصفه نصب میکنه و بقیش رو میزینه download اما ارور میده یا میزنه Unrecognized Disc . بیشتر شبیه باگهای نرم افزاری میمونه .اگر Rebuild کمک نمیکنه راهش این که کلا factory reset کنی از اول نصب کنی فریمور اینا رو ببینی حل میشه یا نه اگر نشد ممکنه مشکل سخت افزاری باشه.
آقا من این نوار زیرش رو در اوردم چند تا سوال
دکمه ایجکت از کار افتاد ؟
دیگه مشکا اتو ایجکت ندارم ؟
بخوام بفروشم دوباره میره سر جاش راحت یا باید باز شه که دوباره بره سره جاش ؟
ممنون از همتون