مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قبلا کار میکرد ؟
اگر نصب شده ولی بازی رو نمیاره پاکش کن دوباره نصب کن
یه Rebuild Databse هم بد نیست بدی
اما :

یه کی از دوستان قبلا این مشکل رو پرسیده بود که میگفت تازه خریده و این ارور رو میده . توی نت که سرچ کنی ظاهرا مشکل از خوده بازی هست. بردن بازی رو عوض کردن و حل شد ...

آقا دمت گرم بردم بازیو عوض کردم حل شد

ممنون
در حالت استند بای مثل وقتی خاموشه خنک میشه کنسول ؟ یا وقتی خاموش باشه بهتر خنک میشه ؟؟؟
من نهایت بخوام 4-5 ساعت روشن بذارم
اره خنک میشه. وقتی توی stand by میری فنه دستگاه همچنان کار میکنه تا به اندازی کافی خنک بشه بعد خاموش میکنه خودش رو ....
من کلا توی طوله روز stand by میزارم بعد دیگه شبها خاموش میکنم
نهایتا خیلی بای کنم 3-4 ساعت هست.

سلام دوستان
من دستگاهمو پارسال خريدم ريجن ١. هيج مشكلي نداشت تا اينكه يه يكي دو ماهي ازش استفاده نكردم حالا كه ميام روشنش كنم يه لحظه چراق آبي روشن ميشه بعد خودش خاموش ميشه اونقد اين كارو بايد تكرار كنم كه ديگه خاموش نشه و كار كنه. موقعي كه گرمم ميشه خودش خاموش ميشه. كابلو پريزم عوض كردم. به نظرتون مشكلش از پاوره؟

آخرین ویرایش:
الان ديگه كلا روشن نميشه... فقط بوق ميزنه يه ثانيه چراغ آبي ميشه و بعد خاموش ميشه!! شده مثل ماشيني كه استارتش خرابه!! من شهرستانم خواهشا آدرس يه تعميركار بهم بديد بفرستم براش!! اينم از ps4 ما:dفداي سر بچه هاي با عشق تالار
------------------
پ.ن
دوستان طي يك عمليات شهادت طلبانه كنسول رو كامل باز كردم پاورو دراوردم گرد گيري كردم داخل كنسولو فن رو هم همينطور بعد جمعش كردم و در كمال ناباوري اينبار كنسول با يه تك استارت روشن شد!!!! حالا ببينم اين كار من موقتي مشكل رو حل كرده يا كاملا بر طرف شده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ITz!_MAHAN
الان ديگه كلا روشن نميشه... فقط بوق ميزنه يه ثانيه چراغ آبي ميشه و بعد خاموش ميشه!! شده مثل ماشيني كه استارتش خرابه!! من شهرستانم خواهشا آدرس يه تعميركار بهم بديد بفرستم براش!! اينم از ps4 ما:dفداي سر بچه هاي با عشق تالار
------------------
پ.ن
دوستان طي يك عمليات شهادت طلبانه كنسول رو كامل باز كردم پاورو دراوردم گرد گيري كردم داخل كنسولو فن رو هم همينطور بعد جمعش كردم و در كمال ناباوري اينبار كنسول با يه تك استارت روشن شد!!!! حالا ببينم اين كار من موقتي مشكل رو حل كرده يا كاملا بر طرف شده
به تو نشان تعمیر کار برتر تعلق میگیرد!!!:d
شما کنسول را کجا نگه میداشتی؟ احتمالا مشکل بر اثر خاک و خل بوده.

به تو نشان تعمیر کار برتر تعلق میگیرد!!!:d
شما کنسول را کجا نگه میداشتی؟ احتمالا مشکل بر اثر خاک و خل بوده.

اين ميز كامپيوتر ما تا دلت بخواد خاك خورش خوبه!! مشكلش همچنان پا برجاست اما خيلي كم شده. به نظر شما يه سيمي چيزي ازش اتصالي نداره كه با جابجا كردن قطعات بهتر شده باشه؟ باز دوباره يهو خاموش شد! صبحم كه اومدم روشنش كنم بار اول روشن خاموش شد اما بار دوم ديگه روشن شد!

اين ميز كامپيوتر ما تا دلت بخواد خاك خورش خوبه!! مشكلش همچنان پا برجاست اما خيلي كم شده. به نظر شما يه سيمي چيزي ازش اتصالي نداره كه با جابجا كردن قطعات بهتر شده باشه؟ باز دوباره يهو خاموش شد! صبحم كه اومدم روشنش كنم بار اول روشن خاموش شد اما بار دوم ديگه روشن شد!

هر چی هست بعیده مشکل جدی باشه ولی تا این حد که خودت باز کردی و گرد کیری کردی کافیه! :d کنسول رو ببر تعمرگاه معتبر!
هر چه زودتر باشه بهتره چون ممکنه مشکل جزئی داشته باشه که به مرور خطری تر بشه! بازم میگم بعیده مشکل جدی باشه!
امیدوارم سریع مشکلش با کمترین هزینه درست بشه!

هر چی هست بعیده مشکل جدی باشه ولی تا این حد که خودت باز کردی و گرد کیری کردی کافیه! :d کنسول رو ببر تعمرگاه معتبر!
هر چه زودتر باشه بهتره چون ممکنه مشکل جزئی داشته باشه که به مرور خطری تر بشه! بازم میگم بعیده مشکل جدی باشه!
امیدوارم سریع مشکلش با کمترین هزینه درست بشه!
ممنونم دوست عزيز
والا اينجا كه من هستم معتبرترين تعميركار خودمم!! حالا ببينم كي راهم بيوفته تهران...
دوستاني كه مشكلي مثل من داشتن لطف كنن بگن بلكه كمكي بشه به من و اون عزيزاني كه همين مشكلو با دستگاهشون دارن

ممنونم دوست عزيز
والا اينجا كه من هستم معتبرترين تعميركار خودمم!! حالا ببينم كي راهم بيوفته تهران...
دوستاني كه مشكلي مثل من داشتن لطف كنن بگن بلكه كمكي بشه به من و اون عزيزاني كه همين مشكلو با دستگاهشون دارن

داداش شما استان لرستان هستی؟

شما که به اهواز نزدیکتر هستی.آی سی سنتر اهواز واقعا کارش درسته.میتونی دستگاهتو واسشون پست کنی

شاید همه چی زیر سر محافظ باشه. محافظ داری شما؟ اگه آره بردار. واسه بعضیا کار کرده بود که کلا روشن نمیشد و با برداشتن اون درست شد:|

ممنون دوستان
بله بدون محافظ هم امتحان كردم.
دوستان من مجددا دستگاه رو باز كردم اينبار مادربرد رو هم جدا كردم و در كمال ناباوري ديدم كه cpu اصلا خمير سيليكوني روش نيست يا بهتر بگم خيلي كم روش بود واسه همين بود كه من موقع بازي فريز داشتم و هميشه سرعت فنم سريع ميرفت رو حداكثر.... در قسمت ديگه دستگاه يه كابل بود كه پاور رو به مادربرد وصل ميكرد اونو عوض كردم خدارو شكر دستگاه از ديروز تا حالا داره درست كار ميكنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or