مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برو داخل سیف مود ببین درست میشه یا نه ....... و ریبواد دیتا رو بزن

از دوستم که دستگاهش رو برای بازی گرفتم ...... موقع بازی کردن بتلفید 4 ارور اینکه خواهشا دیسک بازی رو در بیارید میده ....!!!! میدونم بازی همش توش باگ و ارور هستش ...... اما این که کنسول از ما میخواد که دیسک رو بدیم بیرون طبیعی هستش یا نه .....؟؟؟؟؟
آپدیت هم 1.71 هستش و آپدیت جدیدی هم نکردم که اینطور بشه.
آره تو سيف مود رفتم ريييلد ديتا بيس رو هم زدم ولي بازم همونطوريه

دوستان مشکل من حل شد اگه کسی به مشکل خورد این روش رو انجام بده حتما اشکال هم به این صورته که تا 70% همون روش ریبیلد دیتا بیس توی سیف مود درستش میکنه به شرطه اینکه نرم افزاری باشه اما اگه مثل من مشکلتون حل نشد PS4 پشت دستگاه 3 تا Rubber Feet داره که همون به اصطلاح ضربه گیراش موقع استفاده کنسول به صورت افقی هست و یه دونه از این rubber feet ها دقیقا زیر دکمه ایجکت کنسوله و تو 90% مواقع به خاطر داغ شدن کنسول و یا استفاده افقی از کنسول باعث میشه منبسط یا یه ذره به سمت تو بره که دقیقا به دکمه ایجکت کنسول میخوره و باعث میشه کنسول دیسک رو بیرون بده فقط کافیه اون یه دونه Rubber Foot رو با دست بکشین بیرون و مشکل حله
اینم عکس محل قرار گیری Rubber Feet ها و اونی که شما باید درش بیارین

سلام
دکمه ی پاور رو که میزنم یه لحظه چراغ دستگاه روشن میشه بعدش سریع خاموش میشه دیگه هم هرچی میزنم هیچی نمیشه
مگر اینکه دوباره دوشاخه رو در بیارم
لطفاً بگین مشکلش چیه

سلام
دکمه ی پاور رو که میزنم یه لحظه چراغ دستگاه روشن میشه بعدش سریع خاموش میشه دیگه هم هرچی میزنم هیچی نمیشه
مگر اینکه دوباره دوشاخه رو در بیارم
لطفاً بگین مشکلش چیه
هر دفعه میخوای روشن کنی اینطوریه؟ محافظ داری؟ دستگاه رو از کجا خاموش میکنی؟

سلام دوستان
دسته Ps4 پس از دو - سه هفته کار کردن گوشه سمت راست پایینش موقع فشار دادن دوبار صدای تق میده
یعنی انگار بار اول جا میوفته و بار دوم دکمه رو میزنه
بقیه ی گوشه ها درست هستن
کسی می دونه چه کار باید بکنم؟

آره ، محافظ دارم ولی ازین الکیاست
تا حالا واسه کسی پیش نیومده همچین مشکلی ؟!
محافظ رو دربیار. احتمال70 درصد اشکال از محافظه. اصلا این محافظ ها گاهی اوقات باعث میشن دستگاه حتی با کشیدن پریز هم روشن نشه. بدون محافظ وصل کن حله.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
دسته Ps4 پس از دو - سه هفته کار کردن گوشه سمت راست پایینش موقع فشار دادن دوبار صدای تق میده
یعنی انگار بار اول جا میوفته و بار دوم دکمه رو میزنه
بقیه ی گوشه ها درست هستن
کسی می دونه چه کار باید بکنم؟
R2 منظورته یا L2???
:-/

دوست عزیز راستش من که باز کردم برای این بود که دلیل این گیر کردن و غیژ غیژ کردن رو بدونم
دلیل هم اینه که r1,l1 یه شیار دارن که روی یه ریل حرکت میکنن و چون پلاستیکی هست بعد مدتی یه کوچیک کرونده میشه و اصطکاک میره بالا بخاطر همین این صدا رو میده و گاهن اگه از گوشه گرفته بشه گیر میکنه
این برای r2,l2 هم هست من که خودم بیشتر میپسندم که گریس چرخدنده بزنم که هم رون تر بشه و هیچ وقت دیگه گیر نکنه و صدا نده
دوستان میپسندن که از اسپری استفاده کنن اما مطمئنن به اون رونی گریس چرخ دنده نمیشه
دوست عزیز متشکرم از وقتی که میزارید. اگه امکانش بود و وفتشو داشتید یه آموزش تصویری درست کنید. مطمینم خیلیا این مشکلاتو دارن :)

دوست عزیز متشکرم از وقتی که میزارید. اگه امکانش بود و وفتشو داشتید یه آموزش تصویری درست کنید. مطمینم خیلیا این مشکلاتو دارن :)
یه مینی آموزش تصویری میذارم فقط برای باز کردن تا این حد دسته آموزش توی نت هست

پیچ گوشتی 2 سو میزنید زیر اینو با یه فشار کوچیک رو به بالا کاری میکنید که پین فاصله بگیره و دکمه از جاش در بیاد

این 2 تا بالایی r1 یا l1 هست
و پایینی l2یا r2 هست
شما میزان خیلی کمی گریس چرخدنده یا پماد چشم به شیاری که این ها میرن جا میزنید و بعد میزنیدش سر جاش اینطور دیگه اصطکاک رفع میشه

سلام دوستان
امروز که دیسک cod ghost رو داخل دستگاه گذاشتم بهد از چند ثانیه یه صدایی مثل صدای اجکت اومد دوباره شروع کرد به چک کردن دیسک بعدش نوشت unrecognized disc
هر روشی هم بود امتحان کردم از تمام گزینه های safe mode تا عمودی گذاشتن دستگاهو درآوردن هارد ولی فایده نداشت.کسی میدونه این چه مرگش شده؟
خیلی عصبیم کرده

سلام دوستان
امروز که دیسک cod ghost رو داخل دستگاه گذاشتم بهد از چند ثانیه یه صدایی مثل صدای اجکت اومد دوباره شروع کرد به چک کردن دیسک بعدش نوشت unrecognized disc
هر روشی هم بود امتحان کردم از تمام گزینه های safe mode تا عمودی گذاشتن دستگاهو درآوردن هارد ولی فایده نداشت.کسی میدونه این چه مرگش شده؟
خیلی عصبیم کرده
قبلا کار میکرد ؟
اگر نصب شده ولی بازی رو نمیاره پاکش کن دوباره نصب کن
یه Rebuild Databse هم بد نیست بدی
اما :

یه کی از دوستان قبلا این مشکل رو پرسیده بود که میگفت تازه خریده و این ارور رو میده . توی نت که سرچ کنی ظاهرا مشکل از خوده بازی هست. بردن بازی رو عوض کردن و حل شد ...

سلام دوستان
خیلی عصبیم کرده
داداش این مشکل ربطی به AE معروف نداره که! یا اشکال از بازیه. یا درست بوده بعد یه بلایی سرش اومده خراب شده. بازی رو Del کن و دوباره نصب کن. نشد یه Rebuild بزن (( برای اطمینان. )) اگر نشد دیسک را برداشته و بر سر فروشنده میکوبید:دی

PS4 رو تا چند ساعت میشه مداوم روشن گذاشت ؟ تا چند ساعت روشن باشه مشکلی واسش پیش نمیاد ؟؟؟
نمیشه گفت واقعا تا max به صورت دقیق چند ساعت میشه روشن گذاشت.
اگر نگرانه overheat هست خب بسته به زمان بازی و دمای محیط میتونه توی ساعتهای بالای 7-8 ساعت به وجود بیاد ( البته هستن 11 - 12 ساعت بازی میکنن چیزی نمیشه ولی خب ریسک همیشه هست ) .
اما توصیه شخصیه خودم اینکه 5 ساعت بازی کردید بد نیست یه استراحتی به خودتون و دستگاه بدید . روی stand by هم بزاریش کافی هست .

PS4 رو تا چند ساعت میشه مداوم روشن گذاشت ؟ تا چند ساعت روشن باشه مشکلی واسش پیش نمیاد ؟؟؟
منظورتون اگه بازی کردنه که خوب دستگاه هم نیاز به استراحت داره.|-) نه اینکه کلا طوری داغ بشه که خراب شه:cursing:... نه. میتونید یه ساعات مشخصی رو برای خودتون تنظیم که اون ساعت ها یه یه ساعت خاموش کنید تا یه مقدار نفسی تازه کنه.~o) ولی استند بای هم با اینکه نیمه روشن نیمه خاموشه مشکلی پیش نمیاره.:-bd میتونی استند بای بزاری بینش که سریع بتونی روشن کنی. ;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or