Kian007
کاربر سایت
بیخیال باو. همه تبدیل میخوان.ریجن 2 اروپا هم تبدیل سه شاخه به 2 شاخه رو لازم داره.
بیخیال باو. همه تبدیل میخوان.ریجن 2 اروپا هم تبدیل سه شاخه به 2 شاخه رو لازم داره.
بعد هنوز خیلیا متفق القول میگن بین ریجن ها فرق خاصی نیست
یکی از فرق هاش همین بالا مشخص شد ، مشکل سر تبدیل دو شاخه برای ریجن 1
در صورتی که ریجن 2 مستقیم به پریز میخوره
بعد هنوز خیلیا متفق القول میگن بین ریجن ها فرق خاصی نیست
یکی از فرق هاش همین بالا مشخص شد ، مشکل سر تبدیل دو شاخه برای ریجن 1
در صورتی که ریجن 2 مستقیم به پریز میخوره
خب عزیزم ناراحتی نداره . سیمتو عوض کردن :d . برو آنباکسینگ تمام ریجنا رو توی یوتیوب ببین همشون تبدیل میخوان . فابش تبدیل خوره . عوض کردن برات که تو زحمت نیوفتی :d . درسته سیمش چیز خاصی نداره ولی اوریج یه چی دیگستآقا دارین نگران میکنید مارو ها
همین الان کنسول جلومه
میگم هیچ تبدیلی نمیخواد دوشاخست قشنگ
ریجن 2 اروپا CUH-104A
میخواین عکس بگیرم ازش؟:d
سلام
اقا این PS4 من یه ایرادی داره و اونم فقط گاهی!
گاهی وقت ها که روشنش میکنم صدا نداره و باید یه خاموش روشنش کنم.
کس دیگه ای این مشکل رو داره؟! خیلی هم کم پیش میاد.
واسه ی منم بعد اپدیت هام شاید 1-2 بار اینجوری شده باشه!تو آپدیتای قبل من همچین مشکلی داشتم.خیلی کم اتفاق می افتاد.شاید کلا 3 بار.نیازی به خاموش کردن نبود.سیم hdmi رو از تلویزیون جدا میکردم و دوباره وصل میکردم درست میشد.الان دو سه ماهی میشه که دیگه اینجوری نشده
داداش کنسول رو روشن کردی تلویزیون یا مانیتور رو روشن نکن و صبر کن تا کنسول کامل لود شه. بعد تلویزیون رو روشن کن.واسه ی منم بعد اپدیت هام شاید 1-2 بار اینجوری شده باشه!
ولی قبلش بیشتر پیش میومد!
ای بمیری سونی
دوستان من تا حالا توی عمرم فقط سگا داشتم :d حالا سر پیری هوس کردم یه PS4 بگیرم (زن که نمیشه گرفت :d)
چندتا سوال دارم . پلی استیشن به خر کار بودنش معروفِ , ولی خب مثه اینکه این ریجن هایی که تا الان اومدن همشون ایراد دارن .
1. صبر کنم تا چند ماه دیگه, سری جدید بیاد ؟ خیلی واسم مهمه که دستگاه هیچ مشکلی نداشته باشه.
2. جریان برق ش چیه ؟ فقط بحث سر شاخه ؟ با برق تک فاز میکشه ؟
3. واسه استفاده از پلیر فیلم و موزیک حتما باید اکانت PSN داشته باشم ؟ زیرنویس فارسی بدون مشکل نمایش داده میشه توی فیلم ؟
1. میدونی بدی این تاپیک چیه؟؟؟؟ هرکی میاد فکر میکنه همه ی PS4 های ایران مشکل دارن غافل از این که نمیدونن اونایی که دارن با خیال راحت استفاده میکنن زیرچشمی هم اینجا رو نگاه نمیکنن. الان بخر. ریجن 2 بخر تولید 2014 به احتمال 98 درصد سالمه.دوستان من تا حالا توی عمرم فقط سگا داشتم :d حالا سر پیری هوس کردم یه PS4 بگیرم (زن که نمیشه گرفت :d)
چندتا سوال دارم . پلی استیشن به خر کار بودنش معروفِ , ولی خب مثه اینکه این ریجن هایی که تا الان اومدن همشون ایراد دارن .
1. صبر کنم تا چند ماه دیگه, سری جدید بیاد ؟ خیلی واسم مهمه که دستگاه هیچ مشکلی نداشته باشه.
3. واسه استفاده از پلیر فیلم و موزیک حتما باید اکانت PSN داشته باشم ؟ زیرنویس فارسی بدون مشکل نمایش داده میشه توی فیلم ؟
دوستان من تا حالا توی عمرم فقط سگا داشتم :d حالا سر پیری هوس کردم یه PS4 بگیرم (زن که نمیشه گرفت :d)