مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

سلام
چند روزی هست بازی Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge رو از Play Store خریدم ولی هر بار روی دانلود میزنم، اتفاقی نمیفته. از خود گوشی با اپ هم میزنم پیغام زیر رو میده. دیگه کلافه ام کرده... و مشکل وقتی عجیبتر میشه که تمام بازی های دیگه توی لایبراری رو دانلود میکنه جز این!

Teenage.jpg

با سلام
موقع دانلود بازی در ps5 قطعی زیاد پیش میاد به طوری که هر چند دقیقه یکبار باید بازخوانی دانلود انجام بدم
اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون

با عرض سلام.کنسول بنده بعد از اخرین اپدیت تصویر رو بالا نمیاره.چند جا بردمش گفتن مال سوکت hdmi هست.یکی هم گفت مال بورده.یکی هم گف چ.ن ریجن 10166 هست کلا مشکل داره.بندازش بیرون.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

با سلام
موقع دانلود بازی در ps5 قطعی زیاد پیش میاد به طوری که هر چند دقیقه یکبار باید بازخوانی دانلود انجام بدم
اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون
از dns هایی که برای دانلود هست استفاده کن
با این وضعیت داغون نت باید dns بزنی
راهنمایی ش اینجا هست با لیست dns ها میتونی مطالعه کنی
بهترین DNSها برای PS5

با عرض سلام.کنسول بنده بعد از اخرین اپدیت تصویر رو بالا نمیاره.چند جا بردمش گفتن مال سوکت hdmi هست.یکی هم گفت مال بورده.یکی هم گف چ.ن ریجن 10166 هست کلا مشکل داره.بندازش بیرون.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
یکی از دوستام این مشکل براش پیش اومده بود با تعویض سوکت اوکی شد. اونم سری اول رو داشت.

سلام دوستان.

من امروز موقع اجرای 2 تا بازی، سه بار با ارور CE-108255-1 مواجه شدم. جوری که بازی و کنسول کلا فریز میشه و بعد از 1 دقیقه ارور میده و از بازی میپره بیرون. امکانش هست راهنمایی کنین مشکل از چیه؟

سلام دوستان.

من امروز موقع اجرای 2 تا بازی، سه بار با ارور CE-108255-1 مواجه شدم. جوری که بازی و کنسول کلا فریز میشه و بعد از 1 دقیقه ارور میده و از بازی میپره بیرون. امکانش هست راهنمایی کنین مشکل از چیه؟
error code CE-108255-1. To solve the problem, you can try disabling the HDCP feature on your PS5 console.

Step 1: Go to Settings on your PS5 console.

Step 2: Select the System category.

Step 3: In the left pane, select HDMI. In the right pane, toggle off the button for the option Enable HDCP.

After disabling HDCP, you can check whether the error CE-108255-1 disappears. If it pops up again, please move on to the next method.

error code CE-108255-1. To solve the problem, you can try disabling the HDCP feature on your PS5 console.

Step 3: In the left pane, select HDMI. In the right pane, toggle off the button for the option Enable HDCP.

After disabling HDCP, you can check whether the error CE-108255-1 disappears. If it pops up again, please move on to the next method.
اينكارو هم كردم مشكل حل نشد. بازى رو پاك كردم دوباره نصب كردم بازم حل نشد.
راه ديگه اى داره؟

واسه اولین بار کنسولم بعد از 15 دقیقه بازی ارور اورهیت داد 😐
سری 11 هست.
از چندتا از دوستام پرسیدم اونام این مشکل و داشتن و همگی واسه کنسول فن گرفتن و دیگه این ارور و نگرفتن ،جالبی کار اینه اونام سری 11 داشتن 😐
دیگه منم گرفتم و نصب کردم و یه 10 ساعتی بکوب بازی کردم و خبری نشد.
خودم فکر نمیکردم اینقدر تو کنترل و کم کردن دمای کنسول تاثیر داشته باشه!
پیشنهادم اینه دوستانی که سری 11 دارن بگیرن و پیشگیری بهتر از درمانه رو انجام بدن 😁

واسه اولین بار کنسولم بعد از 15 دقیقه بازی ارور اورهیت داد 😐
سری 11 هست.
از چندتا از دوستام پرسیدم اونام این مشکل و داشتن و همگی واسه کنسول فن گرفتن و دیگه این ارور و نگرفتن ،جالبی کار اینه اونام سری 11 داشتن 😐
دیگه منم گرفتم و نصب کردم و یه 10 ساعتی بکوب بازی کردم و خبری نشد.
خودم فکر نمیکردم اینقدر تو کنترل و کم کردن دمای کنسول تاثیر داشته باشه!
پیشنهادم اینه دوستانی که سری 11 دارن بگیرن و پیشگیری بهتر از درمانه رو انجام بدن 😁
سلام دوست من، منم سری 11 دارم ولی تا حالا اورهیت نشده، میشه بفرمایید چه نوع فنی خریدین، میشه مدل و یا لینک خرید برام بفرستید، پیشاپیش ممنون

• Like
Reactions: AMIN-1399F

این hdcp واسه اینه که با کپچر کارت بتونی همه ی محتوای گیم رو ظبط کنی، مجوز ظبط محتوایی هست که به صورت پیش فرض نمیشه ظبط کرد و کنسول مانع میشه

چه فنی؟
فن کنسول منظورته؟

بله فن کنسول
سلام دوست من، منم سری 11 دارم ولی تا حالا اورهیت نشده، میشه بفرمایید چه نوع فنی خریدین، میشه مدل و یا لینک خرید برام بفرستید، پیشاپیش ممنون

این مدل و من از اینجا خریدم.
تو جای usb بالای کنسول میخوره و رو خودش یدونه جای usb داره درواقع یکی میگیره و یکی میده.
فن خنک کننده پلی استیشن 5 - Cooling fan Playstation 5 Dobe

حالا الان هوا خیلی گرم نیست و من حدودی نیم ساعت بعد از بازی روشن میکنم ولی تابستون قطعا از اول و همزمان با شروع بازی میزنم روشن شه.

واسه xbox هم خریدم 😅 احتمال زیاد تو تابستون و گرمای بالای 40 درجه واجب بشه.

آخرین ویرایش:
بله فن کنسول

تو جای usb بالای کنسول میخوره و رو خودش یدونه جای usb داره درواقع یکی میگیره و یکی میده.

حالا الان هوا خیلی گرم نیست و من حدودی نیم ساعت بعد از بازی روشن میکنم ولی تابستون قطعا از اول و همزمان با شروع بازی میزنم روشن شه.

واسه xbox هم خریدم 😅 احتمال زیاد تو تابستون و گرمای بالای 40 درجه واجب بشه.
کنسول رو جای بسته گذاشتی؟ منم سری 11 دارم مشکل اورهیت برنخوردم البته کنسول من دورش باز هست و ی 30 سانتی هم دیوار فاصله داره

بله فن کنسول

واسه xbox هم خریدم احتمال زیاد تو تابستون و گرمای بالای 40 درجه واجب بشه.
ممنون دیدم، خوبه، من کنسول رو افقی میزارم، برا افقی هم کاربرد داره، یدونه میخرم حتما

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or