مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

بله فن کنسول

این مدل و من از اینجا خریدم.
تو جای usb بالای کنسول میخوره و رو خودش یدونه جای usb داره درواقع یکی میگیره و یکی میده.
فن خنک کننده پلی استیشن 5 - Cooling fan Playstation 5 Dobe

حالا الان هوا خیلی گرم نیست و من حدودی نیم ساعت بعد از بازی روشن میکنم ولی تابستون قطعا از اول و همزمان با شروع بازی میزنم روشن شه.

واسه xbox هم خریدم 😅 احتمال زیاد تو تابستون و گرمای بالای 40 درجه واجب بشه.
این مشکلی در عملکرد کنسول بوجود نمباره؟
اخه کنسول داره گرما رو میده بیرون و این داره هوا رو میده داخل کنسول اگه اشتباه نکنم

واسه اولین بار کنسولم بعد از 15 دقیقه بازی ارور اورهیت داد 😐
سری 11 هست.
از چندتا از دوستام پرسیدم اونام این مشکل و داشتن و همگی واسه کنسول فن گرفتن و دیگه این ارور و نگرفتن ،جالبی کار اینه اونام سری 11 داشتن 😐
دیگه منم گرفتم و نصب کردم و یه 10 ساعتی بکوب بازی کردم و خبری نشد.
خودم فکر نمیکردم اینقدر تو کنترل و کم کردن دمای کنسول تاثیر داشته باشه!
پیشنهادم اینه دوستانی که سری 11 دارن بگیرن و پیشگیری بهتر از درمانه رو انجام بدن 😁
چه بازی ای انجام میدادی؟

این سایتی که گذاشته 1 سال گارانتی تعویض و 1.600 میکشه روش به نظرتون خوبه یا 2 سالو زده 2400 ؟ من شانس ندارم...کلا شانسم تخ**یه.
نظر شما چیه؟

این سایتی که گذاشته 1 سال گارانتی تعویض و 1.600 میکشه روش به نظرتون خوبه یا 2 سالو زده 2400 ؟ من شانس ندارم...کلا شانسم تخ**یه.
نظر شما چیه؟
وقتی گارانتی رسمی وجود نداره اینا همش پول اضافس که سود خالصه براشون مطمئنا هر مشکلی باشه گردن نمیگیرن همین سایتا خیلی وقتا کنسول کارکرده رو بجا اک فروختن گردن نگرفتن بعد بیان خرابی کنسولو گردن بگیرن؟

• Like
Reactions: aidin0000
وقتی گارانتی رسمی وجود نداره اینا همش پول اضافس که سود خالصه براشون مطمئنا هر مشکلی باشه گردن نمیگیرن همین سایتا خیلی وقتا کنسول کارکرده رو بجا اک فروختن گردن نگرفتن بعد بیان خرابی کنسولو گردن بگیرن؟
نه مطمئنم گردن میگیرن..اشنا داشتم به مشکل اورت هیت خورده بود کلا عوض کردن براش...ولی فقط یکبار عوض میکنن..اگر بخوای دوباره بعد از تعویض شامل گارانتی بشه باید هزینه گارانتیشو دوباره بدی...حالا بحث اینه شانس من تو این 1 سالو اینا بد نباشه به مشکل بخورم...گارانتی کنم بهتر نیست؟

یه بیمه دیگ هست بیمه دیجیتال پارسیان..سالیانیه 750 اینا میگیره..سوختگی و شکستگی ، دزدی اینارم شامل میشه..حالا نمیدونم به مشکل سخت افزاری مثلا اور هیتی چیزی بخوره شامل گارانتی میشه یا نه..اون خیلی قیمتش خوبه ولی میترسم بامبول دربیارن..میگه 80 الی 90 درصد هزینه دستگارو برمی گردونن.

آخرین ویرایش:
کنسول رو جای بسته گذاشتی؟ منم سری 11 دارم مشکل اورهیت برنخوردم البته کنسول من دورش باز هست و ی 30 سانتی هم دیوار فاصله داره

نه رو دیوار شلف زدم و کلا دورش بازه.
ممنون دیدم، خوبه، من کنسول رو افقی میزارم، برا افقی هم کاربرد داره، یدونه میخرم حتما

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

نه مشکلی نداره راحت نصب میشه.
این مشکلی در عملکرد کنسول بوجود نمباره؟
اخه کنسول داره گرما رو میده بیرون و این داره هوا رو میده داخل کنسول اگه اشتباه نکنم

نه میگم به نسبت زمانی که نبود دست میزنم دما کمتر میشه.
چه بازی ای انجام میدادی؟

استرو 😅

نه مطمئنم گردن میگیرن..اشنا داشتم به مشکل اورت هیت خورده بود کلا عوض کردن براش...ولی فقط یکبار عوض میکنن..اگر بخوای دوباره بعد از تعویض شامل گارانتی بشه باید هزینه گارانتیشو دوباره بدی...حالا بحث اینه شانس من تو این 1 سالو اینا بد نباشه به مشکل بخورم...گارانتی کنم بهتر نیست؟

یه بیمه دیگ هست بیمه دیجیتال پارسیان..سالیانیه 750 اینا میگیره..سوختگی و شکستگی ، دزدی اینارم شامل میشه..حالا نمیدونم به مشکل سخت افزاری مثلا اور هیتی چیزی بخوره شامل گارانتی میشه یا نه..اون خیلی قیمتش خوبه ولی میترسم بامبول دربیارن..میگه 80 الی 90 درصد هزینه دستگارو برمی گردونن.
سری 12 بگیر خیال راحت با مهلت تست 10 روزه.
تو این مدت بکوب بازی کن، موردی باشه تو دو سه روز نشون میده خودشو.
این مصیبت ها بیشتر تو سری 11 هست.

نمیخوام تبلیغ کنم ولی یبار که تو ps pro بودم طرف کنسول و اورده بود و تست زدن دیدن مشکل داره همون جا واسش تعویض کردن شعبه چهارسو.

بله فن کنسول

این مدل و من از اینجا خریدم.
تو جای usb بالای کنسول میخوره و رو خودش یدونه جای usb داره درواقع یکی میگیره و یکی میده.
فن خنک کننده پلی استیشن 5 - Cooling fan Playstation 5 Dobe

حالا الان هوا خیلی گرم نیست و من حدودی نیم ساعت بعد از بازی روشن میکنم ولی تابستون قطعا از اول و همزمان با شروع بازی میزنم روشن شه.

واسه xbox هم خریدم 😅 احتمال زیاد تو تابستون و گرمای بالای 40 درجه واجب بشه.
چندتا نکته در مورد فن کمکی وجود داره.
۱- کنسول ها طوری طراحی شدن که نیازی به فن کمکی نداشته باشن وقتی در دمای محیط استاندارد (دمای بین ۱۸ تا ۲۵، بهترین دما حدود ۲۲ درجه سانتی گراد) کار می کنن. اینکه کنسول شما داره ارور overheat میده، برای رفعش باید مشکلی که بوجود اومده رو رفع کنی، نه اینکه فن براش اضافه کنی.
این مشکل می تونه بدلایل زیر بوجود اومده باشه:
الف) قرار داشتن کنسول در محیط با تهویه محدود، مثلاً داخل کمد، و یا داخل طبقات میز تلویزیون و یا مستقیماً بر روی فرش​
ب) دمای بالای محیط​
ج) کثیف شدن مسیرهای ورودی و گردش هوا​
د) کثیف شدن فن و هیت سینک و بسته شدن مسیر گردش هوا​
ه) حذف دربهای کناری کنسول​
و) استفاده از SSD جانبی با دمای نامتعارف (مثل مدلهای ADATA XPG)​
ز) اشکالات سخت افزاری که می تونه از شل بودن کلمپ APU، بروز مشکل برای Liquid Metal، و ایرادات قطعه باشه​

۲) بعنوان یک اصل اساسی، برای خنک کنندگی بهینه، در کیس های کامپیوتر و صد البته کنسول ها، باید جریان هوای مثبت (positive air-flow) برقرار بشه، و این یعنی هوای ورودی کمی بیشتر از هوای خروجی باشه. این موضوع خودش باعث ۲ چیز میشه:
الف) بدلیل وجود هوای بیشتر، جریان مداوم هوا در پره های هیت سینک برقراره و اثر وکیومی وجود نداره​
ب) گرد و خاک کمتری وارد سیستم میشه​
برای همینه که در سیستم های تک فن، فن همیشه نقش دمنده ی هوا رو بازی می کنه و نه نقش کشنده هوا رو، تا به این شکل فشار هوای مثبت رو ایجاد کنه.

این چیزی که شما خریدی و روی کنسولت نصب کردی، عملاً با ۳ تا فنش باعث ایجاد یه فشار منفی شدید در داخل هیت سینک میشه و در نتیجه جدای از پایین آوردن راندمان خنک کنندگی کنسول، باعث میشه تا چند ماه دیگه پره های رادیاتور (همون هیت سینک) با مشکل بسته شدن مواجه بشن.

چندتا نکته در مورد فن کمکی وجود داره.
۱- کنسول ها طوری طراحی شدن که نیازی به فن کمکی نداشته باشن وقتی در دمای محیط استاندارد (دمای بین ۱۸ تا ۲۵، بهترین دما حدود ۲۲ درجه سانتی گراد) کار می کنن. اینکه کنسول شما داره ارور overheat میده، برای رفعش باید مشکلی که بوجود اومده رو رفع کنی، نه اینکه فن براش اضافه کنی.
این مشکل می تونه بدلایل زیر بوجود اومده باشه:
الف) قرار داشتن کنسول در محیط با تهویه محدود، مثلاً داخل کمد، و یا داخل طبقات میز تلویزیون و یا مستقیماً بر روی فرش​
ب) دمای بالای محیط​
ج) کثیف شدن مسیرهای ورودی و گردش هوا​
د) کثیف شدن فن و هیت سینک و بسته شدن مسیر گردش هوا​
ه) حذف دربهای کناری کنسول​
و) استفاده از SSD جانبی با دمای نامتعارف (مثل مدلهای ADATA XPG)​
ز) اشکالات سخت افزاری که می تونه از شل بودن کلمپ APU، بروز مشکل برای Liquid Metal، و ایرادات قطعه باشه​

۲) بعنوان یک اصل اساسی، برای خنک کنندگی بهینه، در کیس های کامپیوتر و صد البته کنسول ها، باید جریان هوای مثبت (positive air-flow) برقرار بشه، و این یعنی هوای ورودی کمی بیشتر از هوای خروجی باشه. این موضوع خودش باعث ۲ چیز میشه:
الف) بدلیل وجود هوای بیشتر، جریان مداوم هوا در پره های هیت سینک برقراره و اثر وکیومی وجود نداره​
ب) گرد و خاک کمتری وارد سیستم میشه​
برای همینه که در سیستم های تک فن، فن همیشه نقش دمنده ی هوا رو بازی می کنه و نه نقش کشنده هوا رو، تا به این شکل فشار هوای مثبت رو ایجاد کنه.

این چیزی که شما خریدی و روی کنسولت نصب کردی، عملاً با ۳ تا فنش باعث ایجاد یه فشار منفی شدید در داخل هیت سینک میشه و در نتیجه جدای از پایین آوردن راندمان خنک کنندگی کنسول، باعث میشه تا چند ماه دیگه پره های رادیاتور (همون هیت سینک) با مشکل بسته شدن مواجه بشن.
ممنون.
جز اون مورد اخر (ز) که در تخصص من نیست و نمیتونم چک کنم سایر موارد اوکی هست.
منتها بحثی که هست از وقتی فن ها رو استفاده کردیم واسه ما جواب داده (جز من دو تا دیگه از دوستام) و به من گفتن تو 3 4 ماه گذشته ارور و دریافت نکردن بعد از نصب فن.
خودمم تست کردم دمای بدنه کنسول به نسبت قبل خنک تره و خبری دیگه از ارور اورهیت نیست.
حالا استفاده میکنم اگه باز ارور و دیدم یا شنیدم میام و میگم.
تشکر.

ممنون.
جز اون مورد اخر (ز) که در تخصص من نیست و نمیتونم چک کنم سایر موارد اوکی هست.
منتها بحثی که هست از وقتی فن ها رو استفاده کردیم واسه ما جواب داده (جز من دو تا دیگه از دوستام) و به من گفتن تو 3 4 ماه گذشته ارور و دریافت نکردن بعد از نصب فن.
خودمم تست کردم دمای بدنه کنسول به نسبت قبل خنک تره و خبری دیگه از ارور اورهیت نیست.
حالا استفاده میکنم اگه باز ارور و دیدم یا شنیدم میام و میگم.
تشکر.
fan.jpg

صدای تق تقای رو اعصاب کنسول کم بود فن هم بگیریم بندازیم بالاش صدای بوئینگ هم اضافه بشه بهش :))
از همه قشنگتر صدای درایو بلوری هست که مثل leaf blower صدا میده من اولین بار که دیسک گذاشتم کرک پرم ریخت :D

سری 12 بگیر خیال راحت با مهلت تست 10 روزه.
تو این مدت بکوب بازی کن، موردی باشه تو دو سه روز نشون میده خودشو.
این مصیبت ها بیشتر تو سری 11 هست.
داداش شما درایو دار گرفتی یا دیجیتال؟ کی خریدی ؟

یادی کنیم از اساتید محترم که میگفتن سری ۱۰ ۱۱ ۱۲ فرقی نداره فقط یزره مصرف برقش کمترشده هرچند اکثر این اساتید فروشنده بودن 😁😂
کلا هر دستگاهی میخرید سری جدیدشو بخرید
اونجا مثل ایران نیست که سری قدیمیاش بهتر باشه 🤣

• Smile
Reactions: HIGH VOLTAGE
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or